Praline belgiene (30)
Raspunsuri - Pagina 5
ardeiash spune:
ah.. draguta de tine.. am crezut ca am innebunit: mi-am zis : ptiu ! tre sa-mi aduca aminte cineva ca maine-i ziua mea? deja uit ca babele? e pe 21, ma, nu e maine.. scrisesem si pe prima pagina .. da -mi place tare mult urarea ta. zmuah! si-nseamna ca.... asa.. cu putin noroc.. mai primesc inca una pe 21.. hi hi
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
fete.. mie-mi place cum suna activitatea asta http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1749&mode=&order=0&thold=0.. voua, nu?
edit: tot uit sa zic: ce tare esti Miha cu parolele! cand ai venit din concediu nu mai stiai parola de la cardul bancar.. acum de la pc.. io zic sa ni le zici si noua .. asa , ca sa putem sa-ti aducem aminte, din cand in cand.. pup .. chiar mi-ai placut !
s-auzim numai de bine! si
Antoanela23 spune:
Buna seara pralinutze dragutze,
A trecut, din nou, un car de vreme de cand nu v-am scris/citit, dar sunt mandra sa raportez ca am ajuns la zi cu cetitul.
Meyy, ce de activitati ati avut in ultima saptamana, sa va fie de bine mersul la terme si la zoo, ce frumos. Adevarul e ca mi-ar fi placut sa merg, mai ales la terme, salivez, dar chiar daca as fi stiut nu aveam cum sa vin, deci macar nu trebe sa-mi bag unghia in gat ca nu am deschis net-ul .
Urez si eu ca intarziere La Multi Ani pentru Silivian de Miri, Carmen (esti in aceeasi zi cu fi-miu, ) si Dominique (ce printesa mare are mama, felicitari)! Multa sanatate si iubire va doresc.
Ror, felicitari pt prima aniversare a casatoriei, va doresc sa fiti la fel de fericiti si indragostiti inca 50 de ani de acum incolo, cel putin.
Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-au felicitat comorezul, m-am emotionat cand v-am citit urarile: Bepii, Scumpi, Ardeiash, Nina, Oana,Danyelana, Carmen, Ana, Ror, Mady x100. (sper ca nu am omis pe nimeni din lista, daca da, imi cer iertare)
Scumpi, mersi de intrebare, piticii mei sunt bine. Sapt trecuta a fost agitatie mare cu sarbatorirea lui Victor care din pacate a coincis cu niste nopti aproape albe ale Soniei, ii ies niste masele nesuferite, asa ca am fost foarte obositi. Dar ne-am descurcat, Victor a fost f incantat, Sonia si-a revenit cu somnul, deci suntem bine, Doamne ajuta.
Am vazut ca puiul tau are numai doua luni, ce mic e ; sunt nostalgica pt ca mie mi-a fost tare draga perioada asta a copiilor, intre 2 si 5 luni, cand sunt mici-mici si miros a lapte. Unde pot sa vad si eu poze cu el?
Bepii, si noi tot pe 26 oct plecam in Rom, cu ce mergi? Noi cu Blueair.
Oana, felicitari pt prelungirea contractului. Pe ce perioada e acum? Bafta multa in continuare.
Miri, ce mi-a placut cum ai povestit despre Terme, sper sa mai mergeti si sa pot veni si eu. Zici ca se practica relaxatul activ pe la colturile obscure? Hi-hi, very funny!
Mady, mersi de intrebare, Victor e bine la scoala. As fi avut o posibiliate sa-l mut dar pana la urma nici nu am incercat, nu cred ca erau mari diferente si efectiv vad ca lui ii merge bine, cred ca inceputul fost mai stresant pt noi decat pt el. Am luat rdv si am vorbit cu madama lui sa aflu cum se comporta el in clasa, m-a asigurat ca e super-ok, altfel cica ne-ar fi contactat ea. Au facut o excursie la padure, i-a placut lui nazdravanul meu. Si in unele miercuri, cand ii vad ca sunt obositi, ii pune la siesta. Deci pot spune ca mi-am rezolvat niste semne de intrebare.
Nora, va urez in continuare multa putere tie si mamei tale, sper sa treceti cu bine de aceasta perioada grea.
Deeci, nu stiu daca o sa reusesc dar promit sa incerc sa ajung si eu la pijama party, Mihaela.
Lucrez weekend-ul acela pana seara la orele 22, iar pe 16 nov avem brunch la scoala lui Victor, deci oricum nu o sa pot sta pana tarziu, dar o sa incerc sa scap mai repede de la serv sa vin macar o ora-doua sa va cunosc.
La girls night out vreau, mi-am verificat orarul si daca e in prima miercure a fiecarei luni, in noiembrie nu pot ca-s in Rom, dar in decembrie ar fi ok.
Va pup pe toate si va urez we placut in continuare,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
scumpi spune:
Antoanela ma bucur ca piticii tai sunt bine . Si eu ador perioada asta, dar trece asa de repedeee, mai are putin si face 3 luni, nu-mi vine sa cred, parca acum l-am nascut. Pozici cu puiul meu poti vedea aici: http://community.webshots.com/user/bubulinatje
Va pup pe toate si va doresc o duminica super
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
oanademunck spune:
Fete
care vrea sa vina la Ladys at the movies sa dea de stire plizz pt ca trebuie sa comand beletele. Deci miercuri 5 nov in brussel (ruleaza un film cu kevin Costner, imi scapa numele, joaca si Brad Pit)
pui
anamana123 spune:
vin la film! parca mai conteaza cine joaca in ce joaca....
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Antoanela23 spune:
Scumpi, ti l-am admirat pe micut, e superb si se vede ca tu esti topita dupa el. Sunteti doi frumosi, sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii.
Ce misto e treaba cu filmul, in decembrie vin si eu, am zis .
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!