Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 5
pisix spune:
Dear_bambie, RalMar, elenada, Moniland, eva –
Fetelor ca sa fie tacamul completa am facut hiperstimulare : am vreo 40 de foliculi.
Plus un chist de vreo 4 cm.
E posibil sa plec seara asta in Austria, ca sa pot fi monitorizata.
Sa stiti ca am citit tot ce ati scris si sunt mai linistita. Poate ca asa a fost sa fie, ca sa am multe ovocite (sper sa am ...)
Si la naiba nu ma las batuta, fac tot posibilul sa reusesc acum (mi-am luat si Royal Jelly, beau ceai de cretisoara, etc)
Maine ametitii nostri vor ajunge in Austria
Va pup si va tin la curent
RalMar- sa stii ca e posibil sa nici nu merite operatia asta; nu te supara ca nu poate un medic, o data, sa te primeasca. Fii perseverenta !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
pisix spune:
Danyalo - asa e, ai atata dreptate !
De dimineata am primit vesti din ce in ce mai proaste insa in loc sa ma deprim mai tare ...eu m-am inversunat si mai tare...
In ciuda tuturor lucrurilor care s-au intamplat cred cu tarie si imi doresc din toata inima sa reusesc acum !
Moni baby ma miram de hiperstimularea ta si uite ca am ajuns la acelasi record. Cred ca si din cauza ca am asteptat mai mult intre stimulari, pt ca eu sunt bun responder.
Nu stiu ce sa fac ... ma gandesc sa folosesc doar congelati acum si daca nu reusim sa ma duc in Israel sau in america unde am citit de niste tehnici noi de biopsii.
RalMar - am uitat sa-ti spun, la noua clinica a lui Tutu va veni si prof. Felberg, un super-androlog care face biopsii si punctii de mare arta; in plus, probabil la anul tot la clinica asta vor fac si IMSI; cand te simti doborata, gandeste-te ca poate nimic nu e intamplator; poate ca se amanana totul la tine ca sa ajungi sa faci biopsie cu profesorul asta, in conditii super si cu sanse mult mai mari, insa la anul ...
ioana_p76 spune:
Pisix sunt si eu alaturi de tine, macar virtual si te incurajez din tot sufletul sa ai incredere in sansa ta! Un si o imbratisare si din partea mea!
Iti doresc drum bun si sa va intoarceti numai cu vesti bune si cu bebicii in burtik! Dumnezeu sa va ajute!
Ioana
animalutele mele iubite pisicutii nostri
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
RalMar spune:
pisix sigur vei reusi! Din studiile mele pe diverse site-uri am observat ca la hiperstimulare cresc sansele sa se prinda embrionii, deci nu trebuie sa te lasi descurajata, de data asta va fi bine.
Eu sunt nervoasa cand ma gandesc ca acum cateva luni aveam sanse cu inseminare, acum cu icsi, si in curand doar cu biopsie . Dar daca nu e timp , nu am ce face, tre sa astept si sa astept si sincera sa fiu mi s-au lungit urechile de atata asteptare. Dar asta avem si cu asta defilam (ca sa o tin tot intr-un ton de intelepciune straveche din popor )
De fapt, un copil avem, asa ca nu stiu ce ne mai trebuie; am fost la o ghicitoare acum mult timp si mi-a spus ca toamna asta voi avea un copil; deci, cand am vazut ca toamna e pe trecute, am fugit repede si mi-am luat un iepuras de casa ca sa nu vina iarna . Si acum avem exact ce ne-am dorit, "o fifita cu codite"
andrabirni spune:
Scumpele mele prietene, va tin pumnii stransi.
Nusy, nu te stresa si sigur un samburel a prins viata.
Copilutzu, stiu ca trebuie sa fiu optimista si sa fac ceva, dar din luna mai, cand Damian ne-a spus DONOR si ne-a vorbit o ora de donor, ce vointa sa mai am?Pana si sotul care era foarte luptator cu azoo s-a cam delasat de proiectul bb.Eu sper sa se intample ceva frumos in viitor si un ingereas sa ne ajute sa mergem mai departe.Imi era dor de tine.....
Pisix, multi pupici si gandurile mele sper sa te ajute si sa vii cu 2 samburei acasa.
Pup toate azoogirls...Miki, Iuca, Ioana, ella, Bytzi,Cip,vrembebe, Danylo,
nusy spune:
Un dulce pentru toate fetele!
Pisix: Felicitari pentru foliculi,sa ai grija cu hiperstimularea,stii solutia..albus mult.
Nusy
pisix spune:
Nusy – sper cand sunt in austrica sa primesc vesti bune de la tine
Andra – tu stii de cate ori am auzit poezia cu donor ?... Prima data m-am speriat dar acum cand mai aud astfel de texte zambesc plina de compasiune si ii intreb daca nu au auzit ca in ziua de azi medicina a evoluat si exista si alte situatii
RallMar – dar exista atatea variante … poti merge la un urolog bun, poti merge la dr Soare, sau poti incerca pt inceput niste tratamente clasice gen Maca … nu-ti pierde speranta
Ioana –
ice, Avalon - multumesc din suflet fete dragi !
Fetelor, eu maine la 8 dimineata am programare (de fapt, sotul meu are) la Prof. Felberg de care va spuneam , sa vedem ce parere are si d-lui
Apoi plec spre Austria sa-mi implinesc visul
Va citesc cand pot si va scriu de asemenea… Va pup cu drag si nu va pierdeti cu firea. Trebuie sa fim a naibii de infipte si garantat vom avea succes !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
anes spune:
Iubitele mele pline de speranta ... pe 10.10.2008 am devenit mamica.
Am nascut natural un baietel perfect sanatos de 3,200 kg, scor Apgar 10. Il cheama Remus. A vrut sa facem cunostinta mai devreme (la 37 de saptamani) si nu a chinuit-o deloc pe mama lui. Am nascut in doua ore de la dilatarea 2 a colului. Si dr. s-a mirat cat de repede am nascut!
Si cand ma gandesc ca eram programata la cezariana...!
A treia zi am iesit din maternitate.
Am sa va povestesc mai multe in curand.
Va pup si va urmaresc in continuare sustinandu-va virtual sa reusiti .
Edit: oops...am uitat sa schimb semnatura!
bubulina1 spune:
Felicitari anes, bine ai venit pe lume Remus!
pisix, iti doresc sa ti se indeplineasca visul, bafta multa si drum bun!
Ingerasul meu
Bubulina + Doamne ajuta!
pisix spune:
anes - ce veste extraordinara !
felicitari din tot sufletul, sa-ti traiasca Remus si sa fiti sanatosi si plini de noroc !
Cu asa veste sa tot pleci in Austrica la facut copii ...
Fetelor am intrat repede sa va zic ca am vb cu dr Felberg si m-a incantat cu tehnicile lui de punctie/biopsie, macar stiu ca daca ceva nu merge bine ...exista si aici o sansa
De la anul el va face si IMSI si toate astea in clinica lui Tutu
Tot ceva ce nu vreau sa uit sa va zic:el a spus ca se cresc f mult sansele sa se gaseasca ceva viabil in unrma punctiei daca sotul face inhectii cu Gonal F ; am ramas paf si i-am zis (stiind cazul evanescence) ca sotul meu are FSH ok; si a zis ca nu conteaza, tot imbunatateste ...si ca in orice caz nu strica
Va pup acum chiar ca plec ca trebuie sa ajung la Budapesta seara asta