Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Doi zece, doi zece, testez semnatura!
M-am luat cu vorba si am uitat sa va zic ca maine plec in vacanta cateva zile in New Orleans.. si stiu ca nu o sa fiu cuminte de pe acum. Orasul e vestit pentru arta culinara cu diferite influente europene, in special frantuzesti.. si credeti ca ma abtin tocmai eu sa nu incerc mancarurile? Neah.. stiu ca nu sunt un exemplu bun, dar e o ocazie in viata si nu vreau sa regret ca m-am abtinut de la ceva. Cu toate ca o sa fie invers
Asa ca.. acusica ma duc la sala si bag pana raman lata, ca sa compensez zilele lipsa. Vointa am, ca voi mi-o insuflati
Deci daca nu intru, desi o sa incerc, ca imi iau laptopul, nu va temeti, n-am murit de foame!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Uuu tot eu suuunt! Nah incerc un ticker sa vedem daca merge

[url=http://www.myfitnesspal.com/weight-loss-ticker][/url]
Created by MyFitnessPal.com - Free [url=http://www.myfitnesspal.com]Diet Journal[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Alta varianta..

<a href="http://www.myfitnesspal.com/weight-loss-ticker"><img border="0" src="http://tickers.myfitnesspal.com/ticker/show/10/8300/108300.png" /></a><p style="text-align:center;width:420px;"><small>Created by MyFitnessPal - Free <a href="http://www.myfitnesspal.com">Diet Journal</a></small></p>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Nu radeti de mine, dar fac eu ceva gresit? Sau site-ul asta nu accepta ticker-uri? Nu ma mai joc asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Addicted, n-am mai vazut la nimeni pe site semnatura cu altceva decat cu scris deci s-ar putea sa nu accepte altceva. Sa nu ne parasesti cat esti plecata la New Orleans ca mie cel putin o sa imi fie dor de tine!!
Mama cat ai scris, de-abia acum am vazut postul de pe pagina 9 . Daaa, e luni si am tras o masurare: turns out ca am dat jos cam 4 cm din talie. Nu stiu ce ma fac cu sunculitele de pe solduri si cu fundul, ca acolo nu se sesizeaza nicio schimbare! Dar abdomenul incepe sa imi placa mai mult acum. Mai e de dat inca vreo 5 cm cel putin, dar tot e o reusita! Iar in materie de kilograme, dimineata aveam iar 64.4 cu tot cu pijama, deci cam 64.2 fara ca mi-a fost lene sa ma dezbrac . Asa ca e binisor, ma bucur ca iar o dau in jos si nu in sus, ca innebunesc daca iar vad ca ajung la 65!!
Apa beau si in timpul zilei. Nu prea mai am pofta de cola, nu stiu ce-i cu mine. Inainte omoram pentru un pahar de cola, acum am baut cam o sticla de 250 de ml/saptamana si aia ca m-am obisnuit sa comand cola atunci cand am fost cu o prietena sa mancam. In rest apa si ceai, eventual si niste nestea/lipton pana in pranz. Mie mi-e ca daca beau vreo 2l de apa nu ma mai ridic de pe wc . Am mai patit asa, ca beam mult intr-o perioada si din ora in ora eram la baie. Nu mai puteam sa plec nicaieri ca imediat ma trecea sa ma duc la toaleta .

Razi tu razi de poftele mele cu somon, dar n-am ce-i face!! Nici eu nu imi explic de unde si de ce tocmai asta, dar incerc sa imi mut gandul de la mancare atunci cand ma apuca. Cumnata-mea imi spunea ca ea cand tinea vreo cura de slabire, mereu visa mancare noaptea . Eu n-am cosmaruri de genul asta . Nu am sesizat daca am mai multa energie sau nu pentru ca zilele astea m-am culcat cam tarziu si m-am trezit cam devreme, dar nu ma plang de nimic (momentan).

Se vede ca te tragi dintr-o familie de oameni slabi, cu mama si cu sora asa de plapande. Mama are 65 sau 66, ma enerveaza sa am aceeasi greutate ca ea, ea avand 59 de ani . E bine ca te-ai obisnuit sa mergi la sala si sa iti placa... daca reusesti sa faci ceva de genul asta care sa iti faca placere atunci si rezultatele or sa se vada mai repede. Stiti voi cum e cu gandirea aia pozitiva: cu cat te ingrozesti mai mult de cum arati, cu atat o sa persisti sau o sa te ingrasi si mai mult; daca o tii pe pozitivism, o sa te ajute cu siguranta.
Nasoala experienta cu prietenii tai de la restaurant, mi se pare o nesimtire din parte lor sa nu spuna macar un "multumesc". Imi dau seama de ce te-ai simtit tu asa de prost, cum sa nu iti iei campii cand vezi asa ceva??

Hai ca m-am intins si eu, ma duc sa mai beau niste apa si va puuuup!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Serus, fetele!!

Ai mama, acuma vad cat ati scris! Parca am lipsit o luna, nu alta! Mersi mult de primirea calduroasa

MadameBovary, si eu pateam ca si cumnata ta, daca saptamana asta tineam ceva cura magica si nu aveam voie la mancare, sufeream ca un caine cand treceam pe langa chioscuri cu langose si visam noaptea numa tavi cu sandwichuri si prajituri, abia asteptam sa mergem la o zi de nastere, ceva, sa ma dau in barci.

Aseara ne-am pus cu sotu la teve si la 10 seara l-o apucat sa rontaie pufuleti, ca i se facuse foame. N-am vrut deloc, si o zis ca nici nu-mi dadea oricum. Bun. Nu de alta, dar daca eu tineam cura, si calcam cumva pe bec, nu calcam cu un mar sau 3 pufuleti si basta. Nuuu. Balotam serios, ca deh, lasa ca termin azi napolitanele alea si de maine incep iara. Daca-i bal, sa fie cu muzica!

Addicted, felicitari ca bagi sala! Ce faci? Bici, stepper? Da, clar, muzica ritmata e sufletul petrecerii (ca la nunti ), tine-o tot asa, ca cica intra in sange si da dependenta, si cu siguranta ca dupa ce vezi rezultate, nu te mai lasi.

Kay, bafta multa cu fetita, multa sanatate, si nu ne parasi!!

Apropos, fetelor, voi ca sunteti la servici ce mancati? Va duceti de acasa? Ca eu am mai incercat metoda asta, si daca nu apucam sa-mi duc mancare si nu mancam binisor la scarbici, veneam acasa si haleam ce vedeam cu okii

Sa reluam: 77 - 76 - 62. Si daca am retinut bine: JOS COLACEII!!

PS: Certati-ma ca mananc napolitane Danutz trase in ciocolata! Promit ca reduc din dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Kay, mi-a placut colaborarea intre tine si unchiul Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Musette, eu incep sa ma sperii ca mi-a disparut si pofta de ciocolata, nu doar aia de cola . Incep sa ma ingrozesc! De pilda azi pofteam la ce mai ramasese din tortul ala de ciocolata, dar nu ca aveam vreo nevoie avida de dulce ci pentru ca stiam ca e in frigider si ca ma asteapta... dar nu m-a mai apucat de cand tin regimul sa poftesc de innebunesc dupa vreo bucatica de ciocolata. Oare ce s-o petrece in organismul si in capul meu? Eu mi-am luat masa de seara - o cana cu ceai de fructe si ma cam indrept spre pat ca-s cam franta. In caz ca nu mai intru in seara asta, va pupacesc si va urez SPOR la dat jos in continuare!! fetele ambitioase!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Musette79 eu de exemplu la servici imi iau de acasa sandwish-uri sau mancare gatita sau cumparam de la autoservire si mancam toti colegii si crede ma .... ca dupa cat mancam .... acasa nu mai imi trebuie nimica .... poate doar un ceai verde inainte de culcare .
Ve pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare!

M-am linistit, Adela! Si eu tre sa mananc binisor ziua sa rezist seara, da' mi-era jena sa zic ca mai bagam sandwichuri la servici, ca deh, nu-s taman de regim!

MadamB, that makes two of us! Eu daca seara fac pizza si mananc impreuna cu colocatarul meu, sigur bag 2 felioace zdravene. Dar daca reusesc sa ma abtin (cum am facut saptamana trecuta), a 2-z zi abia am mancat jumate de felie, doar asa, ca stiam ca e acolo si am voie!

Eu zic ca-i bine, incetuc incetuc slabim noi . Eu vad ca ma mentin tot la 76, dar eu la 6 fara 10 musai sa mananc ceva, nu cumva sa ratez timpul ramas

Dimineata mananc pita prajita cu unt sau branza de burduf, pe la pranz mai rontai un mar, napolitane, pufuleti cu Chefir de Napolact (nu aruncati cu oua) si pe la 4 mananc ceva cartofi fierti cu ghiveci de legume,sau orez, ce am pe aici.

Addicted, tu cand ai zis ca ai slabit cu regimul asta, cat timp te-ai tinut de capul ei?

Sport faceti?

Mergi la inceput