Mamici de Arad (108)
Raspunsuri - Pagina 15
ILDI25 spune:
SALUTARE
LA MULTI ANI TUDOR
Viata sa-ti scaoat in cale tot cei mai bun! 
Clau bafta la examen.Curaj ca nu-i mare lucru
.
Nicomai un pic si nasti
.
Sanatate bolnaviorilor
.
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
monica70 spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Fetelor o colega de la spiridusi educatoare la o gradinita cu copii cu deficiente,a scris www.cancan.ro/2008-10-22/Face-naveta-pentru-a-ajunge-la-gradinita.html" target="_blank"> AICI despre o fetita oarba,poate intrati si voi sa o ajutati cu un vot,se pare ca are sanse.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
flavia ramona spune:
Moni, nu ma lasa sa votez, zice ca am votat deja odata si normal ca nu e adevarat. Asta inseamna ca e facatura sau ce?
Incepe sa ma doara cand inghit asa ca nu ma prea simt bine. Am fost si la dentist la curatat de dinti si m-a durut rau, asta pt ca am gingia foarte mult retractata. Mi-a gasit doar o carie mica, dar m-am programat sa mi-o fac ca sa nu se faca mai mare ca si asa am o gramada de plombe in gura.
monica70 spune:
FLAVIA trebuie dat refresh si dupa aia sa votezi.
niko_26 spune:
Moni cum se face, ca eu am dat refresh si apoi voteaza.E ok asa, sau trebuie sa completez si formularul ala cu nume si cod?
monica70 spune:
NIKO e suficient clik pe votat.
adablackcat spune:
Moni, am votat si eu.
Gabi, sa va traiasca puiul frumusel! Eu m-am simtit foarte bine la ziua lui Tudor, doar putin ciudat ca n-au fost si puiutzii mei cu mine. Le-ar fi placut tare mult.
Ia uitati ce s-a mai inventat in materie de telefoane: www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-Electronice-84/Altii-116/7572/Teddyfone-telefon-GSM-pentru-copii.html" target="_blank">aici Nu-i mai simplu sa le implantam un cip?![]()
La multi ani Tudor!!!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
La multi ani Tudor!
(si aici
)

Gabi, sa va traiasca scumpetea de baiat!

Moni, eu tot in dublu lucrez
, nu stiu cand vor astia de la Casa sa renuntam la programul vechi si sa lucram si raportam doar in cel nou.
Am votat pentru fetita oarba, era sa zic ca nu pot vota, apoi am vazut c-ai scris sa dam refresh.
Ne-am simtit si noi bine la ziua lui Tudor, Dragos a plans ca trebuie sa plecam. Adelina nu doarme nici acum, imi tot spune de copii, deja se cunosc intre ei (astia pitici) si se bucura cand se revad.![]()
L-am trimis pe Calin sa stea langa ea, poate ii vine somnul sau adoarme Cali inaintea ei.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze