Mamici de Arad (108)
Raspunsuri - Pagina 16
adablackcat spune:
Am mai gasit un www.onestop.ro/categorie-copii-si-jucarii-jucarii-educative--10762-10772" target="_blank">site fain cu jucarii multe si relativ ieftine majoritatea.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Somleac spune:
La multi ani Tudor, sa cresti mare, destept si sa-i fericesti pe mami si tati
Si noi ne-am simtit super. Ai mei au cazut lati. Eu calc
si fac ciorba pe maine.Din cauza programului biblioteca am ramas rau de tot in urma cu toate celelalte.
Gabi mai scoateti nasul dintre jucarii si pune ceva poze.
Alex mi-a zis pe masina ca abia asteapta sa fie si ziua lui. Zic eu, sa te distrezi cu prietenii?. A, nu zice Alex.Sa primesc si eu cadouri ca Tudor
.
Na ma duc la munci, ca vorba lui Alex " nu mai lenevi mami".
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Alex mi-a zis pe masina ca abia asteapta sa fie si ziua lui. Zic eu, sa te distrezi cu prietenii?. A, nu zice Alex.Sa primesc si eu cadouri ca Tudor .Daria- 29.01.1999 ;Alex - 07.02.2003 ;Matia - 31.10.2006 ;Victor -28.03.2008![]() |
Exact asta mi-a spus si Raul cand eram in taxi

Si noi ne-am simtit super bine.
Hai Gabi cu pozele

Moni, am votat si eu
gabitzica spune:
Fetelor, ma iertati ca nu pun poze acum. Numa ce le-am descarcat si vizionat asa ca nu mai sunt in stare sa le si selectez pentru net. Miine dimineata ma trezesc la 7 si sunt in urma cu somnul
.
Am tras o sperietura zdravana. Tudor era la culcare, adormit de o vreme si aud ca isi trage mucii. S-a dus Cipri la el ca eu eram ocupata cu pozele si a venit cu un servetel plin de sange...Oare din ce cauza sa ii fi curs? Cred ca o singura data i-a mai curs sange din nas. Trebuie sa ma alarmez? Am cautat pe net sa vad care sunt cauzele...
Tudor a primit o gramada de cadouri frumoase. A fost in culmea fericirii. I-a zis la Miha la un moment dat ca de abia asteapta sa se termine petrecerea sa mearga acasa sa se joace![]()
Va multumim celor care ati fost
Somleac spune:
Na , sunt gata, cu ciorba ca de calcat ar mai fi, dar nu mai pot.
Gabi nu cred ca-i nimic grav. Poate de la oboseala si zbenguiala in exces sa se intample, sau poate s-a lovit la petrecere si a ramas cu un vas mai fragil.
Ioi ce copii materialisti avem. Desi sincera sa fiu si mie imi plac jucariile de mor. Asi fi vrut sa ma duc sa-l vad si eu pe Tudor cum le desface si se uita la fiecare.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Claudelu spune:
Neata!
Cica mi-am luat liber sa invat, dar io stau la calculator 
Masinutza mi-a plecat spre RAR si sper sa avem si noi norocul Alinei ![]()
Gabi, te iertam ca n-ai mai pus pozele. Imi pare rau pentru Tudor, cine stie de la ce i-a curs sange din nas. Poate a fost doar din cauza zbenguieli.
Miha, oare cui nu-i plac jucariile? sambata trecuta am stat cu Raul pana la 00:00 si am facut lego. Pana n-a venit Clau sa-mi spuna ca el intelege ca ne jucam dar e totusi 00:00 nu mi-am dat seama ca asa a trecut timpu. De la ora 18:00 eram in camera calare pe lego
(cu pauzele de rigoare: mancat, spalat, etc)
adablackcat spune:
Ce fain ar fi sa dispunem de un spatiu mai mare (unde sa nu platim nik
) ca sa putem organiza intalniri tematice pentru joaca. Adica o data lego, altadata puzzle s.a.m.d. Sa mergem cu pruncii si sa aduca fiecare de acasa jucariile sau jocurile. Putem sa-i antrenam pe pici si in piese de teatru simple, din povesti, sau create de ei. Ioi ce mi-ar placea!!! Numai ca n-o sa mai vrem sa plecam acasa, asa ca ar trebui sa fie sambata sa avem vreme. Ne gandim la solutii? Vreti?
Gabi, Teo e baiat mare
si ii mai curge si acum sange din nas shiroaie. Are el un vas de sange mai subred p-acolo. Daca zici ca i s-a mai intamplat e foarte probabil sa nu fie nimic grav. Ce mi se pare mie anormal e ca s-a intamplat dupa ce a adormit, cand circulatia sangelui incetineste... Nu stiu ce sa zic, sa fii foarte atenta la el zilele astea...
La noi iar se lucreaza la drum si e coada p-aici.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
Saluti!
ADA suuper idee,de-am putea sa o si punem in aplicare !!!!
Mie mi-ar place mult un BAL MASCAT 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
cristinacsa spune:
La multi ani, Tudor!
Gabi, sa va traiasca si sa va duca numai bucurii!
Cristina si gemenele