FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)
Raspunsuri - Pagina 6
simonete spune:
Cip
cand faci eco ? Sa vezi niste foliculi grasi acolo ! Tie din ce zi a cm ti-a dat gonal ?
Moniland spune:
Cirip, tot cu maronii dupa mine. Tratamentul difera chiar daca tot puregonul e de baza.
In Romania incepeam intotdeauna in ziua 21 a CM, pe cand acum incep in ziua 2. Dureaza ~ 11 zile. In primele doar stimulare, iar in ultimele 5 zile am si inhibare si menogon pe langa puregon. In rest acid folic, prednisol. Dupa punctie am fraxiparin, utrogestan , prednisol si acid folic. Sper sa raspund bine. Sunt usor ingrijorata pana la prima eco.
Tu cand faci prima eco? In ziua 6?
anamy spune:
@dodo@
prezent,aici sant
acum am venit acasa,la mine nici o noutate,azi ziua a 13 a de la IA ,simptome am de ieri ,m-a durut burtica f tare si ovarele m-au intepat de numa aseara
,iar azi doar burtica f putin.rushii inca nu m-au invadat
,dar ai astept,

voi suna oricum maine la sibiu pt programare.azi am tb de 37,2 ,azi dimineata era de 36,5,sanii m-au durut pana ieri si erau fierbinti.nici eu nu stiu ce sa mai cred,nu vreau sa m-ai bag in seama nici un simptom.
iaura21
la tine cum e?ce noutati mai ai?
hai tu cu o veste buna!!!!!
pup toate fetele
cipcirip spune:
Anamy
cred ca eshti
la simptomele alea. Un test de sange faci?
Moni
, Simonete
am inceput din zi 3 cate 2 gonal F /zi (150 UI/zi) shi in zi 8 fac eco la mine in orash. In zi 10 tb sa ajung la Sibiu pt ca vrea neaparat dr Mutuliga sa ma vada. Mi-e teama ca tratam de stimulare imi va afecta chistul acela care il am shi tot citind pe net am ajuns la concluzia k e dermoid
shi tb neaparat scos. Deci, dc nu reushesc de data ac prioritatea nr unu va fi scoaterea chistului care sper ca nu se va lasa shi cu scoaterea ovarului
http://www.agenda.ro/images/editions/5/599_5511.pdf
Cirip
bytzi spune:
buna dimineata fete dragi!am ancercat sa ma detasez de forum pt o perioada dar nu prea am reusit
mi-a fost tare dor de voi
nu am rezistat strigatului tau asa ca ..prezent,ati doresc mult noroc in aceasta noua incercare, foliculi grasi si sa fie mai multi sa aiba de unde sa se prinda unul
o fata scumpa si puiutii ei
dodoti-ai facut programare la Sibiu?
o fata curajoasa si care nu se da batuta pana nu-si vede visul implinitiaura
tu cum te simti ,mai ai putin si faci testul,doamne ajutacosicel
ami pare rau,hai capul sus si putere sa o iei de la capatanemy
nu te mai gandi la simtome,poate bunul dumnezeu iti va face o surprizasimonete
sa iei de pe acum acid folic,omega 3 cu o luna inainte (face bine la endometru)si iti doresc succes!eu ancerc sa fiu si realista ,sa nu cad de sus , sa ma lovesc tare sa nu-mi mai pot reveni,acum ma doare burtika si asta ma face sa ma trezesc din vis.....an zilele de pana acum am fost tare optimista am avut doar ganduri pozitive ,dar totusi sper ca dumnezeu imi va face o surpriza
si celelalte fetegabri-ela,montytaiana,moniland,magduta10,roxyedit:am mai scris un mesaj ,uitai sa pun nume si parola si disparu
inna30 spune:
anamy eu spun sa nu disperi pana nu vin "rusii", fa un test de sarcina si va iesi cu siguranta daca este sarcina, la mine a iesit din z10 de la inseminare testul fff putin pozitiv, hai ca o sa fie bine.
Asa am avut si eu dureri de ovare la greu, intepaturi, este de bine daca ai asa ceva, tinem pumnii sa fie bine, capul sus.

Va pup pe toate si va tin pumnii.
17+
cipcirip spune:
Bytzi Bine ai revenit!!!
Ce test faci sambata? De sange sau de pp? Hai ca mai ai putzin.
Pe mine ma doare burtica , nu f rau... am o jena... o apasare shi nu prea-mi place sa stau in fund. Cred ca am vreo 5-6 outze acolo shi am un mucus... albush de strutz
. Maine fac eco shi va spun ce productzie am.
Cirip
sunshine4ever spune:
Cip sa ai mult succes la injectii, si sa ia productie numai cum iti doresti tu. DD sa iti implineasca visul mult dorit. 
Bitzy speranta moare ultima, deci capul sus si cum a vrea DD. Eu iti doresc din tot sufletul ca Dumnezeu sa iti indeplineasca visul.

pe toate 

in asteptarea unui ingeras
bytzi spune:
buna dimineata!va invit la 
azi faci eco?super de abia astept sa vad ce productie ai
merci,draguta ca de obicei...eu voi face test de pp,ca pt bhcg ar trebui sa dau sange vineri si am rez marti, doar santem an provincie
tu cum esti?nu ai facut nici un test
toata gaska
montytaiana spune:
buna
pupici tuturor
am lipsita o perioada
scuze
dar am trecut prin probleme personale, fara legatura cu IAD
citesc in urma sa vad ce ati mai facut de cand nu am intrat pag 3
si revin la barfa
b