Vecini care scutura covoarele pe fereastra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a, sau poate sa-ti montezi niste copertine mari, de 70, 80 cm in afara geamului, si cand scutura sa vada in ochi mizeria pe care o lasa!

dar boala asta, cred ca nu are vindecare...

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Inteleg sa scuturi o fata de masa, sau o perna, sau un cearceaf. Dar covorul ???? Sau si mai rau sacul de la aspirator ????
De fapt nu ma mai mira, in jardinierele mele gasesc de la mucuri de tigari pana la tampoane igienice daca va vine sa credeti ... pana am aflat ca vecinele mele de la 7 faceau concurs de aruncat la tinta pe florile mele ... nu va pot explica in ce fel le-am facut educatie, ca fuse destul de dur .... mama lor de pitzipoance
Nu pot decat sa-ti dau sfaturi rele acu: aduna mizeria de pe balcon, pune-o intr-o punga si du-te la vecina. Cand deschide scutura-i punga in fata si explica-i ca asta va primi de fiecare data.
E destul de clar ca acest tip de oameni nu inteleg de spusul frumos.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

chiar in seara asta, mergand pe langa un bloc, ne-a aruncat unul o tigara aprinsa chiar in caruciorul lui teo!!! nesimtiti!!!! transforma toata tara asta in cos de gunoi, in cocina!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Aceasta boala nu se trateaza, va spun eu care am trait cu o .....(nu am cuvant de atatsat la acea fiinta), deasupra apartamentului unde stateam la parinti. Scutura toate covoarele pe fereastra, matura pe cate un pres toata mizeria si scutura pe fereastra, daca avea ceva pielite sau fulgi de pe la carnea care o curata - pe fereastra, ii ramanea ceva salata in castron - pe fereastra, venea cineva in vizita si avea vreo scrumiera de chistocuri - pe fereastra direct in jardinierele mamei, i-a venit unuia sa vomite - tot pe fereastra(de data asta a pus-o administratorul sa spele geamurile de la 9 unde locuia la parter). Intr-o zi i-a cazut oala cu macaroane pe jos - a luat presul si l-a scuturat pe fereastra. Daca ma duceam la usa ei imi spunea ca intr-o zi o sa-mi arunce o oala de apa clocotita in cap. Tot ea avea tupeu.M-am certat in fel si chip, i-am tras de 3 ori jos covorul pe care il intinsese plin de apa siroind peste balustrada. Nimic. Norocul a fost ca fie-sa s-a maritat in Franta si a plecat dupa ea. M-am rugat la Dumnezeu sa-i dea numai bine pe unde pleaca pentru ca sa nu se mai intoarca. S-a intors dupa ce noi deja ne mutasem. Slava cerului, nu doresc la nimeni prin ce am trecut eu.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Ce covor? Ce sac de aspirator? Am avut o vencina care curata pe masa legumele pentru mancare, dupa care scutura totul pe fereastra.
Sa fi vazut ploaie de cotoare de ardei, coji de ceapa, usturoi, cartofi si alte alea...
I-am zis si eu o data, de doua ori,... de mii de ori, si de fiecare data lua pozitia prostului, "vai, vecina, imi cer scuze, nu stiam ca deranjeaza....", dar ce credeti, a doua zi facea la fel. Din fericire pentru mine s-a mutat la tara. Sunt tare curioasa daca si acolo isi scutura resturile pe geam, ca acolo doar ar sta cu nasul in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu din fericire stau la ultimul etaj asa ca nu am in general probleme. pana cand am avut o data sansa sa gasesc loc de parcare sub geamuri - si mi-am gasit masina plina de firmituri (peste asta puteam trece) si felii de salam unse cu unt/margarina ce-o fi fost. mi s-a intors stomacul.

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Imi vine sa ma mut la ultimul etaj, cel putzin acolo shtiu k pot respira. Intr-un an i-a cazut batatorul de covoare shi a ramas agatzat in sarmele mele. Nu i l-am mai dat, ma mir ca nu a venit dupa el. Covoarele le scutura sambata dimineatza , cand eu dorm ceva mai mult shi le scutura repede , nu le lasa atarnate k sa trag de ele.
Stau la parter shi de vreo 3 ani am grija shi de gradina unde am plantat diverse flori . Pana sa am grija de gradina creshteau balariile de 2 m de nu mai vedeam pe geam, pungi de gunoi aruncate , oase pt catzei (dc le adunam faceam scheletul mielului taiat de Paste), varza murata .... O punga de gunoi a stat un an de zile agatzata intr-un copac la care nu ajungeam sa o dau jos shi o admiram in fiecare zi de pe geamul de la buc, noroc cu o furtuna care a reushit sa o coboare. Acum nu mai arunca pungi de gunoi dar arunca tigari, pachete de tzigari shi... prezervative.
Am primit odata un mail haios cu mai multe poze shi printre ele era una cu un biletzel scris de un locatar deranjat de nesimtzirea vecinilor .
"Persoana care azvarle pachete de KENT in parc, este rugata sa se abtzina. Nici macar nu infloresc !"

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

eu din fericire stau la ultimul etaj asa ca nu am in general probleme. pana cand am avut o data sansa sa gasesc loc de parcare sub geamuri - si mi-am gasit masina plina de firmituri (peste asta puteam trece) si felii de salam unse cu unt/margarina ce-o fi fost. mi s-a intors stomacul.

27+ cu T. Carol

Asta cu mancarea pe masina poate fi opera unui copilas ce a prins momentul sa scape de micul dejun .
Eu imi amintesc ca aveam 5-6 ani si pandeam intr-o perioada sa gasesc geamul deschis pentru a scapa rapid de corvoada de a manca
Nu puteam sa le duc la cos ca se prindea mama.
Asa in schimb m-a prins bunica ...si am renuntat dupa cearta aferenta la sportul asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

lala - daca ar sta copii in bloc asa as fi zis si eu si-i intelegeam, ca stiu cat visam sa am un catel sa manance ce nu vroiam eu... da stau numai pensionari pe partea respectiva, si nu au nepoti!!!

27+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nasoala faza !!!

cel mai bine ar fi sa-i pui pe presul de la usa ei continutul cosului tau de gunoi sau al sacului tau de aspirator...pana se invata minte...
din pacate, cu genul acesta de oameni nu prea poti discuta normal si civilizat...

eu pateam asa cu un vecin care avea porumbei pe terasa blocului (total ilegal, dealtfel...) si de cate ori dadea drumul la porumbei sa zboare, acestia imi umpleau de gainat pervazele, aparatul de aer conditionat, geamurile de la balcon, etc.

am profitat de prima ocazie in care s-a organizat o sedinta cu toti locatarii, la care a participat sotia vecinului respectiv, si de fata cu toata lumea i-am spus ca daca mai lasa porumbeii sa zboare peste tot, ii pun si eu pe presul de la usa toti cacateii pe care ii face pisica mea (si miros, nu gluma ...). ei bine, ca prin minune, totul s-a rezolvat, probabil ca lasa porumbeii sa zboare cateva minute si ii inchidea la loc in custi...
intre timp i-am facut si reclamatie (pentru ca este ilegala cresterea de pasari de agrement in apropierea blocurilor de locuinte), a primit vizita celor de la politia comunitara, care le-a dat un termen foarte scurt de desfiintare a coliviilor de pe bloc, in caz contrar riscand amenzi usturatoare...

Mergi la inceput