Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 2

Ramo2007 spune:
Mav, doar burtica e de mine, dar sigur ma cearta dr meu azi.Data trecuta a zis sa nu iau mai mult de 4 kg pana nasc...si eu de atunci am luat deja 3, 500...asta e, bebelina sa creasca si sa fie sanatoasa.
Tu cum te mai simti?
Ramo 31+
Puiutul meu scump

Ramo2007 spune:
Mav, doar burtica e de mine, dar sigur ma cearta dr meu azi.Data trecuta a zis sa nu iau mai mult de 4 kg pana nasc...si eu de atunci am luat deja 3, 500...asta e, bebelina sa creasca si sa fie sanatoasa.
Tu cum te mai simti?
Ramo 31+
Puiutul meu scump

elilov3 spune:
ramo vazut pozicile bun venit in clubul siluetelor..ce bine ca nu sunt singura
diana o sa fie totul bine ai sa vezi si bb o sa mai stea acolo cumintel 2 sapt
bah na ca ma luara cu idei Pitici curajosi de oct-nov-dec...ca daca e odiseea curajoaselor, nu? a si inlocul piticilor puteti opta si pentru altceva...35+
Dimitrie

manumanu spune:
Ginye, in sfarsit!!! felicitari, mamico, sa-ti traiasca puiul sanatos!!!
Ati vazut, fetelor, ca s-au nascut la cap. 99.... si azi e 13... sa mai zica cineva ca 13 nu aduce noroc!!!!
Simo, sa stapaniti si folositi sanatosi carutul!!! Si eu astept azi-maine coletul de la bimbo!
manu 30+
+
AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

alra spune:
felicitari ginye!!!
multa sanatate si tie si lui bebe mic!
mai, lamuriti-ma si pe mine ce e utrogestanul asta si de ce cam toata lumea il ia.
oceanborn, aici se prefera vizitele la spital celor de acasa caci scapi mai "ieftin". am mai zis si cu alte ocazii - cand fac curat asistentele scot sticle multe de bere, sampanie si alte alcoolice. nu stiu care o fi politica si obiceiul la voi.
belgianu de fire e calm si nezgomotos - si tot ii auzi pe culoar sau din alte camere, imi imaginez cum se bucura italienii cand naste cineva
Vacanta cu Laura in Romania

alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 ramo vazut pozicile ![]() ![]() ![]() diana o sa fie totul bine ai sa vezi si bb o sa mai stea acolo cumintel 2 sapt ![]() ![]() bah na ca ma luara cu idei Pitici curajosi de oct-nov-dec...ca daca e odiseea curajoaselor, nu? a si inlocul piticilor puteti opta si pentru altceva... ![]() ![]() ![]() |
Cozonacei curajosi?

elilov3 spune:
alra pai utrogestan este mai exact un hormon progesteron numit ajuta la mentinerea sarcinii ..mai exact ajuta uterul..cum nush sa iti spun..insa dupa sapt 32 il iei degeaba pt ca nu isi mai face efectul
simona bravo!!! sa stapaniti sanatosi caruciorul 35+
Dimitrie

elilov3 spune:
alra pai merge si cozonacei....deh stit ce m-am gandit eu sa nu ne mai doara mintea de atatea incercarii luam simplu bebelusii curajosi de oct-nov-dec
nah ca eu propusai destul mia ziceti si voi 35+
Dimitrie

carmendu spune:
aoleo, ramo, si tu esti slaba. arati foarte bine.
cum adica ti-a zis dr sa nu iei decat 4 kg!?!??! pai nu e prea putin.
mai baga niste paine cu paste sa ne ajungi din urma.
simona- vrem poze cu lucrusoarele pe care le-ai primit.
diana sa vii azi cu vesti bune de la dr. eu sper sa-ti scoata firele pe 27.
mav- ce mai faci? cum iti e? ai mai avut scurgeri?
andy, dea, cherie unde sunteti?34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

alra spune:
mersi eli, da nu pricep de ce il asa multa lume. aici nu auzi de asa ceva. da astia nu prea dau medicamente oricum.
ma, io cu "cozonacii curajosi" glumeam. suna cam la fel ca "gogoasa infuriata"