Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

capitol nout

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

katiapam...mai esti si tu langa noi?te-am cautat mereu sa iti multumesc pentru ca mai trecut in listuta!!!
raluka.de ce ai fost stresata?sa fiu si eu...dupa cum ai citit la maine au fost probleme conjugale,cu soacra,cu multe altele,cu copil care dormea jum de ora si apoi se trezea si tot asa ...pana la aproape 5 luni si sincer mai stresata de atat nu stiu cand voi mai fii ca nici nu mai vreau.gata.si tot nu am dat nimik jos.
EU am alaptat doar in spital pentru ca mau obligat asistentele,nu ma puteam misca de pe o parte pe alta,nici sa dau lapte copilului,nici sa merg la dus(ca am auzit ca face minuni).mi-am dus moartea in spital.abea asteptam sa plec acasa ceea ce am si facut.pe semnatura sotului am plecat dupa 3 zile .ei nu au vrut sa imi dea drumul pentru ca am avut febra .asta de la plans pentru ca plangeam toata ziua...asistentele mancau seminte si nu se deranjau sa imi explice cum sa pun copilulu la san...televizor era cu filmuletze pt alaptat dar le-au dat drumul numai luni cand am plecat eu....am avut ragade mari de tot.copilul nu tragea bine,nu se alimenta destul si se treazea la jum de ora...eu eram in suferinta si tot intrebam cum se va sfarsii cu toate durerile astea?apoi acasa am alaptat doar cateva zile pana a venit medicul mediatru sa vada ce si cum,o nebuna smintita,si mie in loc de lapte mai mult imi venea sange de la ragada...tre sa fii pregatita psihic pt asa ceva...eu se pare ca nu am fost...si regret...plangea bblu la san si se chinuia apoi 5 min trebuia sa il calmez ca sa ia iarasi sanul si trecea jum de ora apoi adormea si iar dai cginuiala jum de ora apoi manca 15 min la un san 15 la altul...acum regret si la al 2 nu mai ma las...oricum eu consider ca am fost o lutatoare de la inceputul sarcini si pana acum...nu mai conteaza altceva.sunt sanatoasa si eu si bebe si inca nu a reusit sa isi sparga capul sau doamne fer ca si cu tine langa daca e de ceva tot se intampla...

mamica de cristian

Mergi la inceput