Gravidute & Mamici de IASI (67)
Raspunsuri - Pagina 4
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Alina,mai baga un pepsi. Eu deja m-am obisnuit sa dorm doar cateva ore pe noapte. ![]() Celia, ma bucur ca v-ati inscris pe listuta. De pregatit...inca nu stiu ce o sa fie de pregatit... Eu ma ofer sa aranjez barba lu' Mos Craciun. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
salut
Acum am facut combinati

.Si eu m-am obisnuit sa dorm 3-4 ore pe noapte dar aseara nu stiu daca am dormit 2 ore
. si imi era ciuda ca baietii dormeau tare bineAlina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Am votat la miresici si s1 si s2![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Simo78 spune:
Mai aveti
?
Pai ar trebui sa hotaram data sa putem inchiria sala intai si-ntai...apoi organizam si restul.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Darria spune:

ceai verde sau cafeluta, dupa cum doriti
cu intarziere
La multi anisori! pt. Iulius Teodor, Amalia Maria, Andrei si Maria Iustina Sa cresteti sanatosi
multa sanatate bolnaviorilor
La intalnirea cu mosul as vrea sa venim, daca ne primiti
dar sa vedem daca vom fi in Is. Bunicii au programare in acea perioada. Nu ma treceti pe listuta, voi comunica inainte daca putem veni.
ca o completare la calc. si mobil in camera copilului ar fi microundele vecinului
si alte aparate
pt. ca voi disprea o perioada:
La multi anisori, Amalia-Maria si Alessia-Stefana! Sa cresteti sanatoase 
La multi ani, Cristina! 
o saptamana placuta tuturor
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Anilansa URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Am votat la miresici si s1 si s2 |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Aici poze de la petrecerea de 1 an http://good-times.webshots.com/photo/2225445730103159727FpHQkY?vhost=good-times
Merg sa citesc din urma si revin.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Pai ar trebui sa hotaram data sa putem inchiria sala intai si-ntai...apoi organizam si restul. |
Asa este! Eu am propus 2 date,acu sa ziceti si voi daca sunteti de acord
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Aici poze de la petrecerea de 1 an http://good-times.webshots.com/photo/2225445730103159727FpHQkY?vhost=good-times Merg sa citesc din urma si revin. |
Ce asortate ati fost voi amnadoua!

Frumos tortulet! Unde l-ai facut pana la urma? Si cat a costat?
alynta27 spune:
salutare!
Nonna draguta familie! Au crescut mari!
Mihamora bine ca e bine Domi! multumesc!
Lacra multumesc!
Kriss tu ai stat la rand la Cuvioasa?! Daca da, in cat timp ai intrat? Vrea mama mea sa stea la rand.
Danielle frumoasa petrecere! Unde ati facut-o? Amalia e o dulce! Desemenea frumoase si cadourile!
Azi am trecut pe paine prajita cu unt si miere. David a mancat si el cu mine, dupa ce a servit micul lui dejun! E ceva mai bine, in schimb sunt obosita dupa nesomnul de aseara! va pup! Sa avem o saptamana buna!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
Alina,grea perioada asta cu greturi.Dar va trece.
Eu la sarcina cu Amira,in primele luni,in loc sa ma ingras am slabit.
"Coada" de la Sfanta trece prin fata casei Cristinei,nu cred ca a stat ea la rand. Sau mai stii cum o fi taiat ea coada?
Sanatate multa!