Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 3

Berarpiri spune:
Ce nervoasa sunt,ca am scris un mes.,si nu mi s-a trimis!
daniliuc bine ai venit!
stefania ma bucur ca sunteti bine!
raluca acum incepe perioada in care nu prea sta fara tine.Si Ambra a inceput pe la 7 luni...e mai greu ca tre' sa fie tot langa tine.Acum face ce face,si dispare de langa mine...in alta camera.
katiapam ce bine ca e cumintica Giulia.Asa face si Ambra,cand lucra ceva nu scoate nici un zgomot,cat e de concentrata...pe ea o pasioneaza baia,bideul,dusul...acolo merge cand vrea sa lucre ceva.
georgiana pentru tine ar trebui o crema pt.sfarcuri,daca vrei sa alaptezi.Iti spun din experienta,eu am suferit f. mult,mi-a cusr si sange.Daca cineva imi spunea sa folosesc macar cu o sapt. inainte sa nasc crema,evitam...Pt bb. :daca e fetita,o crema pt. iritatii..am folosit CUTADEN,e din Rom.;si niste prosoape,iti folosesc cand schimbi bb,cand alaptezi(transpira f.tare daca atinge pielea bb-ului pielea ta) eu le-am luat albe,ca se spala mai usor.Daca mai imi vine ceva in minte,iti mai scriu.
De aseara am inceput sa alerg...sper sa tin de data asta,ca am mai inceput si acum 2 sapt,dar s-a imbolnavit Ambra,si nu am reusit.Ambra e bine...acum ne chinuim sa-i schimbam programul de somn,ca adoarme prea tarziu noaptea.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

bionda spune:
Am fost acum la cumparaturi si am luat cam asa:
- soluzione fiz per il naso libero e l'igiene oftalmica apropo mamici asta cum se foloseste?
evl p

bionda spune:
Am trimis din greseala deci continuam:pasta protettiva,gel de dus jonson's,betisoare pt urechi,pudra,doua sapunuri hidratante pt bebe,buretel de dus,piaptan,forfecuta,2suzete, un biberon si serveetele umede.Deocamdata am luat atat, restul urmeaza sa luam cd i-a banii.Mai avem o gramada de cumparat dar..ce sa-i faci,daca ai intrat in hora joci nu-i asa mamici?Poliasi
A M R MAXIM 9 SAPT
evl p

katiapam spune:
Polia-vezi ca se labarteaz a pagina de la orchestra
pune citiva apoi coboara si mai pune ca asa se largeste tot
brava te pegatesti incetuc
acum daca vrei sa restringi pagina intri inapoi si mai stergi din cintareti
ticker
de
Giulia (20/06/07)

bionda spune:
Chestia e ca habar nu am cum sa sterg!
Mai e putin si vine sotu' de la munca,abia asept ca tareeee m-am plictisit.
O seara placuta va doresc si linistita(pt mamici)!
evl p

Berarpiri spune:
bionda faci bine ca te pregatesti din timp.Asa nu vei uita nimic,si nici nu o sa vi se para o cheltuiala enorma.Nu scrie pe prospect cum se foloseste serul fiziologic?
Aseara i-am dat la Ambra sa guste snitel de porc,si melanzane alla parmigiana.A avut colici azi noapte,iar am dormit putin.Dar incet,incet trebuie sa se obisnuiasca cu toate alimentele.
cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Raluk31 spune:
Buna,fetele!
Andreea,cand ai inceput tu sa-i pasezi legume in supa?I-am mai pus cate un pic de dovlecel,cartof,morcov,dar parca are crampe..
Raluca de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais

micio spune:
Hai sa mai scriu cate ceva poate trecem pe pagina urmatoare , Bionda e la cred!
Eduard-19.01.'06