Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Si carnea ce e? Nu din legume si fructe faci carnita? Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Supita
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya 5 g lingurita, si 15 g lingura. Edit, ca m-a distrat cartea lui Luny. Cum arata o lingura rasa de ulei, spre deosebire de una cu varf de ulei?!? Si dupa o carte de bucate a facut o prietena mancare, sa-si impresioneze jumatatea masculina. A vrut sa faca pui cu rosii. Doar ca in carte scria ca se caleste ceapa in 250 ml de ulei. Fata a respectat intocmai. Sa va spun cu a iesit mancarea aia cu o cana de ulei?... Raluca mamica de Sanziana mititica God didn't bring me this far, to leave me here! |
exact la ulei era precizat o lingura.(punt), dar nu am scris eu separat!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Ma ustura in gat de cat am fumat azi, daca bebe nu a fost acasa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
Buna seara!
Ce m-ati distrat cu lingurile si linguritele !!!
Si ce ziceti de diversificarea noastra cu 3 alimente noi intr-o zi???
Alina, mi-a facut placere sa votez asa frumusei
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Ma ustura in gat de cat am fumat azi, daca bebe nu a fost acasa www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Deci, n-am inteles nimic
Deci eu ii pun din oki, nu stau sa masor linguri, lingurite...oricum eu cred ca-i pun vreo 3-4 linguri, estimez acum, in piureul pt. 2 zile, deci ii pun bine
Cine este Toe??
Chiar ca mi-a fost dor de ciripeala!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Ma bati sau e cool????
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Toe e Teo de Ariel undercover
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
Nici eu nu cred ca am respectat intotdeauna regula cu un singur aliment nou introdus. Dar nu e nici o tragedie! Singura chestie e ca daca nu tolereaza bine un anumit lucru, nu o sa stii care e, ca sa-l scoti. Dar de mancat, mananca la fel si 1 leguma si 5.
Referitor la grupa sanguina, mi s-ar fi parut normal sa i-o faca in maternitate, ca la Mufi si Rebe. In fine... O sa duc si eu fata la o clinica sa-i faca analiza. Asta din seria "Eu vreau sa stiu"
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ursulicadaca exersezi cateva zile nu te mai ustura gatul
Bubueu ii pun un piept de pui in 4 portii ...din ochi...atat am zis eu ca ajunge pt un copchil asa de mic ...o jumatate de piept e suficient pt un om mare, nu?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze