Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina1976 spune:
Jasmi, Vero
merci pentru PM!
Naty, saru'mana Ana face bine! Merge la gradi normal, s-a mai obisnuit acum. Insa nu pot sa zic ca se omoara cu mancatul acolo...vine acasa de la gradi si ii dam sa pape noi in completare...Ioana cum face??
Alina
28+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
RalucaAlexa spune:
mvb - la Iasi e durere, cozi interminabile in trafic - cred ca azi plec pe jos acasa.
despre creme - eu am auzit ca cel mai sanatos e uleiul de masline - fiind cel mai natural. Si nici n-are ce rau sa faca la bebe. Eu folosesc si ulei de bebe pt burtica!
de massurat nu m-am mai masurat de mult, dar cre c-o s-o fac in seara asta de curiozitate! Oricum, cresc in greutate vazand cu ochii ceea ce ma sperie - oare o fi ceva in neregula??
cristi - unde te duci la timbilding??
27+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
la medias
27+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cami_antonia spune:
jasmi mercic de pm si vezi ca ti-am trimis si eu unul ... invata-ma si pe mine cum sa procedez ... mercic... 

22+
ANTONIA IOANA
Camelia
jasmi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia jasmi mercic de pm si vezi ca ti-am trimis si eu unul ... invata-ma si pe mine cum sa procedez ... mercic... ![]() ![]() 22+ ANTONIA IOANACamelia |
cami, vazut si raspuns

sper sa te descurci, daca nu, mai intreaba-ma
Jasmi
22+ cu 
way to go, BB
Naty spune:
alina Ioana nu mananca la gradi decat gustarea de fructe de la 11. Atunci papa, de obicei mar, cateodata banana si rar portocala (au la alegere). La micul dejun nu vrea sa manance ca ea mananca la sculare 2 cani de caco cu lapte si-i sunt de ajuns pana la 11. Si o luam inainte de masa de pranz.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
26+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cris30 spune:
Va salut si eu de peste ocean.Am fost cam lazy zilele astea si nu prea am intrat pe forum,am asa o stare de amortire-lenevire generala
. Ma scol in fiecare dimineata un pachet de nervi din cauza vecinilor de sus care de la ora 6am incep bocaneala in casa cand lumea doarme.Sunt sot si sotie in varsta si le-a venit in vizita baiatul din Europa care la randul lui are un baietel de vreo 3-4 ani.Asta micu e tare nazdravan si in fiecare zi face ture de alergat prin casa, incaltat fiind si fara covoare pe jos, deci e un balamuc total.S-a dus sotul meu sa le zica, au incetat pe moment si dupa aceea au inceput iar, astia care stau aici de multi ani nici engleza nu vorbesc, deci nu ai cu cine sa te intelegi sau ei se fac ca nu inteleg.Daca copilul are atata energie sa-l scoata afara la terenul de joaca, nu sa-l tina inchis in casa.Cam la fiecare ora ma scol si ii mai dau cu sticla de apa in tavan ca sa se mai linisteasca.Noroc ca or sa plece acasa cat de curand ca altfel chemam politia, legea spune ca trebuie sa ai si covoare pe jos, lucru pe care ei nu il indeplinesc. Abia astept sa plece sa avem si noi liniste.
In rest eu sunt bine, maine ma duc la medic sa fac testul de glucoza si cred ca saptamana viitoare ma duc iar la eco sa vad lungimea colului, alte emotii.
Am vazut pozicile, superbe toate si burticile la fel, o
pentru fiecare.
Vreau sa-mi pun si eu numarul de telefon la contul comun, dar spre marea mea rusine nu stiu cum.![]()
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Selene_Bunny spune:
jasmi, multumesc, esti o draguta, dar la mine nu mai e vorba de demonstrat, ca oricum m-au vazut pe calculator de fiecare data, ci de bunavointa (lipsa) si de placerea de a f..e (scuze, fetelor) oamenii la cap.
Ce pot sa ma astept de la ei, cand am rugat-o pe prietena mea cea mai buna sa se duca si sa le ceara informatii exacte, pentru ca la telefon nu mi-au raspuns si pe site nu stiu daca isi actualizeaza sau nu informatiile, daca au mai aparut modificari cu actele pe care le cer sau mai stiu eu ce, si ei au scos-o afara, pe motiv ca nu este ea persoana in cauza si ca mai sunt destui la coada??? Asta deja e nesimtire, zic eu...
Eu nu mi-am schimbat locul de munca in ultimii 5 ani, deci nu am nevoie decat de adeverinta de angajat (modelul tip de pe site-ul CAS Cluj) si de copie dupa CI. Dar pot sa stiu eu ca, la ghiseu, nu ma pomenesc ca-mi zic altceva, cum au facut si pana acum? Si daca la telefon nu raspund si nu lasa oamenii sa ceara informatii, eu ce sa mai cred? Ca sunt tampiti, nu?
http://www.cascluj.ro/pdf/Anunturi%20contribuabili.pdf
DACA NU AVETI INTRERUPERI IN MUNCA IN ULTIMII CINCI ANI SI NU ATI SCHIMBAT LOCUL DE MUNCA:
- adeverinta eliberata de angajator
Observi ca nici macar de copia dupa CI nu zic? Dar acolo ti-o cere...
cu Daria Nandini
AMR 12 saptamani
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
edinutza spune:
Buna frumoaselor!Cu adevarat frumoase!![]()
V-am vazut si noi pozicile,burticutele si beneinteles ce mirese frumoase ati fost!
Cristi_Lisa_ce burticute model aveti!dar voi numai in burta cresteti?ca vad in rest sunteti superbe!![]()
mvb_Cadia_minunate!acum vreau sa va vad si burticutele!![]()
Lavini_cred ca iti este greu fara sotul tau!ai grija de tine !bravo pt bb 2 cam aceleasi gramaj ca fata mea la varsta asta!sa stii ca imi place de tine,deja de mic il instruiesti pe Andrei,este un dulce si foarte harnic,cred ca mi-ar prinde bine un ginere asa
!
Iris_imi pare rau ca nu esti tocmai ok,dar totusi de greu ai scapat,acuma sa mai scapi si de tusa asta!Francesca e bine?
Alina_ma bucur ca petrecerea a fost ok!cred ca Ana ta era super fericita!abia astept sa pot sa ii fac si eu la a mea asa zii de nastere!
Naty_imi pare rau pt tatal tau,dar nu te ingrijora inainte de vreme,Dumnezeu are grija de el!
cum esti la stomac,mai bine?
Alinuk_am votat!sa treci mai des pe la noi!![]()
sper ca restul care nu ati mai scris de mult sa fiti bine!asteptam vesti de la voi!
22+
edi
cris30 spune:
N-am inteles nici eu ce e cu Roxana, sper ca totul e bine.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+
Doamne ai grija de bebelina mea.