FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

@dodo@, ai dreptate,nu ar trebui sa gandesc negativ,dar nu vreau nici sa-mi fac sperante desarte,la prima IA cand am facut-o am crezut ca voi reusi din prima,acum sant la a 3 a si nu mai sper aproape deloc,macar o data sa se prinda si stiu una si buna!!!!
cipciriputogestanul l-am luat cateva zile ,vreo 9 cred ,l-am luat pt endometru,era micut dar intre timp cand am ovulat era ok.deficit de progesteron nu am ,iar daca e sa vina bebe nu cred ca vine de la utrogestan!!!!dar ai dreptate ajuta !!!
iaura21 ce mai zici azi?pe mine au inceput sa ma doara sanii din nou,cred ca imi vin rushiinu mai inteleg nici eu nimic
pup fetele toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Pisix multzumesc ca te-ai gandit la mine in clipele astea fierbintzi ale tale. Ai grija de tine cu hiperstimularea shi sa va intoarcetzi 3. Eu sunt la 1 m dupa tine , fac inseminarea la sf sapt viitoare.
Anamy data viitoare o sa aiba ochishori.
Bytziiiiiiiiiiiiii????????????? unde eshti?
Iaura??? cum eshti?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anamy, cipip eu nu mai zic nimik ca nu am(simt) nimik, doar putin si mici intepaturi la ovare, dar ele nu ar trebui sa mai lucreze, ar trebui sa predea "legatura" uterului ,nu?
tu poate ar fi mai bine sa iei mai putine gonale(zic eu),doar ai foliculi buni si fara stimulare , chiar nu stiu d c ti-a dat atatea... dr. stiu mai bine
dodo la fata care ne incurajeaza

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

iaura, intepaturile de ovare sunt de bine.De fapt sunt ligamentele uterului care se intind.
Cirip, ce putin mai ai....

Mergi la inceput

Iaura cred k e de bine cu intzepaturile. Mi-au dat 2 gonal F din cauza varstei, le-am spus ca ovulez shi fara stimulare dar degeaba.
Moni da, mai am putzin pana la inseminare care sper sa fie ultima.
Fetelor sunt un pic data peste cap shi nu am cu cine sa vb despre pb mea , sotzului nu vreau sa-i spun sa nu-l sperii. Am reushit sa descifrez ce scrie pe buletin "2 microcalcifieri periferice de 2 mm diam"shi sunt puse pe marginea chistului endometriozic care este situat chiar in mj ovarului. Am tot citit de ac calcifieri/calcificari shi poate arata (dar nu neaparat) un inceput de cancer. Va datzi seama cum ma simt acum cand bag in mine 150 UI Gonal F. Chistul a fost in oct 2006 de 34/24 mm , in iul 2008 de 22/18, in aug 2008 de 18/16 (inainte de inseminare ) shi acum de 18/13 (a scazut cu vitex shi duphaston).In mart 2007 am facut anal CA 125 shi mi-a ieshit buna dar poate tb sa o repet. Dc nu reushesc acum sa raman alta stimulare nu mai fac . Va pup shi multa sanatate.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cirip, vei reusi acum. Poate chiar cu 2 bb-ei.

Mergi la inceput

Moni DOAMNE AJUTA!! Deocamdata nu simt nimic ciudat in burtica dupa 3 zile de stimulare dar poate e prea devreme.
Tu ce mai faci? Tot cu maroneli? Ce stimulare tzi-a dar austriacul? Ceva diferit fatza de ce ai facut in Ro?
Fetelor atzi disparut de tot? Unde suntetzi?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

cipcirip, am vazut ca ai facut o mica vizita si la subiectul FIV la Sibiu, nu vrei sa te ocupi un pic si de acest subiect? Sa deschizi un nou capitol si sa faci o prima pagina cum numai tu stii sa o faci, cu toate informatiile despre Sibiu, pe care le-ai aflat. Poate vom gasi mai multe fete care sa ne impartaseasca experienta lor.
Tu cum stai cu injectatul? Cand mergi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Fetelor pe unde umblati?
iaura, bytzi, anamy, chiar nici o veste nu ne mai dati si noua, ne tineti cu sufletul la gura?
roxy, eu am facut FIV cu donator, dar din pacate nu am reusit, chiar daca am avut 3 embrioni frumosi si sanatosi. Daca ai nelamuriri si te pot ajuta cu ceva, o fac cu draga inima. Fivul cu donator e la fel ca si cel normal. In functie de protocolul pe care ti-l va da dr, vei face inhibare, apoi stimulare, din nefericire toate vor fi injectii subcutanate, in burta sau in mana. Eu le-am facut in mana, caci nu suportam sa le fac in burta. Iti doresc multa bafta

Mergi la inceput

Dodo imi pare rau, nu ma pot ocupa shi de alt subiect. La sub ac ai vazut k nu am obtzinut nici un raspuns (asta pt ca am spus ca fac cu donator). Aici ma simt cel mai bine, intre fetele care ma intzeleg. Dc vrei sa deschizi un nou capitol nu e mare lucru. Dai reply la prima pag de la sub ac shi vezi toate link-rile. Selectezi (ctrl A), dai copy (ctrl C)apoi deschizi un nou sub "FIV la Sibiu cap 3" shi dai paste(ctr V) acolo. Shtergi din mesaj ce nu se potriveste subiectului. Nu e f greu, sunt sigura ca te vei descurca. A... Roxy face cu donatoare de ovule (o are pe sora ei ) nu cu donator de gigei.

Cirip

Mergi la inceput