Azoospermie - cap 24 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Moniland - io mi-s baba la 38 de ani, ce sa va pove? Cum am nascut io prin cezariana?
Iti tinem pumnii in Austria - o sa fie bine ai sa vezi. Dumnezeu ne incearca dar ne si da daca perseveram, ai vazut la Nusy, Doamne ce ma bucur pentru ea.
Sa vii cu vesti bune.

Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimineata,fetelor am nevoie de ajutorul vostru,am mers la Giulesti sa fac histeroscopia si din nou o spermograma si spermocultura.Rezultatul la spermograma a iesit foarte prost ,3 spermatozoizi D,pe 10 cimpuri si la morfologie scria ca nu au forme tipice,la leucocite are 3mil, este infectie nu?Ce credeti pot avea sanse de ICSI?Sotul ia acum multimaca l carnitina si mai ca ar vrea sa renunte,mai are rost sa le ia ?-are aproape 3 luni de cind ia medicamentele astea.Eu incep trat. cu diphereline 0,1 pe data de 30 oct. si am emotii destul de mari avind in vedere rezultatul sotului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Anes impresionanta povestea ta. Sper ca intr-o buna zi fiecare dintre noi sa venim cu o astfel de poveste.
Moniland bafta multa.
Nusy felicitari pentru bebici si peste 9 luni sa ne povestesti cum a fost la nastere.
pupuci dulci si multa bafta fetelor in focuri

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

anes - doamne cat am putut sa plang ...ce emotie si doar sa citesc...
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi
amzulica - mai deci voi m-ati emotionat fantastic ... e incredibila tehnica din ziua de azi
nusy - suna minunat, deci asta chiar ca e o veste grozava !!!

Imi pare rau ca stric entuziasmul de aici, insa eu am incheiat si FIV3 - mi-au murit toti embrionii

Asta e viata

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Pisix, sunt alaturi de tine!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

PisiX nu-mi vine sa cred ce vi se intampla . Imi pare foarte rau...

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Offffff, pisix si eu abia asteptam sa ne spui ca ai bebelusii la purtator . Trebuie sa fii tare, sa-ti revii si sa o iei de la capat, nu trebuie sa ne lasam doborate de nimic, daca nu luptam in continuare nu ne putem indeplini visul. Suntem alaturi de tine si trebuie sa cerzi ca pana la urma va veni si timpul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

pisix ,imi pare tare rau ,capul sus si fii optimista,odata si odata o sa reusim toate sa punem poze cu BB nostrii care i-am obtinut asa de greu....fii tare

Amzulica multumim pt poze,ne ridici moralul la toate si ne bucuram cand una dintre noi reuseste...sanatate multa si asteptam poze in continuare...

nusy ce sa-ti mai spun am ramas fara cuvinte GEMENI ce fffruuumosss si eu imi doresc gemeni

Toate colegele de suferinta si noi o sa reusim odata

"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisix imi pare rau.
Nu cred ca pot sa-ti dau sfaturi dar sa stii ca sunt alaturi de tine.

Amzulica nu esti baba deloc! E simpatic tare pustiul tau!

Nusy am gasit reteta la FIV, am dat print cu font mare si mi-o asez deasupra patului. Sa-mi intre in cap pana la urmatorul FIV daca si cand va fi el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

21 ali nr de leucocite indica o infectie si e musai sa se trateze. Nu i s-a facut si spermocultura? Daca nu, sa o faceti.
In ceea ce priveste faptul ca sunt D si fara forme tipice si 3 ...nu e f incurajator. Noi la spermograma de anul trecut am avut 10 spermatozoizi, fara forme tipice dar parca aveam si B. Am obtinut un embrion frumos-frumos de 8 celule (eu am avut doar un ovocit...).
Deci in principiu sunt sanse, acum dupa cum ti-o fi norocul. Eu iti tin pumnii sa fie bine.
Dar vezi ce faci cu infectia aia!

Mergi la inceput