Cearta cu partenerul de viata
Raspunsuri - Pagina 3
Katink spune:
Noi locuim in Frankfurt, nu e chiar la o aruncatura de bat de Bonn sau Koln .
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Babee spune:
fetelor, dar Leu care sa nu zica nimic ati vazut????ca eu ma nervez repede, impulsiva cum sunt(sagetator, deh...), iar el sta bosumflat si-atat zice:da, faci numai cum vrei tu....Ma cert, zic, dar eu zic, eu aud...deh..de n-ar fi si certurile, n-ar mai fi asa dulci impacarile
hai sa ne iubim si sa fim sanatosi.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
ralucami spune:
La fix ati deschis subiectul asta caci aseara chiar m-am ciondanit cu omu` de langa mine Nu am mai vazut asemenea caracter: deschide subiectu` de scandal, ma lasa sa ma infierbant pana dau in clocot si apoi nu mai vrea sa coopereze Adica sta si fumeaza, isi aranjeaza freza, incepe sa fluiere si cand vede ca mai am un pic si imi dau duhul o da pe glume " mama vezi ca iti crapa venele" " ce fata ai, zici ca esti rac", " La cat slaba esti nu as fi crezut ca poti sa urli in halul asta". Eu sunt leoaica si nu imi dezmint cu absolut nimic zodia: ma infierbant din orice mizilic, ma consum pe orice gest mai aiurea, imi place sa cred ca detin Adevarul Absolut si orice spun sa fie litera de lege Faza fenomenala este ca doar cu el pot sa ma cert. Mai bine spus cu el "ma racoresc" cel mai bine! Stiu ca in mai putin de 10 minute ne impacam si asta imi linisteste sufletul
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
biankita spune:
ah, berbec shi io artzagos shi care INTOTDEAUNA are dreptate....hihihi
faza tare e ca shi al meu e berbec:(((((
insa io urlu ( cam rar ca n-am motive) pun botikuuuuu lung, shi se impresioneaza....
da am observat ca se impresioneaza shi mai tare cand fac pe suparata shi ma incrunt decat cand tzip, ma ia la mishto cand tzip la el.
biankita
ani35 spune:
Se fac acu',in ianuarie,12 ani de cand m-am maritat cu un...taur.E tandru,iubareeeet...incapatanat.Certuri adevarate nu exista pentru ca ,asa cum spuneau si unele fete,eu nu stiu sa ma cert.Sufar enorm cand suntem "suparati",dar sunt foarte orgolioasa.Norocul meu e ca-i trece imediat si...nu trebuie sa fac eu primul pas .Asa suntem balantele,ne place sa "intoarcem" problema pe toate partile,cu demonstratii si tot tacamul...Adevarul e ca,e baiat bun...si i se iarta,aproape tot .Hai sa ne traiasca barbatii,ca fara mici discutii ar fi totul prea monoton!!!