Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Sa stii ca vineri, a venit de la gradi si ne-a anuntat oficial, ca doamna educatoare a spus ca el este un baiat destept si de treaba!Asa ca sunt mandra de baiatul meu!

Se pare ca discutia pe care am avut-o cu doamna educatoare a lui Alex a dat roade! Ca nu scapa ea ne-discutata!
Si sa fii, ca ai motive!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Buna dimineata,

Va multumesc si eu mamicilor implicate in organizarea petrecerii. A fost minunata, chiar daca Robert a dormit si a vrut mai tot timpul sa plece acasa .
Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Toate surprizele au fost minunate.

Tomasa am denumit toate pozele cu participantii la petrecere

Prisi, cand am timp o sa trimit pozele pe mailul comun

Cecilia, Prisi sanatate micutilor.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Yaia, au dormit toti trei... Intai Tudor a tras un pui de somn, apoi Eliza si Robert Aaa, au mai dormit si Yannis si Vladi ... Mai, mai ce spirit de observatie ai

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Deh, daca sunt la munca nici acum nu am reusit sa termin de citit din urma. Parca vad ca dau raspunsuri cu delay.

Sabina si Gabitz, eu zic sa aveti rabdare cu mersul copiilor. Asa ma vaicaream si eu si ieri ma apuca bazdacii cand il vedeam pe Bubu fugind pe usa sau pe holurile alea.

Andreea11, sanatate multa mamei si refacere rapida.

Prisi si Cecilia, sanatate lui Miru si lui Cristi, sper sa nu fie ceva serios. Nu cumva o fi de la aerul conditionat? Ca am mai auzit mamici zicand de asta si chiar eu m-am trezit ragusita dimineata.

Mada28, sanatate lui Luca, poate a fost doar de la dinti. E de urmarit febra. In ceea ce priveste ochii, si eu am avut probleme cu Alex si inca are o deviatie ca nu poarta ochelari, la Bubu e mai putin. Am dus-o abia la un an jumate si chiar si atunci era prea devreme sa evalueze ce si cum. Poti incerca sa mergi la doctor macar pentru o parere.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Vaaai ce scumpic e Cristi de Afibebe! Si ea il tinea ascuns dupa canapea. (Prisi, multumesc de link ).

Eu nu prea stau dupa canapea ca tocmai am tras-o lanaga perete sa nu mai plonjeje Bubu in cap, dar banuiesc ca nu pe mine ma intreba Yaia de celelalte fete, ci pe Afibebe.

Yaia, primesti de toate, mai putin diploma care a fost un cadou pentru sufletelul meu de la Papanash si Carapatina, cu ajutorul lui Bobo.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Alina, sa stii ca am remarcat si eu ce cuminte a fost baiatul tau, iti faceai degeaba griji. De altfel toti copiii au fost cumintei.
De aceea nici nu a vazut Gabitz ce atomica e Alex. Nu ca ar fi avut loc sa calareasca si sa alerge cum face ea. Dar sa o intrebe Gabitz pe Sabina cum pocnea cu ciocanul acela. Oricum, reiterez multumirilor mamicilor care au avut grija de fata mea, ca eu una nu stiu pe unde a fost si ce a facut.

Yaia, eu nu am avut nici o discutie cu fata, s-a hotarat singura sa se comporte mai putin atomic. Or consumase energia cu o seara inainte si nu prea a mai avut timp de fisiuni nucleare sau cum s-or numi ele.

Alina, si Alex s-a patat pe rochie cu carioca, dar culmea ca a iesit imediat la apa. Problema este ca isi colorase si unghiile cu albastru si acelea nu au mai iesit de tot.

Apropos de unghii, pentru cei care l-au vazut pe Bubu gradinarind, nu va spun cu ce chin am reusit sa ii curat pamantul. De sub unghii nu l-am putut curata nici cu periuta, i-am taiat unghiile din carne ca sa pot scoate mizeria de acolo. Evident ca a si mancat din pamantul acela, dar cum azi s-a trezit bine sanatos banuiesc ca doar am imbunatatit imunitatea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello ,hello how are you?E un cantecel aici care incepe asa si e incantat Vladut cand il aude

teo

Mergi la inceput

Eu ii fac papa lui Vladut si ampus si sfeca rosiefierbe de o ora si tot tare e.Oare are ceva daca o pasez asa?Voi le dati sfecla rosie?

teo

Mergi la inceput

Desi mami vrea ca eu sa joc tenis,iata ce vreau eu
http://good-times.webshots.com/photo/2081584720102537454fAvUJQ

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, primesti de toate, mai putin diploma care a fost un cadou pentru sufletelul meu de la Papanash si Carapatina, cu ajutorul lui Bobo.

De la cine mai?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput