Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
mihaelacg ce bebe cooperant ai
Felicitari!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
miruna22 spune:
permiteti sa raportez: am un bebe perfect sanatos, dezvoltat normal,de 6,5 cm, 166 batai pe minut si care se pare ca e de 13 S si 2 zile, iar conform UM eu am azi 12 S si 3 zile

se pare ca se grabeste sa o vada pe mami!
suntem in culmea fericirii!

va pup pe toate
12+
mihaelacg spune:
da timi 07, e ascultator botul meu de aur![]()
da i-am zis ca vreau a miste ca sa ma linistec.
si acum miscuneaza...e pe langa buric
mi-e atat de drag....
comedie in birou ca toata gasca e stresata din cauza controalelor, iar noi doi stam de vb, si incerc cat potsa tau departe de stresul de la munca.
bb e cel mai imp.abia astept sa-l vad iar.
17+
aris26 spune:
daranna - hmmm...stiam povestea si imi pare tare rau pt micutza si familia ei, dar trebuie sa recunoshtem ca este o exceptie, aceeashi doctori au salvat foarte multe vietzi. eu personal am asculat multe poveshti la polul diametral opus.
millie, zori, mihaelacg -
va multumesc mult...acum sunt din ce in ce mai sigura ca bb se antreneaza deja sa faca fatza cerintelor sportive ale tatalui. de azi de diminetza de cand am scris am tot simtzit agitatzia. ce noroc ca sunt femeie si pot sa ma bucur de aceste senzatii. e divin![]()
fetelor voi cate lichide beti zilnic? eu pana acum doua saptamani consumam cam 2- 2,5 l de apa+ cate un suc sau limonada. la ecografia de la 14+ mi-a spus sa beau mai multe. nu am intrebat nici ce inseamna mai multe si nici de ce. m-am conformat doar si am ajuns sa beu vreo 3 - 3,5 litri de apa plus sucuri. problema e ca am ajuns dependenta de baie, oriunde ma duc trebuie sa caut o baie in primul rand
...si ma tot intreb, oare cand o sa am ditamai burtoiu oare mai reushesc eu sa fac acrobatzi suspendate peste vasul de wc public??
17+
Timi07 spune:
miruna22 felicitari pt bebe perfect!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
petrean spune:
ma intreba cineva de hainute...nu cumpar haine identice..pentru ca am gemeni bivitelini..si sper sa fie pereche
sper sa aflam joi. Am toate hainele de la Andrei..inclusiv cu eticheta foarte multe pe care nici nu le-a purtat, plus ce am achizitionat eu mai noi..pentru bebei
Bogdana
17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ciresica5 spune:
Buna seara burtici,
PrettyBaby, eu merg la Medlife pentru ecografii, iar pentru ecografia morfologica de 20-24 de saptamani, m-am hotarat sa o fac la doi medici diferiti. Deci, la 20 de saptamani voi merge la Medlife, iar la 24 de saptamani voi merge la dr. Iosup. Asta pentru siguranta mea...
Miruna, felicitari pentru bebe cel sanatos! Ti-am zis ca nu trebuie sa-ti faci griji, ca totul este bine si ca sarcina decurge normal!
Aris, eu una nu beau asa multe lichide pe zi... Cred ca beau pana intr-un litru pe zi... Ar trebui sa beau mai mult?
17+ cu 
petrean spune:
vad ca scrieti de lichide..eu beau..cu tot cu ciorbe/supe..aproximativ 5 l de lichid/ zi:))sunt nebuna nu?chiar ma gandeam ca mi-as monta un furtun..sa curga mereu apa...ca mereu mi-e sete..si in somn
Bogdana
17+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
miruna22 spune:
multumesc mult fetelor!
mihaela. mai merg pe 4 nov pentru echo sa pot face TT a doua zi!
12+