Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 21
Tzuni spune:
Carina, la multi ani din tot sufletul!
Sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti implinesti toate visele!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
CRISCOSTY spune:
Buna! Multumesc fetele ptr. cuvintele frumoase, ma simt tare bine cand vad ca sunt incurajata si laudata Daca ma tineam mai bine de treaba eram si mai departe acum, dar asta este...e bine si asa. Sper ca pana de sarbatori sa ajung la 75 kg, e noul meu target si dabea atunci ma voi declara complet multumita
Anda, la multi ani Carinei, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Cuscra, asa te vreau
Revin....
Crys si Dany
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne dragi!
Cum sunt la Ljubljana, aici nu e inca 12, asa ca pentru mine este inca dimineata! Desi tot "dimineata" era si cand m-am trezit eu la 4.50 sa plec la aeroport....
Multumesc de grija si intrebari, ma straduiesc sa fac mai bine. Mara e si ea mai bine si merge din nou la gradi.
Anda, sa-ti traiasca printesa, sa fie norocoasa si sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Olguta, La Multi Ani si tie, cu o zi intarziere..., sa fii sanatoasa si tu si Galusca ta. Tare imi plac povestile tale, ai mare talent la scris, te urmaresc din umbra si citesc tot ce postezi.
Ma duc la treaba... O imbratisare tuturor!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
hcclara spune:
Salutare!
Anda, sa va traiasca Carina, la multi ani, sa creasca mare si sa fie fericita si voi pe langa ea! petrecere frumoasa si astept o felie de tort! acum ma bag pe blogul tau sa mai imi clatesc ochii cu minunatiile tale!
An_k, Roxana printesa lui Olgutza la multi ani si numai bine!
pupici la toate
hcclara spune:
Salutare!
Anda, sa va traiasca Carina, la multi ani, sa creasca mare si sa fie fericita si voi pe langa ea! petrecere frumoasa si astept o felie de tort! acum ma bag pe blogul tau sa mai imi clatesc ochii cu minunatiile tale!
An_k, Roxana printesa lui Olgutza la multi ani si numai bine!
pupici la toate
Zuzilici spune:
[blue] CARINA La multi ani sa ai parte de cadouri multe si-o petrecere ca-n basme. Sa ai sanatate fericire, noroc si sa-ti respecti si iubesti parintii. Sa va traiasca fata Anda si sa va faca mandrii de ea.
Va invit la capitolul 232.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)