Cum gasesti o persoana ?
Caut o persoana din Germania pe care nu am mai vazut-o de foarte multi ani. E vorba de fostul meu diriginte din scoala generala. Stiu ca e stabilit in Germania si tare as vrea sa il gasesc sa putem vorbi. Cum as putea face asta ? Ma poate ajuta cineva ? Ar mai fi de mentionat ca nu stiu nici ince oras locuieste, nici macar landul in care este.
Multumesc !
Raspunsuri
mihor spune:
Primul gand care imi trece prin cap ar fi sa incerci sa-l cauti pe google dupa numele lui. Ca sa fie o cautare mai sigura, pune numele lui intre gilimele. Adica sa arate ,de exemplu, ceva de genul asta "Pop Gheorghe"
abramburika spune:
De ce intre ghilimele? E vreo diferenta? Nu stiam chestia cu ghilimelele ...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
mihor spune:
Daca e intre ghilimele, se limiteaza cautarea la numele intreg...daca tastezi in google pop gheorghe fara ghilimele, o sa iti dea rezultate si cu pop si cu gheorghe separat...dar daca pui ghilimele o sa caute ca si un intreg...Incearca sa dai un nume cu ghilimele si apoi fara...uita-te in dreapta si la numarul rezultatelor. sa vezi ca intre ghilimele sunt mai putine(pentru ca se limiteaza cautarea)si la fara ghilimele o sa fie mai multe(e mai extinsa dar nu neaparat mai buna pt tine)
helbi spune:
Daca are nr trecut in cartea de telefon, ai sanse mari sal gasesti, chiar de nu stii orasul. Daca e dat la "secret" sau nu e pe Telekom.........nu prea stiu cum dai de el.
Incearca intai aici: www.telefonbuch.de
Daca nu te descurci, da un PM cu numele lui si incerc sa te ajut!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihor Daca e intre ghilimele, se limiteaza cautarea la numele intreg...daca tastezi in google pop gheorghe fara ghilimele, o sa iti dea rezultate si cu pop si cu gheorghe separat...dar daca pui ghilimele o sa caute ca si un intreg...Incearca sa dai un nume cu ghilimele si apoi fara...uita-te in dreapta si la numarul rezultatelor. sa vezi ca intre ghilimele sunt mai putine(pentru ca se limiteaza cautarea)si la fara ghilimele o sa fie mai multe(e mai extinsa dar nu neaparat mai buna pt tine) |
Multumesc pt. explicatie ... nu stiam ...
abramburika nazdravana
TweetyGeo spune:
Incearca la scoala, poate mai e vreun profesor care tine legatura cu el sau poate are adresa unei rude de-a lui.