Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Irina,si zi asa,cautai prin gunoi
La mine au trecut cam 2 luni sa ma simt ok dupa epiziotomie,dar cred ca nu se compara cu sectionarea abdomenului.

Nelia,s-au dus repede kilele mele,asa se intampla cand ma consum nervos.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Am DPN-ul pe 23 dec,si Ralukacum adica am burtica hotarata cumva lasata cumm m-i se pare mie?!
Berarpirimersi de compliment!Am 1.60 inaltime deci sunt cam scunda si apropo de greturiam avut din plin pana la vreo 4 luni,chiar si acum mai am dar ce-i drept mai rar!
Roxalinici mie nu-mi place Haloweenul
Neliaesti mortala!
Mamiseman cu tine intr-o privinta desi nu mananc mult ma ingras fff mult(ma ref in per asta)cred ca reti apa

Pt restul fetelor

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Epiziotomia asta pe mine ma cam preocupa!!!Am prietene care mi-au spus ca nasterea e cum e dar cand se pune dr. pe cusut e belea!!!!!
Sa nu mai vorbesc de refacere....ca eu sunt singurica si ce ma fac eu daca mie rau! Musc din perna si merg mai departe!
E posibil ( printr-o minune) sa nu fie nevoie de epiziotomie ( sper ca ma scris cuvantul corect ca doar numele procedurii ma infioara) ???Eu sunt rezistenta la durere...dar nu la usturimi, chestii de astea marunte

20+

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

georgy ..daca te incalzeshte cu ceva eu intr-o saptamana eram ca noua.Nu am simtit cand m-a taiat am simti knd m-a cusut dar nu pot sa zic ca ma durea...caci oricum iti face xilina inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

deci alex este innebunit dupa melodia asta si l.am invatzat sa si danseze pe ea.Acum probabil a fost mai atent si a auzit cuv papera...(el are un body cu o paperela pe el) si a inceput sa ishi traga de haine sa gaseasca pappera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

mamii filmeazal cum danseaza pe melodia asta,sa-l vedem si noi.
E un scumpel.

Nelia ai alaptat?

Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Giorgimie mi-e frica de tot si de nastere si de taiat,cd ma gndesc ca au mai ramas 7 sapt ma apuca groaza dar am si emotii mari,mari de tot
Ultima data cd am fost la eco i-a prins fata atat de bn ca m-a lasat cu gura cascata si nu mai zic ce fiori m-au trecut,m-i s-a parut bb_ul asa de frumos!!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

hello
fetelor
va pup pe toate cu drag
v-am citit wow ce albinutze sinteti:)
bun venit fetelor noi Irina si Alecri
si ca sa ma iertati ca am lipsit atit schimb capitolul si trec fetele pe listuta
perdonata?
ve spun ca am vazut pozci bebebei scumpici si dulci si dansator minunat puiul Alex
cred ca incerc sa mai raspund la celalalt capitol ca aici nu mai e loc imediat
revin:)

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da MICIO,sotul meu e mai mult decat gelos...inainte nu ma lasa sa ies din casa imbracata intr-un fel,apoi,nu ma lasa seara ca zicea ca sunt multi marochini si astia sunt nebuni...motive...pe care nu le prea pricepeam eu..nici acum nu ma omor sa la pricep....spune ca el ma iubeste si asa cu burta si cu sunci dar(aici intervine daru ala de care tot vorbeam)eu nu prea am incredere in oameni.adica stiu si eu ca vorbele unei ersoane iubite trebuie crezute...dar nu ma las...vreau sa fiu sigura...am vazut multe filme in care sotul ii soptea sotiei cat de frumoasa e si ce implinit se simte atat in pat cat si ca familie,tu stai mamica la oala ca eu iti ofer tot ce iti trebuie "ca te iubesc" si el hop"dupa alta"mai cu tatze si cu fantezii de alea cu toate felurile de pozitii sau mai stiu eu"cum ca nu mai putem comunica"ca a intervenit copilul si bla bla.asa ca sunt prudenta...daca eu ma simt bine in propria piele (ca de asta vine vorba de piele nu de sunca)atunci stiu sigur ca nu va pleca la alta...oricum nu prea are timp...dar dupa cum ati inteles eu as mai vrea sa slabesc....vreo 5 6 kile....am vreo 4 doar pe burta...cred ca cu vreo 100 de abdomene pe zi le-as da jos?voi aveti abdomenul aproape ca inainte?(ca la fel nu are cum sau are?)ca al meu e cand pe dreapta cand pe stanga...depinde cum ma asez....parca as avea 4 5 luni...of doamne sunt complexata oare?

mamica de cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Bionda,hotarata,adica asa cum trebuie sa fie in ultimul trimestruDeci,daca nu se grabeste bb,faci un mic Capricorn...de fapt,depinde cand intra Soarele in semnAr fi un frumos cadou de Craciun,nu?

Georgiana,cand m-a taiat,n-am simtit,ca mi-a dat o injectie (si nici pe aia n-am simtit-o,erau alte stresuri pe capul meu).In schimb,cand m-a cusut,a fost naspa,de ce sa te aburesc.Apoi recuperarea..stai si tu pe-o parte si astepti sa treaca timpul!Dar ma rog,nu este necesar,daca te dilati f bine,nu te taie nimeni.Daca nu,e mai bine sa te taie decat sa te rupi,caz in care te refaci mai greu.Nu-ti fa griji,nimic nu e vesnic

Katia,ce noroc,poate te milostivesti si schimbi si capitolul

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput