Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
kalosalina spune:
La multi Ani ANCA!!! Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti tu!!!
La multe lunite si clopoteilor de astazi Alessia, Matei, Stefan, Matei Patrick, Yannis!!! Sa fiti sanatosi, voiosi!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
danybv spune:
Multumesc fetelor pentru ajutorul dat pt papa cu brocoli , i-am pus brocoli cateva codite plus toate legumele posibile si le-am fiert , le-am pasat , am adaugat si un pic de carnita de pui si vreau sa va zic ca a ras tot din castronel in 15 minute
Urez si eu La Multi Ani !! Anca , sa fi sanatoasa si fericita in viata
Sanatate tuturor puiutilor care sunt bolnaviori sa dea Dumnezeu sa se faca cat mai repede bine
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
stoisor spune:
fetelor SARA APROAPE MERGE nici nu are 8 luni si i nebuna dupa mers,se tine de ce poate si da ture de numa numa
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
cristacoman spune:
Multumesc pt. aprecierile la adresa Antoniei si ea va trimite ici.
Eu o voi pune pe olita mai pe la un an. Deocamdata nici nu avem olita, dar a primit un reductor pt. colacul de wc. A incercat mama sa o puna pe el, dar a inceput sa planga, asa ca nu am mai incercat. Oricum, eu cred ca sunt prea mici pt. a fi constienti ca trebuie sa faca "ceva" cand sunt pusi pe olita, este doar coincidenta daca o fac.
Eu ii dau covrigi si paine sa molfaie si ea cand suntem noi la masa, ca altfel nu avem liniste, atata bate in masa, plescaie din buze si vocifereaza, ca a trebuit sa-i dau si ei.
Acum chiar ii dam carnita de pui facuta la cuptor cu piure de cartofi cand gatesc si mancam noi. Eu gatesc dietetic, fara ulei, vegeta si alte minuni, doar apa, ierburi aromate si sare in cantitate neglijabila.
Daca e de laudat sotul, ma inscriu si eu pe lista. Al meu are grija de fata fara probleme. Eu chiar am avut probleme la munca si a trebuit sa stau pana la 9 seara. El s-a dus acasa, i-a dat sa manance, a stat cu ea, i-a facut si baita. Chiar este un tatic responsabil.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
danybv spune:
felicitari Sara pentru mersul de colo colo
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Ramona sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si de cei dragi!Vreau si eu o felie de tort,virtuala binenteles! Madalina de Sofia 01.02.2008 calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Esti foarte draguta, da cred ca era pt Ancab!
Oricum ms de urari
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Lala_D spune:
Si eu pot spune ca am un sot/ tata responsabil. Pe de alta parte nici nu ar avea cum sa fie altfel in conditiile in care noi nu avem nici-un fel de ajutor din afara. Asa incat el a stat atat cu Bogdan cat si cu Andrei si s-au descurcat minunat.
Acum de exemplu eu plec la antrenament cu Bogdan si el va sta pana la 19.00 cand ma intorc cu Andrei. Asta presupune o masa, joaca si un scos afara.
Cand am fost internata in spital a stat fara probleme cu Bogdan zile intregi.
In nici-un caz cred ca nu il faceam pe al doilea daca la primul nu ar fi manifestat cat de cat interes si nu s-ar fi implicat.
Dar pe de alta parte sotul meu este mai matur, are 40 de ani si a avut timp sa copilareasca mult si bine inainte de a se insura.
Cand a vrut nevasta si copii a stiut clar ca asta isi dorea si ce responsabilitati implica.
Si eu am fost suficient de cerebrala incat sa ii pun bebelusul in brate si sa il las sa se descurce ca doar amandoi l-am primit fara manual de utiizare si putea sa se descurce cu el la fel ca si mine.
In plus asa cum am spus la niciunul noi nu am avut acasa pe cineva sa ne ajute nici macar in prima zi cu nou nascut asa incat a trebuit sa ne ajutam unul pe altul.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
cristacoman spune:
Va multumesc pt. voturile de la miresici. Eu m-am prins mai tarziu ca a inceput votarea si nici nu stiu cat dureaza. Am votat si eu pe cine am recunoscut din poze.
Imi pare tare rau pt. clopotzei bolnaviori. Sa se faca repede bine si sa nu mai aiba probleme.
Felicitari Sara, parca esti surioara Antoniei.
Si Adelei felicitari pt. ricatul in picioare, sa vedeti ca inceputul a fost greu, de acum nu o mai tineti.
Eu nu o pot pune pe Antonia in patut la somn, decat daca e adormita. Altfel se ridica in picioare, se tine cu mainele de zabrele, tipa, plange si ma strica cu ochii pe usa. E mortala si chiar am s-o filmez intr-o zi. Cand ma vede ca deschid usa incepe sa rada, de zici ca nu s-a intamplat nimic.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ramonab spune:
LauraI si Alina023, am cumparat azi castanele, maine daca totul e bine si frumos le trimit.Trebuie sa fac rost de cutii si sfoara.De aia nu le-am trimis azi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
cristacoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Si eu pot spune ca am un sot/ tata responsabil. Pe de alta parte nici nu ar avea cum sa fie altfel in conditiile in care noi nu avem nici-un fel de ajutor din afara. Asa incat el a stat atat cu Bogdan cat si cu Andrei si s-au descurcat minunat. Acum de exemplu eu plec la antrenament cu Bogdan si el va sta pana la 19.00 cand ma intorc cu Andrei. Asta presupune o masa, joaca si un scos afara. Cand am fost internata in spital a stat fara probleme cu Bogdan zile intregi. In nici-un caz cred ca nu il faceam pe al doilea daca la primul nu ar fi manifestat cat de cat interes si nu s-ar fi implicat. Dar pe de alta parte sotul meu este mai matur, are 40 de ani si a avut timp sa copilareasca mult si bine inainte de a se insura. Cand a vrut nevasta si copii a stiut clar ca asta isi dorea si ce responsabilitati implica. Si eu am fost suficient de cerebrala incat sa ii pun bebelusul in brate si sa il las sa se descurce ca doar amandoi l-am primit fara manual de utiizare si putea sa se descurce cu el la fel ca si mine. In plus asa cum am spus la niciunul noi nu am avut acasa pe cineva sa ne ajute nici macar in prima zi cu nou nascut asa incat a trebuit sa ne ajutam unul pe altul. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
La fel si la noi.
Nu ca nu ar fi avut cine sa ne ajute, dar am considerat ca daca bebelushul l-am facut cu sotul, atunci tot sotul este cel care trebuie sa ma ajute, si asta din prima zi. Am si avut parte de un copil cuminte, care nu plangea decat daca simtea un disconfort, ceva si la fel este si acum...mai mult rade. Plus ca eu nu ma simt bine daca sunt si alte persoane prin casa, fie mama sau soacra. Cand vin la mine, stam de vorba, vem o cafea, dar nu suport sa "se mute la mine".
Antonia trage de flori, dar incetisor, practic le mangaie. A tras o data mai tare si i-am spus ca nu are voie si acum stie, se duce langa ele, le atinge incetisor, dar nu le trage pe ea si nici de pamant nu este atrasa.
Eu am inceput sa-i spun ca nu are voie sa faca un anumit lucru sau gest de pe la 5 luni, cand ma scuipa cu mancare. Incredibil cat de repede a prins sensul expresiei. Acum, cand ii spun ca nu are voie se opreste, se uita la mine si pleaca mai departe. Ea are o placere deosebita sa scoata din priza stecherele.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a