Nou stil de viata (231)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna seara tuturor

hac,am baut un Ramazzoti,dar tot am zis sa vin sa va salut

Carmen, tot asa esti slabita?parca ziceai ca iei vitamine.Cat despe Wish si eu il folosesc in anotimpul rece.

Daniela, sa sti ca a fost bine ca am prins vreme frumoasa,sper ca si we viitoar sa fie la fel,mai ales ca vreau sa merg la un festival al magiei.

Gabriela,sanatate multa Marei.

Eu mi-am luat astazi o cutie de ceai cu diferite arome printre care ceai negru cu portocala,scortisoara cu portocala,fenicul,asta nu-mi place,oricum o mare nebunie de arome, 20 de pliculete fiecare alta aroma.Azi de exemplu am bauz un ceai negru la scoala,cva de origine afgana sau ceva in genul asta.

Meniul de azi:
MD:o cafea si 2 felii de paine integrala cu unt si gem
P: ghiveci de legume
Gustare cu cina la un loc: un ciorchine de struguri si o grisina.

Ma retrag spre pat ca dimineata m-am trezit super tarziu,efectiv eu care nu sunt asa cu somnul acum nu ma mai pot trezi si cand ma candesc ca de luni incep iara munca dimineata ma apuca toate cele si lunea ma trezesc in jur de 2 juma

O nopate placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo!!!

Cred ca v-ati obisnuit cu mine sa intru la ore tarzii in noapte...dar... acum am timp.

Multumesc mult fetelor :Tumpi,Delidana,Gusta,Hcclara,Tlaura,Criscosty,Yubi,Nastad,Zuzilici,Gabrielama,Mephala,Danielaqsi sper ca nu am uitat pe nimeni.

Azi a fost o zi plina, am fost cu Tudor la dr pt vaccin dar nu l-am facut, apoi la servici unde am primit de la colege o geanta frumoasa, o planta din aia palmier si o caciulita haioasa pt Tudor. Apoi am ajuns acasa unde am sarit calul cu sor'mea (mai mult eu decat ea) cu pizza si saleuri si cu suc. Eu am luat 2 saratele...si un pahar de suc, dar...am recuperat acasa.
Merit niste bice pe spinare.

Uitasem de raport:97.5kg...deci stagnare.
Si eu sunt de acord cu raportul la 2 sapt

Tzuni...imi e dor rau de tine si de puiutza!

GAta ca imi pika ochii in gura! Noapte buna

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Neatzaaaa! luati de betzi !

Io am uitat sa cos nasture si nici nu mi-am calcat esarfa, poate o fac imediat, daca nu, schimb planul cu imbracatu. Sunt necajita, am baut un ceai antiadipos, cu scop precis, nimic nu mi s-a intamplat, is prastie!!! Nu stiu ce sa fac! Nimic nu mai merge!

Va si poate revin deseara. Oricum la 23 am tren spre Bucuresti...daca nu mai apuc sa va scriu, va rog sa ma motivati pana Sambata dimineata!

Dordia, acum vad ca a fost ziua ta! La multi ani! Multa sanatate si numai bine! Sa stapanesti sanatoasa geanta si sa te bucuri de viata si de tot ce ai!
Pupiiici!!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Dordia,
La Multi Ani si de la mine cu intarziere. Iti doresc tot ce e mai bine, sanatate multa, fericire si impliniri pe toate planurile.
Anul asta cred ca nu am spus nimanui la timp LMA.

Revim mai incolo ca am mult de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt pe drumul cel bun si am aflat misterul starii mele nasoale,am micsorat doza de cafea si isi spune cuvantul asa ca am revenit la norma care am nevoie sa pot functiona.

Laura ieri cand ai zis de curat mi-am amintit ca ar trebui sa fac si eu si dupa ce cuscra mea te-a mai trimis la treaba am zis ca nu ar fi rau sa ma apuc si eu.

Zuzi bine mai zici cu munca,numai ca eu nu muncesc .

Gabriela ce face Mara?Noi ne luptam cu o tusa nebuneasca dimineata dar incercam sa o tratam cu un sirop de muguri de brad ,daca nu e rezultat luni ne ducem la medic.

Tumpi poti functiona normal la asa ora matinala.

Dordia si Violeta bine ca v-ati simtit bine.

Tzuni .

Anda macar un rand ceva,mai am nevoie.

Carmen cand aveti vacanta?

Delia sper sa iti intri repede in ritm la scoala.

Sabina cica inotul ar face minuni dar sa mergi de 3 ori pe saptamana.

Lou unde ai plecat?

Anky si Vik sper ca aud azi ceva de la voi.

Cuscra ce mai face ginerica.

Roxa neatza.

Sa va zic de Mara ca eu nu prea spun de nimic.Isi face lista pentru mos Nicolae ,in care a cerut un frate(acuma nu il mai vrea),si cere tot ce vede la tv si in fiecare dimineata ma intreaba cand vine,sare de pe scara de numai am voce cat tip sa stea cuminte,paraste toti copii la gradi,intr-un cuvant obraznica dar din 2 parinti anormali ce cerem noi la copil.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Diana: La multi ani si sa ai ce-i mai bun in viata!
Marilena: na' ca daca mai strigat cu asa dor am venit sa scriu vreo cateva randuri.
Fetele multumesc de gandurile bune si de incurajari - sper din suflet sa iasa totul asa cum vreau. De fapt, am inceput sa lucrez incet incet la planul meu cu restaurantul, doar ca acum imi fac autorizarea - acte, curs de igiena, inspectii ca sa pot face small home cattering in timpul liber (noapte si in weekend adica) ca sa imi construiesc un nume incet incet. Apoi, cand banii o sa permita deschid si restaurantul, dar trebuia sa incep de undeva - si al meu sot a avut o surpriza ca el a fost in Elvetia pana azi dimineata cand i-am povestit totul . Macar surpriza a fost placuta.
Va scriu meniul de azi si fug la munca:
mini placinte cu dovleac si un sandvis cu sunca de pui
salata de pui, cartof, mazare, ou, castravete, ardei, iaurt si menta si tarhon
mamaliga cu sote de ciuperci si mozarela
Va pup dulce,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Anda si multa reusite .Ma bucur ca incerci sa iti implinesti visul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, dragi doamne!

sa aveti o zi buna!

Anda, iti tinem pumnii sa iasa totul perfect! Succes!

Gusta, Mara e inca acasa, tot mucioasa si tusitoare. Eu i-am dat Prospan, dar parca ii face mai rau... dupa ce il lua, tusea si mai tare, asa ca l-am oprit. Sincera sa fiu, intotdeauna cand a tusit, orice am incercat nu a functionat cum trebuie.

Daniela si Tumpi, multumesc de urari si intrebari. Cum spuneam, Mara tot racita.

Roxana, daca inteleg bine problema - ai incercat herbolax?

Dordia, sa porti santoasa geanta!

Carmen, multumesc de urari si incurajari! Va tin la curent cu numarul de copii pe care o sa-i fac in viitorul apropiat!

Tzuni,

Eu azi dimineata am fost putin la santier (adica la casa in constructie) si am reusit, cu multa gratie, sa cad cat sunt de mare. Si nu oriunde, ci in curte, cam pe unde era mai mult moloz si praft si ciment. Si sunt imbracata in negru... Noroc ca era vecina acasa, prietena buna, si am putut sa fac o escala acolo caci altfel nu era chip sa ma intorc la birou. Si ma doare o glezna de nu va vad...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am fost si azi la bazin. sper sa merg si maine, ca sa fie de 4 ori sapt asta.
Dar cred ca slabesti numai daca faci 2 ore....ca sa inoti asa fara sa obosesti e imposibil sa dai jos, eu trag tare, da mai mult de 50 de metri crawl (doua lungimi de bazin) incontinuu si 100 bras (4 lungimi)nu resuesesc. Intre mai fac usoare pauze.
am tin de sport, dar nu reusesc cu regimu.
deloc, deloc deloc.
ieri a fost mai bine, ca am fost plecata la biblioteca. da tot am nagat ceva dulce seara.
mi-as face operatie pe creier, sa-mi scoata partea cu pofta de dulciuri....

revin cand se culca Gh.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Carina, o rugaminte. Daca mai vrei sa pui adresa ta de blog. Vreau sa fac cozonacul acela care l-ai facut tu la Paste. Dpdv caloric e cat de cat rezonabil

Eu dau raport de purcica. 65.5 kg

Va pup pe toate.
A..Dordia La multi ani draguta.

Mergi la inceput