FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Fetelor pe toate, ce-mi vad ochii!! Va las la pag 19 si va gasesc la un alt capitol la pag 2..... tare harnice ati mai fost. Un capitol nou ..... sa ne aduca bucurii si mult asteptatele liniute ( numai 2 , obligatoriu ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Din pacate, aseara mi-a venit cm, asa ca... asta e! O noua luna de incercari!
Si sper sa se incheie ghinionul la mine, si de aici incolo, sa apara doar teste cu II, tuturor fetelor care asteapta bebica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

cosicel,imi pare sincer rau, dar imi place de tine ca esti optimista, iar cu o astfel de atitudine cu siguranta te va ajuta Dumnezeu sa reusesti. Multa bafta
cipcirip, spor la injectat si sper ca de aceasta data sa reusesti, iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Salut fetelor!
N-am intrat de multa vreme,dar vad ca suntem din ce in ce mai multe cu tipul asta de probleme.
Vreau sa va spun ca azi am facut HSG si e ok, trompele sunt permeabile,asa ca m-am programat la Sibiu la Polisano pe data de 24 nov pentru o prima consultatie.(Am vrut la dr Chicea, caci cu el am "discutat" prin e mail).
Va doresc mult succes tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Cosicel imi pare rau de zi 1
Dodo de maine ma injectez dc nu am ceva ciudatenii la eco in afara de alea shtiute (chist endometriozic shi fibtomutzul)
Bytzi cum e filmul?

Eu o sa fac monitorizarea la mine in orash pana in zi 10 apoi ma voi duce la Sibiu. Pb e ca nu am pregnylul luat shi tb sa ajung acolo cu o zi inainte de inseminare ca sa-l fac.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cosicel imi pare rau ca nu ai reusit. Eu iti tin pumnii ca urmatoarea incercare sa fie cu noroc.
cipcirip acolo gasesti sigur pregnyl. Ai sa vezi ca de data asta va veni bebe, eu asa presimt.
bytzi ce faci? cum te mai simti?
rodicutza multa bafta pe 24 nov. O sa fii multumita de dr, ai sa vezi.
anamy ma bucur ca povestea mea te-a convins. Sa stii ca modul in care s-au purtat doctorii de acolo cu mine a fost foarte foarte diferit de ce am vazut pana acum. Si daca nu reuseam tot acolo vroiam sa mai incerc iar.

Noi maine mai mergem la eco sa vedem ce fac bebeii, sper sa fie bine.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

salutare fetele
eu nu am niciun simptom ,doar putin , de fapt nici nu stiu dak ar trebui sa simt ceva (z 7)decat o usoara sangerare , ma tot caut in "budigai" dar nimik...
iucacredeam ca fiind nu mai ai asa dureri de cap,,,sper sa te lase pana la urma(adik cateva zile nu pana la nastere)
anamy nici tu nu mai ai nimik de declarat?
intra pe la endometrioza pag. 3 si lamureste fetele de acolo, au o nelamurire
cipciripti-au venit gonalele, pana la urma faci 2/zi? sa vedem ce productie o sa ai cu 2...
la toate fetele

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetelor va trimit un filmulet sa va mai destindeti, despre inseminare bine-nteles
http://www.220.ro/Inseminare_artificiala-22261.html

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cosicel imi pare tare rau, dar asta este , vb ta, trebuie sa nu-ti pierzi speranta si sa mergi mai departe, a cata inseminare a fost? o sa fie bine pana la urma, capul sus si succes luna asta, tinem pumnii.
monty ce mai faci? esti bine?
iuca te , stiu, ingrozitoare dureri de cap, si eu le-am avut pana am intrat in luna a-4-a, vor trece, dar este greu, stiu, pe mine ma ajutau compresele reci aplicate pe frunte si diverse creme, unguente etc.(dar nu ma ajutau prea tare, parca nu trecea cu nimic, doar autosugestia)pup bebei
va pup pe toate, nu mai enumar ca sa nu uit pe cineva, va citesc destul de des fetelor si sunt alaturi de voi, va doresc un capitol nou plin plin de teste pozitive.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iuca luna asta sigur ajung la sibiu,nu stiu de ce dar nu cred ca s-a prins bebe luna asta
iaura21tu ce mai faci?la mine nu a mers netul si tel fix ca mi-a cosit iarba un batranel si mi-a taiat cablul
am intrerupt utrogestanul de alaltaieri ,sanii nu ma mai dor,in schimb m-a durut burtica aseara,acum putin si am avut dureri de cap,nu stiu de la ce.temperatura azi dimineata era de 36,7. la tine cum e cu temp dimineata?

Mergi la inceput