Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 22
stancutza spune:
Ramo, parca esti sora lui mai mare...scumpi amandoi. Tati a lipsit la conceptie ? :-)))
Am mai vazut si aseara poze:
Bibi care e o dulce in cada mare, intr-adevar, copilita asta iubeste viata foarte mult, draga de ea!
Benji in sosetele de mers, cu o luna simpatica pe geam..a lui, desigur :-)
Mihaita - un frumusel si un serios
Emma, o fosta bruneta, ca Sofia mea :-) fotografiile din studio sunt superbe, aveti o fetita frumoasa si foarte expresiva!
Am vesti de la Isidora: sunt toti patru raciti - de la Isi mica, care a adus un virus de la gradi - dar se trateaza cu homeopate. Ioan are 10 kg (!) si inca mai papa titi de doua ori pe noapte, fomiciosul mic.
Si am vorbit si cu Nemary, sunt bine, Dariuta sta mult pe-afara si are si un dintisor sus :-) iar mamica ei va saluta pe toate. Si pe clopotei, desigur.
Despre noi acum: Sofiuta e bine, f putin ragusita, nu mai tuseste, febra nu mai are. Doar azi mai avem tratament cu Nurofen si aerosoli, si o sa-i mai dam inca 4 zile un antihistaminic (ceva ca Zyrtec, dar am uitat cum se cheama, tati i-l da :-)). Maine ma intorc la serviciu.
Ramo, iti inteleg disperarea cu mesele lui Razvanel. Daca vrei, poti sa faci cum fac eu: da-i lapte. Eu Sofiei ii dau mai intai lapte (90 sau 120 ml), atat la masa de fructe cat si la cea de legume. Eu i-l dau mai intai pe ala pentru ca sunt DISPERATA ca nu vrea sa bea nimic altceva si stiu ca pe ala il bea de foame.
Apropo fetele, am studiat oferta de lapte pentru varsta peste 8 luni: toate au aroma de fructe. Mie mi se pare aiurea. Cum se mai obisnuieste pe urma copilul cu gustul laptelui din comert, daca pana la un an jumate primeste lapte aromat? Asa ca, in loc sa-i iau Topfer 3 cum ar trebui, i-am luat Aptamil2. Merge pana la un an, si nu are arome. Azi i-am dat inainte de masa de legume si a ras 120 ml.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4787327-indemnizatia-pentru-mame-putea-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4787327-indemnizatia-pentru-mame-putea-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
S-a votat deja!Am scris in pagina precedenta, nu ai observat?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
S-a votat deja!Am scris in pagina precedenta, nu ai observat? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
ba da, am vazut, dar "cred ca am auzit bine". mai are de trecut printr-un vot si apoi la base la semnat. ce bine ar fi fost sa se aplice retroactiv ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
Cineva nu stiu cine dar merci mult a avut mila si ne-a facut capitol nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128000![]()
Deci schimbati scutecelul mamicilor, treceti in capitolul curat 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze