Nou stil de viata (231)
Raspunsuri - Pagina 13
Delidana spune:
'Neata,
Roxa, melodia era "No Stress" - Laurent Wolf. O gasesti pe youtube. Sa ai spor la sala!
Tzuni, ce surpriza frumoasa!
Claudia, nu stiu de ce nu se mai vede clipul, m-am dus inapoi la pagina unde l-am postat si am vazut ca nu se poate viziona.
Azi n-am chef de nimic, am terminat "Marile Sperante" (dupa care am vazut filmul cu Ethan Hawke si Gwyneth Palthrow si pot spune ca nu e nici macar pe jumatate la fel de bun ca si cartea) si cred ca ma apuc de "Portretul unei doamne" - carte pe care am citit-o acum citiva ani si nu mi-a placut deloc.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Neata frumoaselor!
Mephala, te astept cu frigaruia-n batz! Esti mai bine cu moralul?
Delidana, spor la citit!
Danielag, ce papi bun azi?
Zuzilici, in we nu ne iubesti?
Gusta, si mie mi-e pofta de un gyn... N-am mai baut de muuuulta vreme....
Puskin, te imbratisez cu drag, in orice colt de lume te-ai afla!
Gabrielama, mai doare gezna?
Mik, ma gandesc la tine si astept sa te intorci!
revin. sunt in zona.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Sabina spune:
neata!
Tzuni, te mai duci la sala?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina neata! Tzuni, te mai duci la sala? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
neatza, sabinutzo! nu mai merg, ca nu prea mai am cand...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
vikinga spune:
Roxana stai asa ca e vorba de 38 nemtesc un M ar fi. Nici nu stiu cit ar fi in marimile romanesti, cred ca 42-44.Claudia tie 38 asta nemtesc tre sa-ti vina lejer, bine acum si depinde de unde cumperi. Eu astea le-am luat din Apart care la unele articole gen jeansi, bluze e mai largut parca.Gusta vad ca-ti prieste maritisul;), 63kg pai asta-i fericire si relaxara curata mai:)Laura aiurea cu conditiile de job, sa stii ca si pe aici la fel e de greu pt mamici, mai ales ca ajutorul bunicilor e aproape nul. O bunica in putere e baza la tine, ca la orice job mai bunicel o sa fie greu cu liberele. Si sotul e angajator si aceeasi intrebare o pune: cine ramine cu copii in caz de-s bolnavi..? Viata grea pt mamici de pui mici.O zi buna si we fara mincat aiurea! Ei de drinckuit e voie. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
gusta spune:
Vik iarta-ma dar eu zis ca sunt in luna de miere si atunci cum sa nu fie relax.Dar de luni tai tot ce e dulce pe lista si ma bag pe mancat sanatos(asta tot imi repet ca sa imi intre in cap si poate pun si in aplicare)
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
Ciao dragelor. Caut levier...sunt disperata...
Vikinga, pai da, 38 nemtesc m-am gandit si eu, e M e wow, si eu tot atata port si vreau sa zic ca am ajuns la el cu greu...cand aveam 63 de kile, la pantalon aveam nevoie de 40...
Delia, spor si tie la citit...tocmai ce-am venit de la alergaleala, nu am avut asa succes ca data trecuta, dar e bine ca m-am miscat. Sper sa reusesc maine sa ajung la azi era cat pe ce sa ratez Pilates...o mai tii minte pe Timea? Azi ne-a rupt nu alta, toate gagicile s-au plans, including me .
gusta
Sabinutzo, cum merge cu innotul? Ai mai reusit sa mergi? Si mie imi place sa innot insa nu in piscinele acoperite...desi pot sa intru, acolo unde merg eu la sala, nu ma trage atza nici un pic la piscina
Tzuni ma bucur sa te citesc mai bine si pe blog!
Meph, sa inteleg ca ti-au placut aia micii trashi in tzeapa ce apetisant (cu accent ca in Ratatouille).
Va si revin mai incolo...m-as uita la un film azi...
Roxa-boxa
roxana1974 spune:
Marilena, te tii de glume, ai?
io am vanit dinparc de la alergat pe la 7 jumate, am facut o baie cu spuna, am citit, am baut un paharel de...pepsi si acum mananc colivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! de la parastas de la tata fi-e iertat, dar la ora asta ... a facut coana mare o coliva de sa-ti bati copiii cu gaina uda
stati asa ca mai vin...
Zuzilici spune:
Tzuni bine-ai revenit si multumesc de ospatz. Eu va iubesc tot timpul, pe toate dar mai mult din umbra in ultima vreme. E mai bine asa.
Gabi cum te mai simti cu glezna? i-a trecut Marei raceala?
Crys sa dea domnul sa fi la 79 cat mai curand.
Violeta sanatate multa.
Dana
Sabina spor la inot si la pierdut de kg.
Weekend placut in continuare.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)