Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata la toate burticile! ce spuneti sa ii fi facut rau burticii mele cele 6 pastilutze de ciprozone eu tot sper sa nu fie nimic ... eu va pup pe toate si va doresc burtici sanatoase , am vazut ca suntem cateva burtici in data de 09.06.09 ... nu ar fi frumos sa nastem toate in aceeasi zi pupici si mai vb

5 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Fetelor, ati vazut ca maine se supune la vot legea prin care poate se vor primi 85% din salariu in CIC?
2 ani stau acasa :)

Carmina 7+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

....si credeti ca se v-a rezolva...? ar fi bine pentru cele care au salar mai mare....dar pentru acele burtici care lucreaza pentru 6-7 milioane nu o sa fie bine...oricum noi nu suntem in tara si nu ne influenteaza in nici un fel...

Va pup si sa aveti grija de burticile voastre!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

exact asta vroiam sa spun si eu relusha eu am un salariu de 650 ron nu prea ma avantajeaza aceasta lege :( dar asta e trebuie sa ne descurcam nu? oricum ei stiu ce fac, sunt multe femei care au salarii micute raportate la cat de scumpe sunt toate , asa gandesc eu nu stiu poate gresesc

5 +

Mergi la inceput

pai ce e bine la propunerea asta de lege este ca poti opta: ori 6 milioane ori 85% din media veniturilor pe ultimul an.
Asa ca nici mamele cu salariu mai mic nu sunt defavorizate, nici cele cu salariu mai mare, care platesc milioane lunar la CAS.
Oricum, pe mine m-ar bucura enorm sa se voteze. La Bogdan m-am intors la 6 luni la servici si nu mi-a fost deloc usor, si m-am intors tocmai din lipsa banilor.

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oare la venituri se includ si dividendele? Sau doar salariul?

Buna dimineata, albinutze!
Bun venit Mirutei si Catalinei si sarcina usoara!
Anda, eu tot trag cu tuse si mucisori, nimic schimbat. Expectorez intr-una, este tare incapatanata tusea.

Joi ma duc la medic, la control, sa vedem ce mai este pe acolo pe la bebe. Burtica creste repede de tot... deja este foarte vizibila . Peste 2 saptamani o sa fac si dozarile de anticorpi, poate avem noroc si este totul bine.

Ioana 10+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Bebe Beca, si tu ai RH negativ?
Eu am niste emotii din cauza sangerarilor de acum 2 saptamani ...

Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Fetelor, am fost ieri la ecografie si la control. Bebe este foarte bine, translucenta nucala a iesit ok, colul inchis. L-am vazut cum dadea din fundulet. Are 5.5 cm lungime.

In rest, mie imi este in continuare greata non stop, am slabit fata de cum eram cand am ramas insarcinata (ceea ce nu e rau deloc), si desi mi-a aparut o burta de toata frumusetea, hainele nu numai ca inca ma incap, dar imi sunt chiar largi. Deja se vade ca sunt graviduta.

Mi-au iesit si analizele de sange si spre mirarea mea sunt toate foarte bune.

Sper sa treaca perioada cu greturi, pentru ca dimineata nu reusesc sa ajung la servici pana la 10:00 pentru ca imi este foarte rau.

Si mie mi-ar conveni sa se voteze legea cu 85% din salariu pentru intemnizatia de crestere a copilului, poate as sta si eu acasa 2 ani. La Eva am stat doar sase luni, pentru ca 6 milioane lunar ar fi fost o suma total insuficienta.

Catalina, 11+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ralush, multumesc pt, sfaturi. O sa incerc si eu sa imi pun semnatura, astazi.
In leg. cu legea aia, nu stiu daca mie imi convine: am salariu pe cartea de munca 1500ron, dar in realitate iau mai mult; plus ca, daca as sta doi ani acasa, nush daca mai imi pastreaza cineva locul aici ( sau poate da firma faliment ).

N-am fost la doftor nici azi; nush ce tot am...

Va pup, ma-ntorc a treaba.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

BUNA FETELE, noi azi am implinit 6 sapt si o zi./.....ieri de frica am mai facut un test, este primul f pozitiv, sure check, 2 liniutze grena.....
parca si durerile incep sa treaca si se instaleaza greturile....

6+

Mergi la inceput