Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)
Raspunsuri - Pagina 20
tzitziri spune:
Nausica, sa fie sanatoasa, cuminte si tu sa te refaci rapid si sa apari iar printre noi, acum in postura de mamica!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
anca81 spune:
ce veste buna, s-a nascut Ania!!! Bine ai venit pe lume micuta printesa. Nausica, felicitari si recuperare cat mai rapida.
BTW, Ania e un nume superb
imi place la nebunie.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Piti mic se face mare
babytza spune:
Felicitari Nausica !!!!!!!! Multa sanatate !!!! Sa iti traiasca puiuta !!!!!!! Sa fie cuminte si papacioasa !!!!! 
Imi place...ma duc sa dau papa piciului, fac putina curatenie si cand revin....s-a mai nascut un ingeras mic si frumos .... 

Felicia tu urmezi ??? ![]()
![]()
Scot o agitata ??? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
musettepink spune:
Wow ce de bobocei!!!!!!
Felicitari
Nausica
MaryB
Luccuta
Raluca
sper ca nu am omis pe nimeni daca da sa-mi fie cu iertare.
Piersicuta bafta!!!!!!!
In fine stau si eu linistita si imi savurez cafeaua de dimineata
,sunt mandra de mine,pana la ora asta suntem plimbati,mancati si el si eu,dusati eu, iar acum dormim,oau nu-mi vine sa cred,acu ca e si sarbatoare si nu am ce face parca ma si plictisesc
,bine nu va zic ce show am avut in parc si cum micul terorist facea misto de mine(urla ca din gura de sarpe,ma ridicam de pe banca sa plecam acasa,cum ajungeam in bloc cum adormea bustean si nu ma induram sa il duc in casa si iar ne intorceam in parc si stateam cuminti o jumate de ora si iar,asa de vreo 3 ori
)
Felicic sunt cu ochii pe tine!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
_giulianna_ spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris de multicel...bebe Edi imi ocupa tot timpul. Eu n-am laptop iar computerul nu este in camera lui bebe asa ca..mai greu pot sa intru. Copilu' asta parca simte cand plec de langa el. Nu l-am invatat in brate..sta in patutul lui sau in patul mare dar numai cu cineva. Cum plecam de langa el...cum incepe concertul.
De astazi experimentam dormitul in carucior. Acum e langa mine..doarme bustean. Daca tine smecheria e bine, inseamna ca pot sa-l iau cu mine pe udne am treaba (ex bucatarie, sufragerie).
Am vazut ca si voi va plangeti ca nu dorm bebeii ziua, Anca si Eva..
La fel si Edi al meu n-ar dormi si el mai mult de 20-30 de minute...parca-i injectat cu energie. Atat se fatzaie, se incordeaza, se suceste, se invarteste...nebunie!
Sambata ne botezam si noi...abia astept. Poate e si el mai linistit dupa botez ca tare agitat e acum. Mai stau 30 de min si ma duc pe la Victoria sa-mi cumpar ceva de imbracat, sper sa gasesc sa nu bat drumu' de pomana.
Cam atat am am avut de spus.
Aaaaa suntem bine, nu ne mai doare burtica, noaptea dormim, avem 3500g...daca imi mai amintesc ceva revin.
Va pup pe toate!
Felicitari Nausica! Bine ai venit pe lume Ania!
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
"Petrecem primele douasprezece luni sin viata copiilor nostri invatandu-i sa mearga si sa vorbeasca iar urmatoarele douasprezece spunandu-le sa stea jos si sa taca" - Phyllis Diller
babytza spune:
Musette te poooop 
Giulianna ma bucur ca mai ai timp sa intri pe forum...
Ce a crescut puiul tau...
Multa sanatate !!!! 

Ne-am cantarit si noi aseara si avem 3100g !!!! V-am zis eu ca puiutii mici recupereaza foarte bine... 
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa si mami spune:
musette
e tare fii'tu, se tine de sotii cu tine.
giuliana, ma bucur ca sunteti bine! ati scapat de colici?! suuuper! asteptam poze de la botez! sa aveti petrecere frumoasa!
mi-a scapat mie sau... Lucutta parca zicea ca azi se interneaza si pe seara ii fac cezariana. cine stie? cui da mesaj?
alexa si
mami
babytza spune:
Dar Lucutta a nascut ? ca nu vad nimik postat.... Ce o face ?
Soricelul meu iubit
poze
poze David
alexa si mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Dar Lucutta a nascut ? ca nu vad nimik postat.... Ce o face ? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
cred ca ne-am precipitat, cu atitea nasteri si agitate
alexa si
mami
babytza spune:
Da , chiar ma uitam cum de mi-a scapat anuntul..... Mai asteptam. Si pana atunci sa ii bagam ajutor cu fetele agitate 
HAI LUCUTTA SA VINA BEBITZA !!!!! 

Soricelul meu iubit
poze
poze David