Nastere cu Popa Mirela - Medlife

Nastere cu Popa Mirela - Medlife | Autor: ali99

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici si viitoare mamici!

vreau sa aflu si eu impresii recente despre doamna doctor Mirela Popa. Este atenta pe perioada sarcinii cu viitoarea mamica? Isi face timp sa-ti raspunda la intrebari? Trebuie sa ma duc cu "o mica atentie"?
Va rog daca puteti sa ma ajutati si cu un numar de telefon.
Va multumesc.
7+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali99

vreau sa aflu si eu impresii recente despre doamna doctor Mirela Popa. Este atenta pe perioada sarcinii cu viitoarea mamica? Isi face timp sa-ti raspunda la intrebari? Trebuie sa ma duc cu "o mica atentie"?
Va multumesc.
7+

Vezi ca gasesti referinte la subiectele mai vechi legate de Medlife. Eu am nascut acolo, dar nu cu ea. Am intrat doar sa-ti spun ca nu e cazul de nicio atentie. Este un spital privat si nimeni nu asteapta nimic. Eu nu am dat nimic si a fost foarte bine. Mult succes cu sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Este foarte atenta din toate punctele de vedere. Eu am nascut cu ea la sfarsitul lui februarie, poti sa citesti povestea nasterii de la semnatura. Si nu este cazul de nici-o atentie...
Oricum, exista un subiect cu nasterea la medlife, cred ca este pe pagina 2 aici la odisee. Acolo gasesti toate informatiile necesare si sunt foarte multe mamici care au nascut cu Mirela Popa. Sunt deja multe capitole scrise...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aradia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali99

Va multumesc.
7+

Buna,
intr-adevar este un medic foarte bun si este foarte atenta cu pacientele. Eu am nascut cu ea in noiembrie anul trecut si o sa mai nasc si in noiembrie anul acesta
Anul trecut am nascut normal, a fost foarte bine, m-am refacut extrem de repede... desi am trecut de 30 de ani. Din pacate, acum, la a doua sarcina voi naste prin cezariana pentru ca am eu o mica problema si a zis ca nu e cazul sa riscam.
Antentii nu i-am dus decat flori de 2 ori, si anul trecut un vin si niste dulciuri ca m-am dus la al doilea control dupa nastere imediat dupa Craciun... si in perioada aia fac mici cadouri tuturor cunostintelor.

sanatate multa si sarcina usoara!

http://www.flickr.com/photos/22768617@N06/

Mergi la inceput