Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

buna ziua fetelor,
va doresc sarcini usoare si sa ajungeti cu bine la termen.
eu sunt de la o alta odisee si am intrat sa salut o veche prietena.
mariak- iti doresc multa sanatate si sarcina usoara si sa-ti spun ca imi place foarte mult numele pe care l-ai ales pentru printesa ta. sa ajungi la termen, draga mea.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

M-am conformat si vin cu vesti bune. Bebe e bine, are coloana perfecta, da din manute. I-am masurat capusorul si e ok. I-am vazut si talpa picioarelor desi au scan vechi si nu se vede foarte clar. M-am linistit .

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Salut burtici!
Felicitari fetelor care sarbatoresc azi aniversarea casatoriei!

Ciresica daca ai facut dublu test si e ok, nu cred ca mai e nevoie si de TT.

Inna si eu am destul de des arsuri inca de la inceputul sarcinii, dar m-am obisnuit cu ele, mai rontai cate un biscuite, cateodata trec, alta data nu.

Eco morfologica o s-o fac in sapt 21.
Bebele meu misca destul de des, acum sunt sigura ca e el, nu mai am dubii cum ca ar fi crampe sau altceva. De cateva zile are o activitate tare intensa, mi-e tare drag, de abia astept sa merg la eco, dar mai am de asteptat 3 sapt si mi se pare atat de mult.

Va si va doresc o saptamana frumoasa si linistita

ZoRi 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Timi, felicitari! Gata, ai scapat de emotii si acum te-ai linistit ca bebe e bine!

Zori, felicitari ca-l simti pe bebe! Sunt niste momente atat de speciale...

Noutati la stirile ProTv: tocmai am auzit stirea ca de la 1 ianuarie 2009 mamicile care aveau un salariu mai mare pot primi 85% din salariu pe perioada de crestere a copilului. Cele care aveau sub 800 RON vor alege, fireste, varianta cu 600+200 RON.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna seara mamici!

Tocmai mi-am luat rezultatele de la triplu test: toate arata un risc scazut de anomalii fetale! Sint tare fericita! Asta m-a facut sa mai uit de raceala care abia se mai potolise sambata dar ieri era asa frumos afara, plus ca orasul e in sarbatoare, asa ca am iesit si eu sa casc gurita iar spre seara m-a luat din nou, mai usor ce-i drept de data asta.
Am citit ca o mamica recomanda blugii cu burtica elastica de la La Redoute. Intr-adevar sunt buni dar daca faceti comanda aveti grija la marime. Pe site sunt marimile europene: 38,40,42 etc., mi-am verificat garderoba am vazut ca majoritatea pantalonilor mei erau mar.40, asa ca mi-am zis eu ca ar fi bine sa-mi comand mar.42 acum ca sunt insarcinata. Din pacate, marimea 42 cred ca se preteaza mai degraba pt. mar.44, chiar 46. ( Apropos: daca e vreo mamica interesata, care poarta marimile de mai sus, sa-mi lase un PM ). La bluzite am avut mai mult noroc, s-a potrivit mar.38. Comanda vine din Franta in jur de 3 saptamani.
Ma alatur si eu fetelor care isi sarbatoresc anii de casatorie in luna octombrie. Pe 7 octombrie am sarbatorit 8 ani de casnicie!
Fetelor, stiu ca alcoolul e interzis in sarcina dar cand eram racita obisnuiam sa imi fac o cana de vin fiert cu piper, scortisoara si cuisoare si intotdeauna functiona, chiar mai bine decat o aspirina!! Oare mai pot incerca si acum? Stiu ca la fiert vinul isi pierde din tarie!! Dar totusi n-as vrea sa-l imbat pe micut!
Maine schimbam si noi semnatura!!

mihaela
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Stie cineva vreo " reteta " minune pentru ridicarea imunitatii?! Sport deja fac, mai usor acum, faceam si inainte de a ramane insarcinata, caci am ceva probleme cu coloana, vitamine iau, fructe, legume mananc.Nu stiu ce sa mai iau. Frica mea nu-i legata de raceli, astea-s banale, ci de reactivarea citomegalovirusului pe care am constatat la analizele prenatale ca il am. Acum IgM e negativ dar cu imunitatea scazuta, mi-e teama sa nu se reactiveze.Pana cum mi-am repetat lunar analiza, dar vreau sa-mi cresc imunitatea intr-un mod cat mai natural ca sa nu am surprize.

mihaela
16+

Mergi la inceput

Mababei nu stiu ce ai putea lua pt cresterea imunitatii decat fructe, legume, vitamine. Tu ce sport faci? Ca eu in afara de mers pe jos, daca asta se poate numi sport, altceva nu fac.

ZoRi 18+ cu

Mergi la inceput

A, am uitat mai urc si cobor scari toata ziua si acasa si la servici.

ZoRi 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

Dragi mamici am fost azi la eco-morfo(fara 3d) sperand sa aflu ce ascunde bebelinul intre picioruse si am ramas surprinsa si nu in bine de exprimarea si comportamentul celei ce efectua ecografia...chinuindu-se aproape 45 de min numai pe ace zona si dandu-mi un raspuns sec e ceva alb intre picioare dar nu stiu ce este prima oara m-am speriat intreband "adika?!?!" adica e ceva acolo uite vezi si tu dar ma abtin" si eu din nou "adika"?!?(ramasesem blocata)...dar raspunsul a fost exact cum ma asteptam :" nu stiu ce poate fi baiat sau fata" ..in gandul meu normalca asa sunt si shansele 50-50 lol am tacut plecat total nesatisfacuta

asa ca felicitari fetele care ati aflat si celor cu ecografisti mai buni ..sper ca la urmatoarea ecografie care SIGUR nu o voi face tot acolo ..pe la 20 si ceva de sapt sa pot afla..daca nu..SURPRIZA:).

pupici fetele si somn usor:)

Diana 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari tuturor fetelor care au aflat rezultatele de la teste !
Eu trebuie sa il fac saptamana viitoare si mi-e tare frica, la prima sarcina nu l-am facut. Translucenta nucala a iesit la fel ca la Manuela 0,23 (culmea, identic), si desi la Manu doctorul a zis ca nu e perfect, acum a zis ca trebuie dry test/triplu test si stau de o saptamana in tensiune...

Pentru ridicarea imunitatii - la mine au functionat perfect cate 2 portocale in fiecare zi (seara de fapt) pe parcursul primei sarcini. Dar depinde de persoana...

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Noutati la stirile ProTv: tocmai am auzit stirea ca de la 1 ianuarie 2009 mamicile care aveau un salariu mai mare pot primi 85% din salariu pe perioada de crestere a copilului. Cele care aveau sub 800 RON vor alege, fireste, varianta cu 600+200 RON.

Asta intrasem sa va intreb ca mi-a zis mama... Mie nu imi vine sa cred. Ar fi foarte interesant :D

Anca 13+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput