Taticii sunt discriminati in Romania
Raspunsuri - Pagina 11
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix justitia romana ZICE 12...APOI CAPILUL DECIDE...EU AS ZICE 14 dar nu conteaza ce as zice eu... Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
justitia romana sucks.
fosta mea sotie pana am divortat abia daca ii facuse de 10 ori baita copilului in 5 ani si jumatate de viata.ca sa nu mai contabilizez si altele nefacute.
dar acum ai sa imi dai replica ca e un caz particular.....
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
Andrada spune:
Justitia romana reflecta probabil si ce se intimpla in Romania. In America exista custodie comuna, dar magazinele de jucarii ptr copii sint pline de tati, la fel si cele de hainute, barbatii aici stiu ce marime poarta copiii la pantofi, cind au racit prima oara si cind trebuie sa se duca ptr celalat vaccin, dimineata ii aduc la scoala (in curtea scolii sint cam jumi-juma mame si tati) si stiu sa le faca pachet, sint forumuri ptr tati...etc
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mimonix spune:
Espiritte-as intreba daca nici mancare nu i-a dat, nu i-a facut, nici hainele nu i le-a spalat, nici chilotii nu i-a schimbat, nici nu l-a ingrijit cand a fost bolnav...nici noaptea nu s-a trezit...nimic nu facea femeia aia? Si acum il spala daca nu mai esti tu? Doamne, daca e chiar asa o femeie iresponsabila inseamna ca poti s si dovedesti nu numai sa barfesti...ca doar n-ati trait in jungla, oti fi avut si voi prieteni, neamuri...
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mimonix
justitia romana ZICE 12...APOI CAPILUL DECIDE...EU AS ZICE 14 dar nu conteaza ce as zice eu... Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
ana savin zice ca 6,poporul ca 7... cica..."cei 7 ani de acasa", mama zice ca si 50, ca si atunci voi fi copilul ei:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui espiritu
justitia romana sucks. fosta mea sotie pana am divortat abia daca ii facuse de 10 ori baita copilului in 5 ani si jumatate de viata.ca sa nu mai contabilizez si altele nefacute. dar acum ai sa imi dai replica ca e un caz particular..... ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului. in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia. |
acum serios, copilul l-a purtat ea si l-a nascut ea? sau a apelat la mama purtatoare??
si inca o intrebare:copilul a fost dorit sau facut "accidental"??
si inca una: tu nu ai vazut cu cine te-ai luat? sau a transformat-o brusc maternitatea intr-o nepasatoare, delasatoare?
ps: eu te admir mult pt taticul care esti! si pt meseria pe care ai ales-o! chiar ti-am facut reclama:)
espiritu spune:
citat din mesajul lui mimonix Espiritte-as intreba daca nici mancare nu i-a dat, nu i-a facut, nici hainele nu i le-a spalat, nici chilotii nu i-a schimbat, nici nu l-a ingrijit cand a fost bolnav...nici noaptea nu s-a trezit...nimic nu facea femeia aia? Si acum il spala daca nu mai esti tu? Doamne, daca e chiar asa o femeie iresponsabila inseamna ca poti s si dovedesti nu numai sa barfesti...ca doar n-ati trait in jungla, oti fi avut si voi prieteni, neamuri... Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
chill out.au fost si din astia la proces.nu a contat....asa ca inca o data chill out.
espiritu spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 acum serios, copilul l-a purtat ea si l-a nascut ea? sau a apelat la mama purtatoare?? si inca o intrebare:copilul a fost dorit sau facut "accidental"?? si inca una: tu nu ai vazut cu cine te-ai luat? sau a transformat-o brusc maternitatea intr-o nepasatoare, delasatoare? ps: eu te admir mult pt taticul care esti! si pt meseria pe care ai ales-o! chiar ti-am facut reclama:) mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
multumesc pt reclama.asta offtopic :)
ontopic : nu discutam cazul lui espiritu aici si nici al lui bogdan draghici,discutam despre parinti mamici,tatici si despre cum ar fi normal sa se petreaca treburile.
inca o data repet pt cine nu a vazut ce am scris ieri parca : eu si fosta sotie actionam acum poate cum ar fi trebuit sa o facem la momentul dinanite.ma refer la copil.acum vrand nevrand suntem amandoi implicati.ce-i drept acum ea(fosta) e mai implicata fiindca ei i-a fost incredintata fetita.dar pana in momentul actual interesul fetitei primeaza intreselor noastre.sper sa ramana asa.ce a fost a fost.
ariel_7000 spune:
pai...daca se dovedeste ca mama nu-si merita aceasta denumire...atunci DA, sunt de acord ca justitia sa incredeinteze copilul tatalui. daca tatal nu este optim, atunci justitia sa-l incredinteze mamei...daca ambii sunt ok, atunci si mamei si tatalui, in functie de varsta copilului...daca e mic, atunci mamei, care din bun simt cade de acord cu tatal si isi rezolva amiabil problema...daca niciunul nu este optim, atunci decaderea lor din drepturile parintesti.
dupa opinia mea, justitia ar trebui sa cantareasca fiecare caz in parte si sa decida ce e bine pt copil...nu sa se supuna unei legi generalizate, pro mama sau pro tata....
dar ce zic eu aici e deja din sfera povestilor cu zane...daca ar fi asa, cum ar mai merge spaga si cum ar mai prospera unii avocati buni, dar oameni de kko?
Happy_in_TO spune:
Cum se face ca toate fostele neveste sint niste nebune, isterice, manipulatoare, fara suflet, ratate, pline de boli venerice si nervoase?...
Cum se face ca femeia care ati iubit-o atit de mult incit ati ales-o si v-ati casatorit cu ea, v-a purtat in pintece copilul si i-a dat nastere devine la un moment dat nociva atit pentru viata voastra perfecta dar si pentru copilul pe care ea l-a nascut si crescut pina la divort??
Un pic de respect pentru mama fetitei dumneavoastra nu ar strica!
Cine este in stare sa vorbeasca asa despre o fosta, va face acelasi lucru si cu actuala in cazul in care va deveni exa!
Prea cusuta cu ata alba povestea asta: pe de-o parte este Bau-Bau exa care face viata calvar fetitei si de partea cealalta (wow!!) Zina cea buna cu Fat Frumos traind intr-o lume perfecta!!!...
O lume perfecta este cea in care interesele copilului primeaza! Interesele copilului si numai ale lui, fara manipulari!...
adeia spune:
" Sotia mea se afla la al treilea divort la doar 31 de ani, tradand o instabilitate nociva pentru un copil. Avea antecedente de agresivitate maxima, atentand chiar la viata unui fost sot. Fuma enorm, desi micuta Alexandra avea probleme cu respiratia. A adus-o pe Alexandra nu doar la un nivel precar al starii de sanatate, dar a si traumatizat-o psihic, lasand-o in grija unei persoane care o agresa fizic pe copila mea. Sunt doar cateva din motivele care au dus la pierderea unei serii lungi de procese“, arata Bogdan Draghici.
El se arata indignat de „lipsa de reactie a politiei si a celor care se ocupa de protectia copilului. Un copil de 3 ani a fost supus unei agresiuni psihice teribile, fiind incredintat unor straini si martor la scene de violenta extrema, a fost smuls din mediul sau familial si este sechestrat de o persoana cu grave tulburari neuro-psihice, iar autoritatile se misca cu viteza melcului, asteptand probabil ca eu sa-mi salvez de unul singur fetita“. "
BRRRRRR....Domnule Draghici!
Daca fosta dumneavoastra sotie e asa bolnava si politia, justitia, protectia copilului nu fac nimic, mai ales ca nu sunteti chiar un " anonim" , ba mai mult, ii incredinteaza ei copilul, ce sa mai zica ceilalti tatici...Daca pentru un fost subsecretar de stat in MI politia si autoritatile se misca incet cand copilul lui este agresat si traumatizat sub influenta unei mame cu " grave tulburari neuro-psihice" nu pot spune decat : sa ne fereasca Dumenzeu pe toti! "