Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu am facut dublu test , a iesit ok,si ca sa fiu linistita, am facut si TT care a iesit tot ok !

19+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Novus, stii cumva pana in ce saptamana de sarcina se face TT ?

PrettyBaby, mult noroc astazi la eco! Sa ai o intalnire frumoasa cu bebe si sa-ti arate ce este.
Din cate stiu eu, sexul bebelusului ar trebui sa se vada destul de clar acum. Totusi, cunosc pe cineva care la eco de 16 saptamani i-a zis ca are baietel si la eco de 20 de saptamani i-a zis ca este fetita.

Burtici, voi in ce saptamana de sarcina sunteti programate pentru eco de morfologie fetala???

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Mititica, Cris, felicitari si voua pt aniversare!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu mi-am programat morfologia la sf sapt 21 - inceputul sapt 22

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

Ciresica5 mersi iubita..sper sa-mi arate bebe daca nu asta este ...doar decizia lui si numai a lui:) si stiu si eu cazuri care pana la ultima eco le-a spus ca este ceva si s-a dovedit a fi altceva:) asa ca...speranta moare ultima:)

Diana 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
echografia de morfologie fetala am programat-o in sapt. 22 - asa mi-a spus dr., asa am facut
dorana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ciresica, unele clinici accepta TT pana in sapt 18

19+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Novus, te intrebasem de TT pentru ca eu am facut dublu test la 13 saptamani, a iesit bine, iar doctorul nu mi-a mai zis nimic de TT. Cred ca asta inseamna ca nu mi-l mai da sa-l fac, nu?

Cat despre ecografia de morfologie fetala, eu sunt programata la 20 de saptamani, caci atunci a zis doctorul. Credeti ca e cam devreme?

Pupici!!!

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna la toate mamicile norocoase, eu intru mai rarut dar imi face placere sa va citesc si sa mai invat cate ceva de la voi.
Fetele voi aveti arsuri? eu simt ca mor , indiferent de mancarica ma arde pe stomac de mor...hmmmm m-am cam saturat sa tot "rod" dicarbocalm. va pupic

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

TT se da spre efectuare in special dupa 35 de ani-obligatoriu dar tot statistica ramane.

La multi ani sarbatoritilor zilei!Numai fericire si sanatate va doresc.
In aceasta luna si noi implinim 7 ani de casnicie iar puiul nostruva implini 6 ani vom avea ce sarbatori.

si va astept cu vesti bune.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput