Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Lucia LA MUUULTI SI FERICITI ANI ALATURI DE SOT SI MOTANEL!!! Multa sanatate in primul rand, noroc cu carul si realizari in toate domeniile
mada ma bucur ca te-ai distrat la nunta, sper ca nu ai baut prea mult...gravidutele nu au voie
Va pup pe toate dragele mele..nu am apucat sa citesc tot..asa doar am tras cu ochiul..Sara nu ma lasa sa stau prea mult ca pc, nu-i place pozitia..deh imi trebuia un laptop sa-l iau cu mine la orizontala...speram ca la bb 2 sa fim dotati
Noutati nu prea am, tot 2 in 1, contractii dureroase din cand in cand, mai ales seara si noaptea, iar cu dilatatia am ramas la 2 degete de multa vreme. Se pare ca inca nu vrem sa veni9m pe lume, ne place in burtica si o mai chinuim pe mami un pic. sanatoase sa fim!
Daca am noutati, va anunt
Am facut niste poze cu burtica, in caz ca nastem sa avem amintiri..incerc sa le pun si pe net!

38+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anculeeee tu ne dai palpitatii,zau asa!Chiar azi ma gandeam din nou la tine...unde-o fiiiiiiiii si ce-o faaaaceeee,lumeeeeeeee,ca nu stim nik,decat ca se pregateste de zor.Deci sunteti bine la pachet promotional incaPe bune ca mi-o cam tzatzait fundisanu' ca nu ai mai zis nimic.Multumesc pt urari!Auzi tu,dar te tii de smecherii!Vazut burtica, admirat,dar nu e updatata.Acolo numa 19 saptamani sunt.Vad ca aveai silueta si atunci...eheee misto-misto!Dar vreau burtica de 38 de saptamani
Maine norvegianca noastra,Roxana se opereaza.Ii tinem pumnii si suntem alaturi de ea!Doamne ajuta sa fie bine!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

anca daca ai deja contractii dureroase zic ca nu mai tine mult. asa am avut si eu in saptamana 38, cam 3 nopti cu contractii, ziua treceau. si a 4-a noapte s-a rupt apa si am nascut.
eu bag
Doamne ajuta!!! sa treceti cu bine si tu si bebelusha, sa aveti o nastere usoara.
lilisornu stie doctorita mea detalii despre mame surogat. a zis ca stie ca se practica dar nu stie sa recomande vreo agentie anume. imi pare rau
lucia multumim de noual capitol. imi place ideea ioanei, sa deschidem pe rand cate un capitol, nu de alta da' si mie mi-a placut s-o fac si abia astept sa-mi mai vina randul
aerliliandin cate stiu eu augmentinul e bun in sarcina. oricum, cat e sarcina f mica, nu sunt probleme chiar daca ai apucat sa iei ceva neindicat, tocmai ca dureaza pana mama realizeaza ca e gravi, natura si-a luat ea metodele ei de siguranta. pana la 6 saptamani schimburile intre organismul mamei si embrion sunt 0. bine, asta din perspectiva medicilor cu creier, aia fara, sustin ca tre sa avortezi si daca nu te-ai lasat de anticonceptionale cu 6 luni inainte sa ramai gravi iti dai seama cati ani ar recomanda ca pauza dupa tratament cu diphe?
maine pisoiul meu implineste 5 luni. inca nu-l insor aerlilian, va astept si pe voi sa ne prindeti din urma!
pupici la fete

a venit toamna...cu un bebe albastru

RALU- de minune TUDOR

poze tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Ralu Contractii durereroase am de 2 sapt, de s-au alarmat medicii ca nastem prea repede..de atunci o tinem tot asa, situatia neschimbata.
Lucic Iertare, acu pun pozele!

38+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ancule!Superb!
Ralu stiu ca pe mine o cazut magareata sa deshchid,dar daca erai prietena de bazainterveneai tu la Ioana(iertare Ioana dar chiar mi-o fost cu inghitit in sec ) si scuteati o beata rusoaica de fibrilatiile incepatoruluidaca mi se urcau rushii la cap?eu sunt buna sa fac probleme,sa dau dureri de cap,sa umplu capitolele cu zboruri pe campii, nu clestii serioasebine acum mi se pare floare la ureche,dar ieri
La multi ani si muuuuuuuuuuuulte lunite dl BB Tudorel!!!Sa ne traiesti,sa cresti sanatos si sa fii fericit!!!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu,sa traiasca scumpetea noastra,Tudor!!!Sa te bucuri de el si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!
Fetele mele,m-a vazut un ORL-ist,mi-a confirmat nemernica de otita bilaterala,iar ca tratament mi-a dat doua feluri de picaturi,un inhalant si paracetamol.I-am explicat cum sta treaba cu mult dorita sarcina si a zis ca e bine ca am luat-o din pripa si crede ca rezolvam fara antibiotic.Acum...vom vedea...Cat despre dureri...imi vine sa-mi smulg capul cu totul.Nici nu pot deschide gura sa mananc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t bebe Tudor taurasul are deja 5 luni!! La cat mai multe lunite...si la anu' o sa ne serbam ziua impreuna, ca suntem la diferenta de 1 zi doar! Ma bucur ca ti-a placut sa deschizi capitol nou, eu chiar incepusem sa banuiesc ca nu va place, de nu incearca nimeni sa deschida nici un capitol nou.
Lucialu vrei sa apelezi la pile', ca sa scapi de munca serioasa pe aici???
Ancaoradea nastere usoara iubita, pentru ca vad ca se apropie momentul!! Intalnire placuta cu bebelina Sara!
Aerlilian ai grija cu otita asta si la fel ca Lucic zic si eu ca ar fi bine sa bagi un beta HCG la urgenta.
Mada23 tu nu ne zici nimic despre tine??? Eu tin pumnii stransi sa fie cu ochisori!
Magdita

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

care pile?ce pile?nu vezi ca sunt singura si abandonata?"ati facut consens...mai draga"

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

In primul rand, La multi ani, sa fii iubita, sa ai parte de tot ce iti doresti, Luci!!!
Scuze pentru intarziere, dar eu n-am mai intrat de vreo saptamana, cred...Sper ca ai petrecut frumos de ziua ta.
Asa cum ti-am promis, am fost la medicul meu, nu prea era in toane bune... asa ca nu prea mi-a dat multe amanunte referitoare la tot ce l-am intrebat eu... Asta e... Mi-a spus ca durerile de la ovulatie sunt un semn bun ( ca ar trebui sa ma bucur ca le am!!?!?), totodata, faptul ca luam antiinflamatoare nu are de ce sa ne faca rau si nu interfereaza cu ovulatia. Deci sfatul lui e sa luam antiinflamatoare, daca ne ajuta.
A mai spus ca dieta are rolul cel mai important in tratarea endometriozei, plus exercitiile fizice moderate si o atitudine optimista!

Boo- imi pare rau sa aud ca ai avut parte de problemele alea.. mai ales ca ai trecut printr-o operatie... Ma bucur ca totul a fost bine in final si ai reusit sa devii mamica! Am vazut pozele cu bebeii Alex si Tudor, sunt cei mai frumosi si cred ca sunteti tare fericite.

Hera
- multumesc pentru sfaturi, m-am gandit sa merg la un doctor specialist in acupunctura si chinese herbal medicine, o sa sun zilele astea, pentru ca am mare incredere in ei.

aerlilian- asta iti mai lipsea acum, sa faci otita! SI mai ales acum, cand astepti rezultatul la cea de-a doua inseminare... Asta imi aminteste de mine anul trecut, am facut 3 inseminari, nereusite... Dar de fiecare data dupa inseminare, in cele 2 saptamani de asteptare dupa, mi se intampla ceva.. Intr-o luna am avut o infectie la o masea imbracata, m-am dus la dentist si am rugat-o sa imi rezolve si cu canalele pe viu!!! Doctorita nici nu vroia sa auda de asa ceva, aici in Canada, ti se face anestezie si pentru un simplu detartraj, ei nu concep sa iti faca ceva fara anestezie, mai ales sa iti scoata ceva de la o masea si apoi sa iti faca si canalele! Am suportat cu stoicism,tin minte ca ma durea fff tare, dar nu vroiam cu nici un chip sa mi se faca anestezie... La final mi-a zis ca nu a mai intalnit o persoana asa de curajoasa..

Cris- totul se va rezolva, ca prea totul ti-a mers rau in ultima vreme... Au dreptate fetele, dupa zile innourate, va iesi si soarele pe straduta ta! Ai sa vezi. Si eu am trecut prin f multe lucruri neplacute in ultimele 2 luni, dar sper ca au trecut si de acum inainte sa am parte numai de vesti bune. Iar motto-ul tau trebuie sa existe in viata ta!

pentru toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu te-am lasat singurica aseara?? Nu ai vazut ca te-am urmarit pas cu pas, ca sa nu te simti abandonata????

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput