Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Noutati la stirile ProTv: tocmai am auzit stirea ca de la 1 ianuarie 2009 mamicile care aveau un salariu mai mare pot primi 85% din salariu pe perioada de crestere a copilului. Cele care aveau sub 800 RON vor alege, fireste, varianta cu 600+200 RON.

17+ cu

am vazut si eu stirea dar am citit ca este mai mare doar in cazul in care in ultimul an a avut un salariu de 30 de milioane, mama va primi indemnizatie 85% din leafa...oricum miercuri ar trebui sa se dea vorul final

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/concediul-de-maternitate-ar-putea-fi-platit-cu-85-din-salariu.html

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n
am vazut si eu stirea dar am citit ca este mai mare doar in cazul in care in ultimul an a avut un salariu de 30 de milioane, mama va primi indemnizatie 85% din leafa...oricum miercuri ar trebui sa se dea vorul final

Alina, unde ai citit asta? Mi s-ar parea total aberant si nedrept. la urma urmei, de pe la 700 si un pic de ron in sus 85% e mai mult de 600

edit: scuze, acum am vazut link-ul. Mie mie suma de 3000 mi se pare doar un exemplu, nu o limita

Anca 13+ & Manu 02.06.2007

Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

ZoRi, fac kinetoterapie, dar nu reusesc sa mai fac toate miscarile ca unele solicita burtica, dar pt. intarirea musculaturii spatelui si pt. mentinerea formei fizice sunt suficiente si exercitiile pe care le mai pot face acum. Le fac acasa, pe salteluta, mi-am luat si minge de gimnastica, de-aia mare! Si fac cate 10 km de bicicleta zilnic, scari nu mai urc ca-s cam impiedicata in ultima vreme si nu vreau sa risc!

mihaela
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara fetele!
Mihaela: stiu eu o reteta foarte buna pt ridicarea imiunitatii, dar e cam "greoaie": un borcan miere de 800g,10 lamai si 10 capatani de usturoi mici.Le lasi la macerat pana se fac ca o pasta si iei 3 lingurite pe zi.Eu dupa cura asta am ramas putin sensibila la usturoi( mai ales ca mama mea imi pusese capatani mari) dar pot sa-ti spun ca am cativa ani de cand n-am mai racit.Iti spun ca initial sufeream de bronsita cronica care ulterior s-a transformat in astm bronsit infectios.Dupa 2 luni de tratament, nu am mai racit si crizele mele respiratorii s-au rarit.Acum am mai bine de 2 ani de cand nu mai folosesc nici inhalatoare, nimic...iar racelile sunt o amintire!!!Nu e usor de tinut aceasta cura din cauza usturoiului dar cred ca poti incerca si cu o cantitate de usturoi mai mica!!! Vezi tu, oricum iti garantez ca sist.tau imunitar se va inforta!!!
Eu noutati despre sarcina nu prea am, urm. control e in noiembrie si astept sf.lunii cand tre sa fac echo morfologica.La mine va fi la 20 de saptamani....dar mi-a zis medicul ca puteam sa o programez si la 22 saptamani.Speram sa fie totul bine!

V-am pupacit.Noapte buna

17+

georgiana

Mergi la inceput

Am pus si link-la Pro TV pe site.

Da asa e ar fi chiar o nedreptate...pt ce mai fac legea daca considera astfel de salarii aberante...
In fine cred ca miercuri o sa spuna mai multe daca se va aproba.

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Ayla..vroiam sa te intreb..si scuze dc ai mai scris..tu ai gemene biviteline?vreau sa vad si eu sansa sa fac pereche:))

Buna burtici!
Eu intru cand pot si raspund in oridnea postarilor cum le citesc. Ma scuzati daca e deranjant asa.
Da, Bogdana, sunt bivitelini, de asta nici nu era sigur primul dr ca sunt 2. Vedea 2 saculeti embrionari si confirma la acea varsta a sarcinii doar 1 embrion. Chiar a fost amuzat ca a zis ca probabil nici nu au fost fecundati in acelasi timp. intre timp am mai citit pe net si este posibil "bazaconia" asta.

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Georgiana, multumesc pentru reteta! Varianta cu miere si lamai am incercat-o si a avut efect inainte dar pe o perioada limitata! Impreuna cu usturoi, combinatia suna intr-adevar " greoaie ", dar e demna de luat in seama, usturoiul fiind cunoscut de altfel ca un antibiotic natural. Deocamdata stomacul meu dicteaza, iar usturoiul nu e unul din favoriti, dar dupa ce or sa se mai linisteasca fenomenele digestive, sigur o sa incerc. Multumesc inca odata!

mihaela
17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi8
ayla, felicitari ptr fetite! am vazut poza ta cand erai mica. chiar ca ai sa ai doua printese. ai ales foarte bine semnatura!!!
si in sfarsit am inteles care e treaba cu fiul tau, te intrebasem undeva mai in urma da nu cred ca ai vazut. super de tine asa tanara si ai deja baietel si acum si 2 fete. asta e visul meu...3 copii.
cat despre faptul ca n-ai sa mai fii "fetita lu tati" eu cred ca ai sa fii si in continuare, ce tati nu poate sa aiba 3 fetite

Multumesc Silvi!
Nu ma tem, ca eu mereu spuneam ca-mi doresc multi copii, asa ca sa fie pregatit daca-l tine, sa fie tati si de mai multe fetite. Poate data viitoare vor fi gemeni masculini.
Glumesc, pe de o parte. Acum imi spune o matusa, sora cu tata, ca bunica ar fi avut o sarcina gemelara, dar a cazut din caruta, deh, vremurile alea, si i-a pierdut pe amandoi, dar nici nu stia pana la avort ca avea 2. Nu se faceau eco, etc, afla mama abia la nastere ca mai are de impins inca o data. Nu stiu cat se trasmite chestia asta pe linia tatalui, dar e singurul caz descoperit intre timp, cand membrii familiei au inceput sa cerceteze de ce astept gemeni.

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

pisik, mititica, va felicit pe amandoua ptr aniversarea a 2 ani de casatorie! la multi ani si tot ce va doriti!

Multa iubire, multa rabdare si intelepciune. Multi ani fericiti impreuna!

Mergi la inceput