Cum aleg o bicicleta?

Cum aleg o bicicleta? | Autor: Tonnia

Link direct la acest mesaj

Este vorba de prima bicicleta. Baiatul meu are 3 ani, a mers cu bicicleta unor prieteni, din aceea cu roti ajutatoare si e OK.
Am vazut ca la fiecare model se afiseaza grosimea rotilor. Cum e mai bine? Nu reiese de nicaieri sau nu m-am prins care e mai mica, care e mai mare, doar ca vad rotile ajutatoare, dar daca nu ajunge la pedale?
Deci cum fac? ca vreau sa cumpar de pe internet...Bicicletele D..o, de care e plina piata, de ex, sunt bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bicicletele Dino sunt frumoase, nu stiu cat de bune, dar pare ca sunt ok ... si la noi e parcul plin.
Prima noastra bicicleta am luat-o de la First Bike de la Dimitrov. Arata cam ASA Si si-a facut treaba.
Acum ne-a ramas "mica".
Sincera sa fiu, prima bicicleta as lua-o de la magazin, as studia-o nitel. In parc la noi, fetitele de 5 ani au biciclete Dino de 6-9 ani si nu sunt prea mari pentru ele... Tot din parc am aflat ca bicicletele astea se vand la Happy Kid sau cum se numeste magazinul ala... E unul si la Piata Gemeni. Am zis ca ma duc sa o vad si sa o pipai...

Indiferent de diametrul rotilor (ca pe asta l-ai vazut in descriere), copilul ajunge la pedale daca ii dai saua complet in jos. (sigur, dac anu ii iei o semicursiera ) Problema ar fi cand trebuie sa faca turul complet! Aici trebuie sa ajunga suficient ca sa impinga...

Eu zic sa cauti o bicicleta in magazine.

Am uitat sa spun un avantaj - daca o iei din magazin, o iei gata montata si, daca ai putin noroc, unsa si reglata. La ce chei am vazut ca sunt necesare pentru montarea unei biciclete.... prefer sa o iau gata montata...

Si iti mai trebuie si o pompa pentru roti, neaparat, din prima.
Succes
Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc mult, Anca!
N-am stiut ca vin nemontate, ca imi trebuie pompa etc.
Hai ca m-am razgandit, o iau din magazin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonnia
Am vazut ca la fiecare model se afiseaza grosimea rotilor. Cum e mai bine?
Antonia

Nu este grosimea rotii ci diametrul ei. Bicicleta se alege in functie de inaltimea copilului. Prima bicileta noi am avut-o de 16", dar poate voua va trebuie mai putin. Acum la 8 ani nu ii mai era buna, ne trebuie una de 20".

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cristina, asa e cu diametrul ...Cat avea baiatul cand i-ai luat de 16"?
Eu ma gandeam la 12". Deja de pe la 14 vad ca sunt mai inalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

fetita ... vreo 5 ani si jumatate... nu stiu sa zic... atunci era fosrte inalta... acum e mai normala. Noi am mers cu ea in magazin si vanzatorul ne-a ajutat sa alegem bicicleta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput