Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

OtiliaV daca totul e in regula si nu sunt alte probleme, in maxim 3 zile ar trebui sa fie acasa. chiar si la cezariana iti da drumul la 3zile, deci de nastere naturala nici nu se pune problema de mai mult timp.

multumesc fetelor care mi-au raspuns aseara in legatura cu pierderea de lichid...am mai avut o secretie asa abundenta dupa 3 ore de la prima, apoi nimic , curat si uscat. ma gandesc ca o fi si pe fondul micozei care o tratez dupa sapt 35 -imi face fungigrama odata cu cultura din col.
azi dimineata m-a cam durut spatele, lombar, si m-am panicat iar..dar acum ma simt bine cu exceptia faptului ca sunt foarte stresata. macar sa mai treaca 2-3 sapt sa fiu aproape de termen

33+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,de ieri ma doare burtica jos(ca la ciclu) si se intareste.Sunt asemanatoare contractiilor dar apar cam la 30-45 min.
Tot de ieri am niste dureri de cap care persista desi am baut si o cafea de dimineata.Eu de obicei nu am probleme cu durerile de cap.
Mai experimenteaza cineva aceleasi simptome?

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona73

Fetelor,de ieri ma doare burtica jos(ca la ciclu) si se intareste.Sunt asemanatoare contractiilor dar apar cam la 30-45 min.
Tot de ieri am niste dureri de cap care persista desi am baut si o cafea de dimineata.Eu de obicei nu am probleme cu durerile de cap.
Mai experimenteaza cineva aceleasi simptome?

SIMONA

Eu am contractii maxim la 10 minute, de pe la 20 si ceva de sapt. Iar burta ca la ciclu ma doare f. des...chiar si acum! dureri de cap nu stiu ca nu am.

Bea cineva ceai de zmeur? Citeam la alet mamici care beau ca ar ajuta la travaliu!

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sal,
A mai nascut careva?
De gynie mai stiti ceva? de catalina? Anes este bine? Poate am citit eu pe sarite si mi-a scapat ceva

Diana, felicitari pt casuta!
Mav, bravo, te tii bine, oricum de acum incolo esti la termen, la 37-38+ cat ai acum.
Lorena, maine ma duc si eu la T. la control, sa vedem ce mai e...
Otilia, te-am adauga pe lista pe mess.
Diamisha am gasit cursul pe mailul comun, merci pt atentionare!

Acum vad ca ultima luna este cea mai grea, nu prea dorm noaptea din cauza de pipi, uneori se mai trezeste si Andreea ca-i mai dau ceva maselute jos...Dar mai ales de pipi ma vait, ma impinge asta mica in vezica ceva de speriat...
Si ma mai doare uneri mijlocul de la luat in brate copil de 9 kg...
E, or sa treaca si astea, vin altele...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 34+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monicabo astept vesti..sper ca nu mai pleaca T curind pe undeva! Eu o sa ajung de miercuri intr-o sapt.!

Bianca Andreea
Larisa Elena36+
A M R numai 4 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lorena, sper si eu ca in noiembrie sa stea pe acasa, adica in Bucuresti. O sa-l mai intreb chestia asta, caci se apropie momentul.
Data trecuta a fost ok, a avut o prima plecare dupa ce am nascut, cam la doua saptamani, precedenta fusese cam cu 3 saptamani in urma deci am prins bine.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 34+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

lorena, dandusa, otilia, diana, babyzapi, alra, cris, mav- multumesc pentru complimente
mav- ma gandesc la operatie moderna si daca e nevoie de tratatment local cu unguente. din fericire nu am experienta anterioare cu mr. H. mi-au aparut acum cateva sapt, nu sunt mari, nu ma dor, doar ma deranjeaza. am fost la dr si mi-a spus ca ma asteapta dupa ce nasc ca sa intervina. vroiam sa stiu daca o interventie chirurgicala sau medicamentoasa o sa afecteze procesul de alaptare sau caliatatea laptelui.
dandusa- parchetul pare lucios, dar nu se aluneca pe el. sau poate ne=am obisnuit noi. sper ca bebe, cand o sa inceapa sa mearga, sai aiba si el oleaca de instinct de conservare, sa nu se arunce pe el ca la patinoar. oricum, cred ca mai incolo o sa fie fun pt el.
pt camera mai trebuie sa luam un covoras, corpuri de iluminat.....
otilia- zymaflour iau si eu inca din sapt 30, iar pentru bebe o sa ii dau incepand cu sapt a 2 a o sa ii dau picaturi. nu mi-a fost recomandat de pediatru. aici medicii pediatri se tem de ceeea ce nu cunosc. recomandarea mi-a fost facuta de un profesor de la facultatea de stomatologie....si de fapt nu e singurul. majoritatea medicilor stomatologi care cunosc beneficiile reale ale zymaflorului il recomanda. dr de moda veche il evita.nu stiu cum e norvegia, dar stiu ca in suedia apa este imbogatita cu flour, iar incidenta cariilor dentale si a problemelor stomatologice este foarte mica.
lorena- desi o sa nasc prin cezariana, am de gand sa ma epilez total. cu siguranta o sa o fac chiar inainte de cezariana. mie, epilatul imi provoaca contractii si nu vreau sa ma risc la vreo aventura mai devreme.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Loren@, si eu am avut contractii mai tot timpul sarcinii dar de data asta sunt cu adevarat dureroase.Ieri mi-au dat lacrimile de 2 ori,cand au inceput nu ma mai puteam misca,asa puternice erau..Acum stau in pat dar de fiecare data cand ma ridic sa merg la toaleta ,burtica se intareste si apoi apar durerile,de cele mai multe ori de intensitate mica,e adevarat,dar diferite de contractiile pe care le aveam la 20 sapt,de ex.
Oricum,trebuie sa mai stea macar 2 saptamani,nu e timpul inca. Pe bb1 l-am nascut la 36 sap si desi a avut 3kg si a stat doar 1 zi in incubator,era asa slab saracutul,atarna pielea pe el...Si facea si eforturi mari sa suga,tare se mai chinuia.Asa ca,nu as mai vrea sa trec din nou pe aceeasi straduta..

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Simona, tinem pumnii sa mai stea bb acolo. Tu esti destul de aproape de mine ca DPN.
Carmen, hai ca mi-ai dat o idee. Ce am primit pentru ea este de 0.25 mg, si copii trebuie sa ia 2 tablete zilnic iar adulcii 6 tablete. Nu mi-a zis doctorul sa-i dau, se face obligatoriu un control dentar copiilor dupa 3,5 ani. Si cand pleaca de acolo li se da un pachetel cu pasta, periuta si 200 de tablete de Fluor. Doctorul a zis ca sta foarte bine. Stiu ca se da preventiv dar din cate am inteles pe aici, de fapt ce mi-a zis proprietara mea, ca multe mame nu au mai dat copiilor tabletele ca le solicita prea mult ani ficatul.
Eu in schimb am avut maselele foarte slabe, desi au iesit tarziu s-au macinat repede, una chiar am pierdut-o. Inainte sa fiu insarcinata cu Ana aveam numai masele de portlan peste radacinile mele. Din fericire nu am avut nici o problema majora dupa prima sarcina si 1 an de alaptat si pana acum a fost bine.

Tu ce doza de fluor iei zilnic?

Lorena, da-mi si mie un pont cum sa fac sa nu mananc . Ca zau ca ma chinui dar daca nu mananc cat cere organismul nu am putere mai deloc. Si am nevoie de energie ca treaba de facut se to gaseste, pana si de dus copilul la gradinita si de luat imi este greu.

Eu ma mai duc la nani, m-am trezit tarziu si am zis hai sa renunt la cafea dar sunt ametita rau.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Buna fetele! Mesaj venit de la Ginye la 16:05 "Am deja dilatatie 5.Pana dimi sper sa nasc.Mi-au ajuns repetitiile.Pup!"
Se pare ca pana maine avem al doilea bebelus venit, sa ne pregatim sa il intampinam cum se cuvine!

Leeloo
36 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput