Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 13
elilov3 spune:
otilia off si tu ma gandeam ca sunt singura defecta
...si cand ma gandesc ca mai este ceva timp pana nastem...

35+
Dimitrie
diamisha spune:
Buna seara, ladies!
GINYE, LEELOO, felicitari!!!!!!! Sa fiti sanatosi toti, sa va refaceti repede si s-ajungeti cu bine acasa!
Avem deja 3 nou-nascuti!!! Mai stiti ceva de Anes? S-o fi intors acasa?
Am disparut putin pentru ca am fugit cu sotzul meu la Marriott in week-end sa sarbatorim 1 an de la casatorie (azi este aniversarea de fapt) si m-am mai balacit putin in piscina....este singurul loc unde nu ma mai doare nimic....fetelor, sfatul meu este sa inotati cat puteti de mult, este cam singurul sport pe care il mai poti face pana la final...
Am fost si la doctor mai devreme, fata mea are 2875 de gr la 35s si 1 zi, e mai mare ecografic cam cu o saptamana, se pare. Lichid ok, col inchis, placenta grad 2-3, dar fara calcifieri, si ramane confirmata data de 1 noiembrie pt cezariana.
Pentru fetele care nasc la Filantropia, medicul meu spune ca ieri s-au dus ultimele probe la Sanepid si ca, de saptamana viitoare, incep sa se mute cu totii in partea respectiva, nu numai reanimarea cum este acum. El zice ca toate probele pana acum au iesit bine, asa ca nu vede de ce nu ar iesi si ultimele, astfel incat sa nu existe intarzieri din acest motiv.
Diana, sigur nu a masurat bine dr ta, noi avem aceeasi varsta a sarcinii, nu poate fi un decalaj atat de mare.
Mirtha, parca tu ai intrebat de cosul de scutece folosite, se gaseste unul similar la mothercare, este marca Tommee Tippee. L-am vazut la magazinul lor din Carrefour Feeria. oricum, daca ai timp miercuri, cand vii in Bucuresti, da o fuga pana acolo, sunt toate magazinele de copii importante la un loc si rezolvi multe. Daca ai nevoie de orientare, informatii sau orice altceva, ia telefonul meu din lista si suna-ma.
Mi-a ajuns astazi coletul de la Mothercare. Pentru fetele care sunt interesate sa faca si ele comenzi, a durat o saptamana si a fost livrat prin serviciul de curierat door to door al Postei Romane, ceea ce m-a mirat putin, recunosc. Nu stiam ca si Posta livreaza asa...
O seara frumoasa tuturor,
Diana
35+
Sonia
bebecris spune:
si eu ma gandeam ca este de la clexane...oricum maine il sun...nu rezist pana joi....trebuie sa-mi spuna care este faza...de ce dracu' trebuia sa apara asta acum spre sfarsit?
abia astept sa-l sun maine!!!
Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
elilov3 spune:
diamisha felicitari de vestile bune 
...sa folositi sanatosi lucrusoarele 
ah fetele cine doreste sa vada niste umor mai negru si intelege engleza poftiti la ras
35+
Dimitrie
carmendu spune:
posibila indemnizatie. ![]()
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/concediul-de-maternitate-ar-putea-fi-platit-cu-85-din-salariu.html
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
ireen spune:
FELICITARI, NOILOR MAMICI LEELOO SI GINYE !!!!sa le traiasca bebeii si sa fie sanatosi

Daria la 37 de saptamani avea 3100g .
bebecris eu nu cred ca are vre-o treaba clexane cu ce ai tu dar poti intreba ca sa te linistesti .
Eu pe cine anunt marti?![]()
38
DARIA +
Eduard Alexandru(9.Aug.2005)
AMR 7 ZILE 
Mirtha spune:
Hei salutare burticute si mamici !
Felicitari Leeloo si Gynie ! Sa aveti bebeiapaciosi , sanatosi si sa va recuperati cit mai repede ![[/b]pup]
Simona am fost plecata ca apucata in plimbari 5- pe la medicul de familie , pe la farmacii , pe la coafura etc. Profit de vreme deosebit de frumoasa si trag niste plimbari pe jos de nu imi vine nici mie sa cred.
Ma bucur tare mult ca esti bine ! "Te monitorizez"
!
Diana scuze pt. intirziere in raspuns dar observ ca ti s-a raspuns deja. De la farmacie l-am acizitionat si l-am folosit cu succes pina acum la epilat. Despre permisiune in sarcina ...sunt cam neclare indicatiile . Dra pe r ansamblu spun ca e ok. Fetetele de pe la Femina Intim sau Parintii intreaba l-au folosit si pt. calmarea durerilor generate de epiziotomie.
Sunt convinsa ca merge pe asemenea dureri pt. ca amoarte bine in zona buzelor - eu mi-am dat din gresala cind s-a pus problema epilarii mustatii - iar aseara cind m-am epilat la dansa era cam totul amortit pe acolo. Incearca sa nu il folosesti in exces in zona intima pt. ca da usturimi in functie de cantitatea pe care o folosesti.
In alta ordine de idei ma bucur ca bebe este OK si ca ai reusit sa amani pina joi scoaterea firelor. Macar sa intri pe 37+ si tot este bine.
Cata Miky sa inteleg ca peste 2 zile jumatate ne pregatim de galerie ?
Carmendu cosul pt. pamapersi urit mirositori este achizitionat din tara sau nu ? Fetelor din Rom. ati vayut ceva similar pe aici ? Edit scuze abia acum am vazut PM Multumesc !
Corina iti doresc sa fie cum te simti mai bine . Important este ca ginecul este dipus spre ambele variante si ceza si vaginala si nu e din star fixat pe una dintre ele. De fapt nici nu ma asteptam sa fie altfel decit deschis la variante.
Sti cumva zilele cind are garzi la Euroclinic in luna octombrie ?
Alra da si mie imi place in anumite privinte Spock-ul - cam exact din aceleasi ratiuni indicate de tine - nu reduce centrul universului la unica persoana cea a bebeluslui , de fapt nu fixeaxa un centru al universului asa cum vei observa la Ana Culcer unde toate , absolut toate converg spre bebe , nu vede , nu aude , nu concepe altceva - si la fel nu impartasesc in toate cazurile optiunile Spocjk-ului mai ales ca uneori nu argumeteaza decit trimitind la studii in mod generic , si mai ales ca stuciile sunt americane. Eu privesc din star cu suspiciune studiile americane si englezesti.
Mie nu imi este suficient un astfel de argument al studiului mai ales americanesc.
Per anasamblu ma bucur ca am de un de alege. Poate reusesti sa frunzaresti si Anne Bacus dar si cartea - Cum sa nu fi o mama perfecta. (imi scapa acum numele autoarei )
Mamiseli da si pentru mine conteaza - orice ma face sa ma simt mai putin dependenta si mai putin grasomega ! Voi aici si cond vom incerca sa ne revenim la o silueta cit de cit umana si cit voi putea te voi sustine in eforturile tale. Eu nu sper in Zina Topirea grasimilor prin alaptare si ma simt extrem de furioasa pe cartile care nu ating acest subiect - al faptului ca poti ramine cu un surplus de grasime pe care s-ar putea sa nu il mai dai jos sau la care s-ar putea sa se mai adauge in perioada de alaptare precum si la alte neajunsuri care nu se mai repara niciodata dupa sarcina. Da , eu vreau sa lecunosc si vreu sa fie recunoscute pt. simplu fapt ca nu traiesc nici in mituri , nic cu mituri iar realitatea are parti bune si parti rele. Ma simt in aceasta problematica fel ca in magica formula leight motivul unei societati care se simte bine indoctrinata de mituri : "sarcina e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei !
". Sanatate si sa speram ca ne vom mobiliza suficent dupa nastere!
Otilia nu stiu deocanmdata nimic despre aprobarea proiectului cu 85% dar tare mi-ar placea sa ai dreptate. Am mai fost suna de diverse cunostinte "gravide".
Probabil maine voi incerca o documentare pt. ca astazi sunt destul de obosita desi toata ziua am avut un car de energie. Mental inca mai am si acum dar fizic ziua de astazi se resimte.
[b]Edit - Dia multumesc si tie pt. rapuns. Am vazut tardiv raspunsul tau . Revin.
Mirtha
38 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Multi ani fericiti si impliniti in casnicie !
Felicitari si pt. vestile bune ref. la bebicu !
Tot inainte cu vesti bune !
Multumim pentru vestile bune ref. la mutarea spitalului in aripa noua
!
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamisha Am disparut putin pentru ca am fugit cu sotzul meu la Marriott in week-end sa sarbatorim 1 an de la casatorie (azi este aniversarea de fapt) si m-am mai balacit putin in piscina....este singurul loc unde nu ma mai doare nimic....fetelor, sfatul meu este sa inotati cat puteti de mult, este cam singurul sport pe care il mai poti face pana la final... Am fost si la doctor mai devreme, fata mea are 2875 de gr la 35s si 1 zi, e mai mare ecografic cam cu o saptamana, se pare. Lichid ok, col inchis, placenta grad 2-3, dar fara calcifieri, si ramane confirmata data de 1 noiembrie pt cezariana. Pentru fetele care nasc la Filantropia, medicul meu spune ca ieri s-au dus ultimele probe la Sanepid si ca, de saptamana viitoare, incep sa se mute cu totii in partea respectiva, nu numai reanimarea cum este acum. El zice ca toate probele pana acum au iesit bine, asa ca nu vede de ce nu ar iesi si ultimele, astfel incat sa nu existe intarzieri din acest motiv. O seara frumoasa tuturor, Diana 35+ Sonia |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 fetele pe mine ma doare f f rau cezariana a veche...mi sa invinetit si deabea ma mai misc prin casa nici nu ma pot atinge acolo..sper ca totul e ok..deabea miercuri ajung la doca...uff vedeti de ce e rau cu cezariana ![]() 35+ Dimitrie |
De ce nu te duci mai devreme la dr? Nu suna bine deloc ce se intampla cu cezariana ta. Mergi macar la urgenta la tine in oras, o fi un dr mai de Doamne ajuta sa iti zica daca e grav sau nu.
Mihaela
34+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 6 saptamani
Andy08 spune:
Am intrat scort si ce-mi vad ochii? Mai avem 2 bebici? In total 3? Si Leelooo a nascut?
Uff, n-am timp sa citesc din urma, ca trebuie sa plec iar, dar recuperez diseara, vreau doar sa le zic mamicilor (ANES, GINYE, LEELOO)si taticilor: FELICITARI SI SA VA TRAIASCA PUIUTZII!!!!!
Andy
30+