Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ma alatur si eu fetelor care au fost incantate de dr. Iosup. Am facut la 14 sapt eco la dansul, ne-a zis ce e bebe, dar nu asta este important, ci faptul ca a stat f amanuntit pe fiecare aspect, ne-a dat f multe informatii, si CD si poze, este o persoana calda si apropiata, stie sa trateze pacientele.

La 22+ nici nu ma gandesc sa merg la altcineva, desi o cunostinta a incercat sa imi bage in cap ca nu e profi, ca el de fapt e medic generalist, ca sa ma duc la nu stiu cine, etc., dar nu a reusit sa ma convinga.

Silvi, petrecere frumoasa la nunta

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ZoRi (parca), si eu am nasul infundat. Suflu si tot suflu si nimic. Inhalez si degeaba. De unde deducem ca's mormonii de vina.

Plici Plici, mmm, cam asa mi se pare si mie, ca umblu cu pepenele la purtator. Si toti prietenii se uita: "vaaai, ce burtica mica". Ia sa care ei pepenoiul, le-o conveni?

Maria_K, cand te mai deranjeaza cineva cu numele fetitei trimite-l la neshte tragedii grecesti ("Agamemnon"). Am facut meditatii la un moment dat cu o Casandra si a fost incantata cand i-am explicat de unde ii vine numele. Asa ca stii cum e... cine se raporteaza la telenovele treaba lui, noi stim si alta Casandra!

Monik 19+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

fetelor, va multumesc!!!
acu chiar plec ca tre sa gatesc 2-3 feluri de mancare ptr sotiorul mau care ramane acasa. el vine doar sambata de dimineata la nunta

pupici din nou

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit, burtici! Ma bucur mult ca avem numai vesti bune, si la teste, si la culorile carutului (in sensul ca fetele au primit vestile la care se asteptau)! Si vesti bune si cu legea mamicilor, sper ca maine sa fie definitiva treaba!Ayla, mie mi se par fascinanti gemenii bivitelini (ce-i drept nu stiam ca asa se cheama , dar am google-it putin si am aflat). Dr tau a vazut la amandoi ca sunt fetite?Madyn, pe mine m-ai intrecut sigur, noi avem doar 2 ani, dar avem 10 ani de cand ne-am cunoscut. Se pune? Oricum, multi ani fericiti inainte! Novus, LA MULTI ANI sotului! Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de momentele frumoase din sarcina, ca dupa, vor fi minunate! La multi ani si mamei tale, Georgiana!Mititica, eu tot la dr Iliev voi merge, am auzit numai lucruri bune despre el.Miruna, cred ca acum esti la dr, sper sa te fi linistit intre timp. Cum spuneam, nici eu nu mai am simptome, mananc ceva mai mult decat de obicei, in rest, nimic . Imagineaza-ti ca eu am avut pana acum o sarcina fara pic de greata, si in afara de sani durerosi si mariti (si foamea mai sus mentionata, desigur), nu am avut niciun alt simptom major.Ana-Maria 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Novus, Ciresica, Ana Maria..si celorlalte fete, va multumesc pt urari!!!De-ar sti mama cati La Multi Ani a primit azi tare s-ar bucura.Sunteti niste scumpice .
Silvi: distractie placuta!!!
la toate "mamicile" si La Multi Ani sarbatoritelor!!!

17+

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

va multumesc enorm fetele pentru sfaturi si incurajari va pupicDULCE DULCE si o sa incerc sa-mi fac o programare la dl. Dr.Iosup

Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
nu vreau sa le dezamagesc pe cele care merg la dr. Iosup, dar stiu pe cineva care si-a facut toate echografiile de morfologie la acest domn doctor si la nastere... SURPRIZA!!!!! malformatii congenitale de cord, pe care nimeni nu le-a vazut la echo (este un caz celebru pe forumul DC. pe scurt, gasiti aici povestea: http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/17554/Dr-Iosup-/pagina/60/)
am auzit si eu de dr. Pop, toata lumea vb despre el si sunt convinsa ca este un medic bun, dar, din pacate, daca sunati acum gasiti programare peste 4 luni, adica too late, iar sa-ti faci programari chiar inainte de a ramane insarcinata, mi se pare exagerat.
dorana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Nu am mai scris de ceva vreme, piticul imi ocupa toata ziua...
Burtica e bine, creste, am implinit 12 saptamani si se pare ca sunt mai bine si cu greturile si cu ametelile.
Fetelor, mare atentie, dupa ce nasteti, daca cumva nu va simtiti bine, aveti dureri si stari de rau, sangerari abundente sau orice fel de probleme care nu sunt tocmai normale, mergeti la medic, iar in caz ca problemele persista, consultati si alt/alti medici, oricat de bun vi s-ar parea medicul pe care-l aveti. O foarte buna prietena, de la stelute de ianuarie-bevruarie 2007 are cancer deja. In prezent ne-am mobilizat o multime de mamici ca sa ii fim alaturi cu o vorba buma.
Povestea ei o gasiti la "Vreau sa o donez" aici:
http://www.cancan.ro/2008-10-14/Iti+dam+o+Dacie+pe+zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare fetelor.

mamaaa da ce-ati mai scris...

plici plici, ai un pepenas tare frumos, si eu am tot un soi de pepenas
mititica, sa stii ca si eu am avut ieri intepaturi prin uter, prin vagin....nici eu nu stiu exact e era cu ele.dar nu sa ma sperii ff tare. doar un pic
silvi8, sigur a o sa-ti ducem lipsa...sa ai grija cu ce ajuti pe mami si cum te dantuiesti la nunta, sa nu-l agiti prea tare pe bb. oricum acum stie el sa te atentioneze daca nu-i convine ceva.
fericire si intelepciune fratelui tau
aris, aia e.......miscarea aia e de fapt bb...nu-i asa ca-i minunat sentimentul? sa vezi de-acum batalie la tine in burtica.
novus, a-ti traiasca sotiorul, toate cele bune, si distractie placuta la munte.
georgyuily, a-ti traiasca si tie mama sa fie sanatoasa sa vina sa te ajute cu bb
petrean, tu acum tot ce cumperi cumperi la dublu, nu? cumperi hainutele identice sau iei aceleasi modele dar culori diferite la hainute?
aalina, iti doresc multa sanatate, sa te faci bine .
ccris tinaus, felicitari pt printesica ta, sa fiti sanatoase. ma bucur ca te-ai lipit de medical. referitor la reducerea programului, primesti de la med de fam o scrisoare medicala in care zice ca ai sarcina cu risc, si o anexezi la o cerere facuta catre angajator prin care ceri sa beneficiezi de prevederile ord. 96/2003.
prettybaby, nu fi supi, las ca data viitoare o sa afli sigur ce este bb al tau. inseamna ca eu am fost norocoasa ca am vazut ce e bb la 12 sapt.
ada1974, credeam ca numai eu am pb la servici, dar vad ca nu-s singura....poate fi ceva mai rau decat sa ai in control auditul, inspectia ociala si alte forme de control? la noi sunt de juma de an, si tot mai vin.
nu te stresa
florinela 79, ayla, miruna, zsuzu, sa veniti cu vesti bune de la dr.

misha tp, e f trist ce i se intampla prietenei tale. sa-i dea dd sanatate si multa putere.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, ma laud si eu cu 10 ani de casnicie, ii implinim pe 15 nov.nu-mi dau seama cand au trecut anii.
daca as putea sa dau timpul inapoi, as face exact aceleasi lucruri, doar ca asfi facut un bb la 20 ani imediat ce m-am maritat.

bb al meu, vreo 3 zile, abia daca am simtit ceva ceva in burtica.
insa dim. am pus mana pe burticca si am vb asa mai serios cu el, ca de la mama la fiu, si i-am zis ca-s trista ca nu mai misca asa cum o facea el, si in max 5 min, mi-a tras niste impinsaturi de maini sau picioare de mi-au trecut toate temerile.

nu pot sa spun ca misca, ci parca impinge

17+

Mergi la inceput