Taticii sunt discriminati in Romania

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adeia spune:

Si daca tot discutam cazul dumneavoastra, ca tata model v-ati intrebat vreodata ce ii faceti fetitei dumneavoastra improscand-o cu atata noroi pe mama ei? v-ati pus intrebarea: ce va simti ea cand va putea discerne? ati spus peste tot ca mama ei e nebuna, bolnava de sifilis, violenta, indiferenta cu fetita, etc...E totusi mama copilului dumneavoastra! mie imi cam suna a razbunare pe mama, poate gresesc, dar altfel de ce ati implicat atat de mult presa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Sotia mea se afla la al treilea divort la doar 31 de ani, tradand o instabilitate nociva pentru un copil. Avea antecedente de agresivitate maxima, atentand chiar la viata unui fost sot. Fuma enorm, desi micuta Alexandra avea probleme cu respiratia. A adus-o pe Alexandra nu doar la un nivel precar al starii de sanatate, dar a si traumatizat-o psihic, lasand-o in grija unei persoane care o agresa fizic pe copila mea. Sunt doar cateva din motivele care au dus la pierderea unei serii lungi de procese“, arata Bogdan Draghici.

El se arata indignat de „lipsa de reactie a politiei si a celor care se ocupa de protectia copilului. Un copil de 3 ani a fost supus unei agresiuni psihice teribile, fiind incredintat unor straini si martor la scene de violenta extrema, a fost smuls din mediul sau familial si este sechestrat de o persoana cu grave tulburari neuro-psihice, iar autoritatile se misca cu viteza melcului, asteptand probabil ca eu sa-mi salvez de unul singur fetita“. "

Pai el nu stia toate astea atunci cind a fost de acord ca fetita sa fie sub custodia mamei? Nu stia ca fumeaza ca turcu? Sau s-a luat de fumat numai dupa divort?? Nu stia ca mai fusese divortata? Ca este instabila emotional??? Sau toate astea au aparut dupa divort?

Si ce chestie urita cu toata povestea asta prin presa, cu lux de amanunte, nume reale publicate, fara nici un pic de consideratie la raul pe care il produc copilului!

Parerea mea personala este ca in cazul acesta tatal manipuleaza emotional copilul, presa si vrea sa obtina copilul aruncind cu rahat in mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Din experienta mea, as vrea ca legea sa fie ca in Canada in aceasta privinta. As vrea in plus ca parintele care intoarce spatele copilului sau sa fie constrans cumva sa fie prezent in viata copilului (exceptand cazurile de alcool, violenta si alte situatii din astea).
Judecand la rece, copilul in primii doi ani de viata trebuie sa fie crescut de catre mama. Sigur, si un tata poate sa creasca copilul, mai greu cu alaptatul, dar exista si lapte praf. Intr-o situatie ideala, parintii ar putea locui in aceeasi zona, iar copilul sa stea o saptamana la unul, o saptamana la celalalt. Nu cred ca s-ar simti debusolat,cred ca s-ar simti chiar mai in siguranta. Asta presupune ca parintii sa cada de acord asupra educatiei si programului copilului.

Am cunoscut destule persoane divortate. Procentul taticilor dispusi sa se implice realmente in cresterea si educatia copilului dupa divort este mic, la fel de mic ca procentul mamelor care sunt incapabile sa-si creasca ele copilul si ca al mamelor "care se razbuna, otravind relatia tata-copil... ignorand sentintele..."

Pe de alta parte, cred ca un weekend la doua saptamani si jumatate din vacante este prea putin ca un tata sa se poata implica in educatia copilului sau fie si pentru a crea sau a mentine o relatie apropiata. Insa sunt convinsa ca mult prea putine mame nu ar lasa tatal sa-si vada copilul cat de des doreste acesta. Stiu ca sunt si exceptii, repet. Am cunoscut cazuri, insa acestea sunt izolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Cum se face ca toate fostele neveste sint niste nebune, isterice, manipulatoare, fara suflet, ratate, pline de boli venerice si nervoase?...
Cum se face ca femeia care ati iubit-o atit de mult incit ati ales-o si v-ati casatorit cu ea, v-a purtat in pintece copilul si i-a dat nastere devine la un moment dat nociva atit pentru viata voastra perfecta dar si pentru copilul pe care ea l-a nascut si crescut pina la divort??

Un pic de respect pentru mama fetitei dumneavoastra nu ar strica!

Cine este in stare sa vorbeasca asa despre o fosta, va face acelasi lucru si cu actuala in cazul in care va deveni exa!

Prea cusuta cu ata alba povestea asta: pe de-o parte este Bau-Bau exa care face viata calvar fetitei si de partea cealalta (wow!!) Zina cea buna cu Fat Frumos traind intr-o lume perfecta!!!...

O lume perfecta este cea in care interesele copilului primeaza! Interesele copilului si numai ale lui, fara manipulari!...

prea dulce ai fost Happy...serios....

un tata care vrea binele propriului copil nu-si expune povestea public!!

asa de cuiozitate, cati adepti ai strans pana acum, dle Draghici?

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Happy, "dulce" in sensul cum ai vb...

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Domnule Draghici, aveti deja subiect deschis la clubul mamicilor si taticilor singuri, va rog continuati discutia acolo.
Multumesc de intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca as fi in situatia de a-mi pierde copilul si de a fi prezent in viata lui 2 wk pe luna as muta muntii din loc...fiecare isi alege calea, dl Draghici a ales calea publica, dar mie mi se pare normal sa se lupte pt copilul lui.
Sa fim seriosi 2 wk pe luna e inuman, esti exclus din viata copilului tau.

Mergi la inceput