Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Ce faceti, gagici? Eu acum vin de la sala, am bagat iar un tur de forta cu o prietena. Am alergat 20 de min prima data pe banda, apoi am facut stepper si bicicleta cate doua ture de 10 minute si iarasi banda vreo 10 minute, in total am stat la sala o ora si jumate aproape si sunt foarte mandra de mine, ca n-am mai stat atat niciodata. Maine sau poimaine vreau sa ma duc cu prietena asta a mea sa vizitez sala unde merge ea regulat. Am fost o data in trecere, si m-a impresionat. E fooaarte mare, are toate aparatele posibile, are jacuzzi, sauna si steam room. Nu m-a interesat pana acum ca mi-era rusine sa ma duc eu batoza si sa rada aia de mine.. dar acum o sa incerc.
E ora 9 si ma roade foameaaaa..ajutoor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, pe unde sunteti? Trageti chiulul de la raport? Cum va mai merge, ce progrese ati mai facut??
Eu am observat ieri ca aveam din nou 65 . Naiba stie din ce cauza ca nu m-am abatut cu nimic de la regim, ba am facut si un pic de miscare in plus. Astazi am coborat din nou cu 400 de grame, la 64.6. E normal sa fluctueze asa chiar daca nu ma abat de la regim? Ca mi se pare ciudat... toata saptamana am tinut-o bine, ori stagnam, ori mai dadeam ceva jos si acum POC, 65!
Addicted, cum merge la sala? Vad ca faci progrese, avansezi de la sedinta la sedinta. Bravo!! Cu kg cum mai stai?

Eu am fost ieri la un mic party si am rezistat eroic la prajituri si mai ales la tortul cu ciocolata (a fost dupa-amiaza, intre 5 si 8, asa ca eram in zona de fructe si chestii fara prea multe calorii ). Am observat ca nici nu mai poftesc de innebunesc. Inainte, daca ma fortam sa nu mananc d-astea, mi se facea o pofta de salivam langa tort pana ma convingeam sa mananc . Acum sunt destul de relaxata si zic usor NU si NU ramane . Daaaar, mi-am luat la pachet si mananc astazi la pranz . Cat sa rezist si eu, nu?? Asa ca aseara, cand ei mancau tort si prajituri, eu am bagat o portie mica de floricele si 2 grepfruturi bune si asta mi-a fost seara

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Salutare, fetelor!

Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Povestea mea e cam aceeasi cu a tuturor, am avut odata 54 kg (am 1,73 inaltime, osatura ft usoara, 29 ani), cand am ramas gravida am pornit cu 64 kile si am pus 28 kg in sarcina

Am nascut de 3 luni jumate, inca alaptez, am dat jos 15 kg fara nici un fel de regim (bine, primele 10 au zburat intr-o saptamana la spital), mai am de dat jos 13 kg pana ajung la greutatea inainte de sarcina. Ca sa nu zic ca ma uit la blugii de 56 kg si ma intreb cum dracu am putut fi asa slaba?? Acuma am in coapsa cat aveam pe vremurile bune in talie, 64 cm

De cateva zile nu mananc seara dupa 6 (ma culc la 10 sa fiu odihnita) si vad ca da rezultate, am scazut putin (cam 800 grame saptamana asta) si ma simt ft bine (cand mananc seara tarziu ma cam doare capul a 2-a zi asa ca mi-am zis sa-mi fac un bine).

Bine, eu mananc dimineata, mai mananc dulciuri dupa 1, nu ca voi, la 5 jumate pap ceva mai usor (ghiveci de legume cu cartofi, din astea) dar esentialu e sa nu mananc seara.

Nu e prima oara cand incerc asta, dar inainte ma lasam repede prada poftelor, hai un marutz ca nu ingrasa, dintr-un marut se facea o banana, mai un iaurtel de fructe si uite asa incet incet ajungeam iara de unde plecasem, stat seara la teve cu ceva de rontait langa mine . Parca-s nebuna, cea mai mare placere a mea e sa mananc seara la televizor (as putea rabda toata ziua foame da seara trebuia sa mananc ).

Impreuna cred ca vom reusi, e o chestie de disciplina si in timp o sa ne obisnuim organismul.

I-am zis si la sot (care e zvelt, nu rontaie intre mese ca "je"...btw, mai am 3 kg sa ajung la greutatea lui, va dati seama ca ma simt ca o purcea)..gata cu rontaiala seara, fa-mi un bine si ajuta-ma (nu ma incap hainele, numa alea de gravida.... va dati seama cum ma simt)...

Bafta si sa ne abtinem de la mancat seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Bravo MadameBovary !(ioi ce nu mi-o placut cartea )

Oscilatii din astea neexplicabile si eu aveam, o sa incepi iara sa dai jos, persevereaza!
Asa rezist si eu ft usor, ma gandesc "nu manca acuma, ca-i seara si nu-i bine, lasa pe maine dimineata" si rezist ft lejer.

Ca pentru lapte la asta mica nu tre sa mananc ca porcelu inainte de Craciun, ci lichidele is baza, si in rest mananc variat (si paine, si dulce, dar nu dupa 6)

Va pun poze cu 'botzoflete' (cum ii zice maica-mea.. Raluca o cheama)
http://www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Corectez, inexplicabile, nu neexplicabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Musette, bine ai venit si tu printre noi si felicitari pentru bebe daca tot zici ca esti proaspata mamica. Oricum eu stiu ca in perioada in care alaptezi nu trebuie sa tii regim - cel putin nu unul drastic, sa nu privezi corpul de tot ce ii trebuie pentru alaptat. Ideea e sa mananci sanatos... iar asta cu mancatul dupa 6 am tot auzit-o ca da roade.
Sper sa fie doar o oscilatie tampita si sa nu mai urce iarasi sau sa treaca de 65, ca ma demoralizeaza. Eu ma lupt cu diverse tentatii, macar cantarul sa tina cu mine .
Acum ma simt bine, am mancat o bucatica din tortul de ieri si nu mai am absolut nicio pofta! Mie chiar mi se pare ciudat ca noaptea sau seara nu incep sa ravnesc la diverse lucruri. O singura data mi s-a intamplat, acum vreo 2-3 nopti, sa imi vina niste pofta de somon afumat . Nu stiu de unde si pana unde, dar imi ploua in gura pe la miezul noptii dupa somon. M-am dres cu apa si m-am bagat in pat ca era semn clar ca nu mai pot sa ma lupt cu asta daca raman treaza

E bine si daca sotul e de partea ta... la mine mama ma tot lauda cand vede ca rezist si tot rezist. Tre sa fie cineva care sa te incurajeze si sa le felicite atunci cand treci peste vreo tentatie sau cand vezi ca incepi sa dai jos... ca te motiveaza imediat sa o tii tot asa!

Si off-topic: mie mi-a placut super mult cartea (madame bovary)... prima data cand am citit-o am plans la final ca nu voiam sa se termine . Oricum nick-ul mi l-am ales intr-o doara, nu stiu de ce mi-a venit in cap...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Mersi de urari

Si maica-mea ma incurajeaza (zilnic vorbim pe messenger, ea vrea sa slabeasca 2 kile ca s-a ingrasat si are 58 , toate toalele mele misto is pe ea, ca eu "temporar" imi luam cate un blug, un pulover mai mare ca eram la 63 de kile, pana slabesc inapoi la 58-57 )

Ieri m-a lovit pofta si la 4 alergam prin cartier dupa napolitane si alune trase in ciocolata, gandesti ca m-a lovit strechea, dar am mancat cumintica pana la 6 seara si dupa 6 gata, s-a inchis sandramaua. Azi m-am cantarit si fix 76 kile, deci m-am mentinut cu tot cu napolitanele mele (v-am zis ca saptamana asta am slabit cam un kil nemancand seara dupa 6).

Eu zic ca-i bine, daca imi permit in weekend sa mananc si dulciuri, azi am mancat si cartofi pai, ca deh, sotu nu traieste cu foi de salata si apa plata.. si reusesc sa ma mentin, iar in timpul saptamanii dau jos cate putin.... Ma ajuta mult sa continui treaba daca va scriu si va citesc .... Sper sa prind ziua cand va scriu ca am sub 70 (va fi un ditamai pragul psihologic sa cobor sub 70, fac chef).

Addicted, unde esti? Tragi la fiare sau la frigidere? Prima oara m-am gandit la "food addict", ca eu mai nou, de vreo 2 ani, parca traiesc ca sa mananc, nu invers (is ft pofticioasa, si in sarcina mi-am dat arama pe fata, se vede, ca am ramas cu o gasca de kile ). Acuma vad ca tu ai avut odata 48-49 kile, ai mama! Nu-i pacat sa stai la 70?

Voi bagati si sport, bravo voua!! Eu is antitalent si gasesc cate scuze vreti sa nu fac (nici cand mi-am facut abonament la sala nu m-am dus numai de 3 ori, si era la 2 blocuri de mine salita, asta ca sa intelegeti ce dezastru ambulant is)

O seara faina, gagici!

PS: Ar trebui ca fiecare sa scrie in semnatura : am inceput de la x kile, sunt la y, trebuie sa ajung la z (ca si tickerul ala cu greutatea de pe forumul culinar, era tare misto). Asa ne-ar stimula mai mare sa vedem ce progrese am facut.
Eu am inceput de la 77, acuma am 76 dupa o saptamana si vreau sa ajung la 62.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Musette, stiu cum e cu poftele. Pe mine insa m-a apucat foamea acum. Si mama zice "ti-e foame? hai fa-ti un ceai si-ti trece" Eu visez la prajituri si alte nebunii si ea imi zice sa imi fac un ceai!!
Si de faza aia cu "traiesc ca sa mananc" stiu ce zici. Si eu am avut perioade cand imi venea sa rontai mereu cate ceva. Nu faceam urat daca n-aveam ce sa rod, dar era mult mai bine daca aveam . De dimineata pana seara molfaiam cate cevasi evident ca dupa numai o saptamana deja puneam cel putin un kilogram. Mai ales daca ma mai uit la un film sau la ceva la calculator, imediat simteam nevoia sa rontai un snacks, un junk, orice numai sa bag ceva in mine. Da' acum sunt cumintica si trag pe ceai si apa
Eu am plecat de la 65.5 (dupa cantarul meu intr-o ureche) si acum am ajuns la 64.6 dupa 10 zile...asta cu oscilatia de ieri care m-a cam speriat. Sa vedem ce se mai intampla saptamana asta, sper sa scad sub 64 ca sa imi mentin moralul ridicat .

Fetelor...stiti vorba, da? JOS COLACEII!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci eu mi-s varza... am mers azi in vizita la cumnata/cumnat ??? nu stiu gradele de rudenie, deci... si am dormit cu S de ne-am spart si pe urma m-am trezit cu o foame... PFOOOA... asa ca am bagat cot la cot cu unchiul Soniei minieclere.. gen el scoatea frisca, era prea multa, eu o adaugam la mine asta e. la cat stres am zilele astea, macar atat, sa mananc... nici activitati fizice nu prea... adica am urcat 2 etaje pana la FedEx... se pune? si inca 3 azi asa ca sunt gimnasta mare !

eu mai intru cand m-oi reapuca.

oana deSOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an


Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.




www.helpsonia.com
povestea Soniei


"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Kay, cum adica mai intri cand te-oi reapuca? Ne parasesti asa.. Mai intra te rog sa ne spui cum mai esti. Ca cine stie cand te-oi reapuca.. daca mergi in America si o dai din nou pe Boston Cream Donuts.. te mai vedem la anu' si la multi ani propriu-zis Glumesc.. Pupici si lasa dietele, ca ai lucruri mai importante pe cap. Noi tot aici o sa fim, stii asta!
MadameBovary m-a pufnit rasul cand am citit de pofta ta de somon, si acum imi vine sa rad. Nu stiu de ce, dar mi se pare amuzant. Tu macar te abtii si o dregi cu apa, pe mine cand ma apuca ma sui in masina la 3 dimineata si ma duc in cautare.. De multe ori am patit-o, dar cam de fiecare data fumam o tigara pe drum si parca imi venea mintea la cap, ca ma gandeam cat de nebuna par eu acum sa ma duc la magazin si sa cer te miri-ce imi fata mie mintea la ora aia. Auzi, tu bei apa? In afara de aia cu lamaie de dimineata.. bea apa pentru ca, stiu ca stii, dar ti-o mai zic si eu, ajuta la arderi. Am citit cum ca apa are un rol esential in dieta si ca daca tii de exemplu o dieta gen "yo-yo" si slabesti 5 kg intr-o saptamana dar dupa aceea revii la alimentatia normala, daca bei apa te ingrasi mult mai putin. Eu am baut ieri mai mult de doi litri, azi doar doua cani. Insa mai e pana seara cand ma culc, cam atunci incep eu sa defilez prin baie.
Azi m-am simtit rau si o sa va spun si de ce, o sa ziceti poate ca sunt ciudata. Am fost cu niste romani la un restaurant sa mancam si il cunosteam pe ospatar. El a fost baiat gigel cu noi si ne-a dat mancarea gratis la toti, cu toate ca numai pe mine ma cunostea. Si in felul asta si-a riscat meseria, zic eu, daca il prindeau sefii? Ei, la sfarsit, cand sa platim, ne zice ca nu avem de platit nimic. Eu i-am multumit foarte frumos si i-am lasat pe masa echivalentul mancarii mele plus bacsisul (aici ospatarii traiesc din bacsis, nu au salariu), insa romanasii mei nici nu s-au sinchisit sa ii multumeasca macar, daramite sa ii lase bacsis! Atat mi-au zis mie: cum adica, noi am mancat pe gratis? Fetelor, asa rau m-am simtit din cauza asta dupa ce am plecat de la restaurant, ca mi-a venit rau pe masina si cum am ajuns acasa am vomitat. Asa ca, practic, n-am mancat nimic azi pentru ca aia a fost singura mea masa. In fine..
La sala merge bine, am lipsit o singura zi saptamana asta pentru ca m-a durut spatele, am probleme cu sciatica. De slabit tot la 64 sunt - MadameBovary, cand ma ajungi, ca sa facem intrecere? Cel mai fain e ca se vede in talie ca am slabit, din spate nici nu zici ca sunt grasa, numai cand ma intorc sperii lumea cu burta mea Toata lumea imi zice ca daca as da jos din burta as fi ok, n-ar mai trebui sa slabesc. Dar urasc sa fac abdomeneeeeeeeeeee!! Azi m-am intalnit cu o prietena pe care n-am mai vazut-o de o luna de zile ca a fost in vacanta si mi-a zis ca am slabit, asa bine m-am simtit!
Musette79, bine ai venit si din partea mea! Te rog un lucru, stai cu noi prin preajma, ca uite, cateva fete au intrat pe aici si n-am mai auzit de ele. Si n-o zic in nume de rau, ci imi place de tine, esti si din Cluj - mai am si eu cu cine sa schimb o vorba off=topic Ai un ingeras de fetita, sa-ti traiasca! Ce ochisori frumosi are.. Sa stii ca si hainele mele le poarta maica-mea.. care are 54 de kg si se plange ca s-a ingrasat! N-o sa uit niciodata ce am patit cu ea: mergeam prin oras, ea era intr-un costumas rosu elegant cu fusta mini, sexy, eu terchea berchea, la 70 de kg ale mele sau cat aveam pe atunci.. si trecem pe langa niste baieti. Unul a fluierat dupa maica-mea si i-a zis celuilalt:Ete baaa, ma-sa arata mai bine ca fie-sa! Eu m-am intors sa le arunc o privire de-aia incruntata si am vrut sa le zic ceva de sanatate, dar n-am mai apucat, ca am dat cu capul de un stalp! S-au prapadit aia de ras.. va dati seama cum m-am simtit! La fel, soru-mea are 43 de kg - nu e slaba, arata chiar foarte bine, si se plange ca e grasa.. numai eu sunt oaia neagra a familiei. Oaia grasa, pardon.
Ehei, fetelor, si eu am aceeasi problema cu rontaitul la tv, ca in fiecare seara ne uitam la cate un film.. si simt nevoia sa bag ceva in mine. Insa m-am cam invatat minte si mestec guma, imi fac manichiura sau ma pensez.. incercati si voi sa va gasiti ceva de facut intre timp. Mai cosi un nasture, te dai cu crema pe maini sau pe picioare etc.
Musette, crede-ma, nici mie nu mi-a placut sportul! Si am povestit pe aici cum tragea prietena mea de mine in fiecare zi sa merg la sala. Ei, atunci, parca, inconstient, ma treceau durerile de cap, de picior, de orice, numai sa nu merg! Acum am ajuns sa imi doresc sa merg la sala, nici mie nu imi vine sa cred.. eu, sport? Stii ce ma ajuta pe mine foarte mult? Ipod-ul. Fara muzica ritmata n-as putea face nimic, n-as avea imbold. Asa ca fara el as fi moarta. Am lista cu piesele mele cele mai dansante, daca vreti va dau nume, si cand dau la maxim cantecele n-are cum sa nu imi vina sa alerg!
Si eu ma simteam foarte rau a doua zi cand mancam cu o seara inainte, mai ales exact inainte sa ma culc. In afara de faptul ca ma ustura stomacul, pentru ca n-apuca, saracul, sa digere ospatul meu, ma trezeam mai obosita decat m-am culcat. N-ati observat ca aveti mai multa energie dimineata? Eu una ma trezesc fara probleme, nu mai sunt buhaita - azi e prima zi de ani si ani cand n-a trebuit sa imi mai pun anticearcan, cred ca e de la cata apa am baut -, deci ma simt foarte bine.
Chinezii au un proverb: Micul dejun mananca-l singur, pranzul imparte-l cu prietenii, iar cina da-o la dusmani. Ati vazut voi chinezi grasi?
O sa imi pun si eu semnatura ca ticker-ul, buna idee, Musette!
MadameBovary, e luni, trebuie sa te masori, asa ai promis!
Hai ca m-am intins cat o zi de post. Va pup si...
JOS COLACEII!!!!!

Mergi la inceput