Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 13
miruta spune:
Buna albinute!
revin si eu cu datele :DN:20.02.1984;UM:12.09.2008 ;DPN:19.06.2009
Luni am programare la gineco dar sunt in mare dilema :doctorul meu , Berindan Adrian de la Municipal nu mai vine la nasteri si nu as vrea sa merg 9 luni la el ca apoi sa ma trezesc ca nasc cu medicul de garda ...
. La policlinica unde lucreaza cineva din familia mea este o doctorita Almoushaly Alina care lucreaza si in municipal dar am inteles ca este foarte "ciubucareasa"...stiti ceva de ea?
Simptome inca nu prea am :usoara oboseala , as dormi f mult , dimineata un pic de greata dar trece repede si sani tensionati !Anda , acum cel mai important este bebele tau asa ca lasa-i pe ceilalti , stiu ca e greu si eu ma abtin cu greu !
ca sa-ti treaca supararea!
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruta Buna albinute! revin si eu cu datele :DN:20.02.1984;UM:12.09.2008 ;DPN:19.06.2009 Luni am programare la gineco dar sunt in mare dilema :doctorul meu , Berindan Adrian de la Municipal nu mai vine la nasteri si nu as vrea sa merg 9 luni la el ca apoi sa ma trezesc ca nasc cu medicul de garda ... . La policlinica unde lucreaza cineva din familia mea este o doctorita Almoushaly Alina care lucreaza si in municipal dar am inteles ca este foarte "ciubucareasa"...stiti ceva de ea?Simptome inca nu prea am :usoara oboseala , as dormi f mult , dimineata un pic de greata dar trece repede si sani tensionati !Anda , acum cel mai important este bebele tau asa ca lasa-i pe ceilalti , stiu ca e greu si eu ma abtin cu greu ! ca sa-ti treaca supararea! |
bine ai venit miruta

Despre doamna Almoushaly din pacate nu-ti pot spune de bine. Eu am o prietena care a mers la ea pana la 8 luni si apoi a anuntat-o ca nu mai poate si s-a trezit fata ca mai avea 2 saptamani si trebuia sa-si caute doctor. Am fost si eu la o consultatie la dansa o singura data si sincer nu mi-a placut, nu are nici cea mai mica finete. Eu aveam 45 de zile de amenoree si ii explicam ca facusem 4 teste si nu se pozitivasera si ea ma apasa ca dracii pe burta si ma intreba daca ma doare. Nu m-am abtinut si i-am spus ca daca ma apasa atat de tare e normal sa ma doara. Nu mi-a vorbit absolut deloc, nici ca-i alba nici ca-i neagra, mi-a dat o trimitere la eco transvaginala dupa care urma sa revin la dansa si o reteta cu duphaston. Am fost la eco, evident nu era bebe, totul era ok, si intr-un final dupa cateva zile au venit rusii. Nici Duphastonul nu l-am luat si nici pe la dansa nu am mai calcat.
M-am cam pierdut in povestiri.... scuze
Ideea e prietena mea a fost f multumita ca nu a nascut cu dansa si a recunoscut cand am intrebat-o ca si ei i se parea cam badarana.
Acum, poate sunt fete si multumite de dansa, nu stiu ce sa zic.
5+In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
Bebe Beca spune:
Anda, ignora cat mai mult cu putinta!
Miruta, eu o sa ma duc vineri la un medic din Municipal, dr. Monica Carstoiu. O sa iti impartasesc impresiile mele si poate mergi la acelasi medic. Mie mi-a fost recomandata aceasta doamna de catre medicul pediatru al fetei, care este si neonatolog la Municipal.
Ioana
11+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
miruta spune:
Multumesc mult Ioana!Astept sa-mi zici cum ti s-a parut .Eu nu as renunta la doctorul meu ca-i un super om dar daca nu mai vine la nasteri(decat la cezariana sau indusa)...
Alinutza , asa si eu am auzit numai pareri proaste despre ea (ex: in spital a venit in salon si i-a mai cerut unei fete bani pt ca nu era multumita de cat ii daduse la nastere).M-am gandit totusi sa va cer si voua parerea ...sa fiu sigura ca nu sunt zvonuri .Am fost si eu acum cativa ani la ea si mi-a recoltat un papanicolau si m-a durut ca naiba si am sangerat .Deci m-am lecuit , nu merg la ea .Mersi mult !
SARA_HS spune:
Fetelor, ce spuneti de maternitatea Giulesti si de medicii de acolo?
Eu merg la un medic din Giulesti, insa la cabinetul sau particular. Spitalul nu imi place deloc. Nu stiu cum sunt medicii, dar asistentele lasa muuuuuult de dorit.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1
6+
oana_du spune:
Va multumesc din suflet pentru urari si va imbratisez cu drag pe toate!
Am fost la ecografie azi si am vazut un puiut de 4,12 cm care dadea din manute si picioruse ca un motociclist. Tati zicea ca danseaza pentru mami
.
Are frecventa cardiaca de 170b/minut, lichid amniotic in cantitate normala, col continent (ceea ce am inteles ca e foarte important, reducandu-se riscul unei pierderi de sarcina) si lungimea osului nazal de 3,4 mm. Dupa marime corespunde unei sarcini de 11 saptamani, desi are doar 10. Si....
doamna doctor a spus ca se pare ca e ....
baietel, desi e cam devreme ca sa fim siguri 100%. Suntem foarte fericiti. Vorba sotului meu, noi nu am vrut neaparat baiat sau fata, noi copil am vrut!
Sunt programata pentru 29 octombrie la inca o ecografie si dublu test. Cel mai important este ca dr. ne-a confirmat ca e BB bine!!! Lipsa greturilor sau a altor semne evidente nu e motiv de ingrijorare.
Va pup pe toate, va multumesc inca o data de urari (mi-ati umplut ochii de lacrimi) si va doresc tot binele din lume! Sa dea Dumnezeu sa primim doar vesti bune!!!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
10+
SARA_HS spune:
Oana, felicitari pentru bebitza sanatos si voinic! Sa iti ajute Dumnezeu in continuare!! Cred ca e cel mai frumos cadou de ziua ta, aceasta veste.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1
6+
anda_magda spune:
Fetelor sunteti niste dragutze!
Va multumesc pentru sustinere! Totodata voiam sa va explic ca nu s-a luat pur si simplu de mine dobitocul ala de azi, ca il ignoram asa cum fac de obicei. Partea proasta e ca a fost nesimtit si eu i-am pus o intrebare, simtindu-se cu musca pe caciula a inceput sa se inflameze si tot asa. Eu m-am abtinut si nu i-am mai zis nimic nici macar atunci cand s-a exprimat ca eu si colegele mele care erau si ele de fata "il f....em" . Nu, l-am mai intrebat decat atunci cand a inceput sa urle , de ce tipa. Deci am fost super calma si nu cred ca nici una dintre voi n-ar fi fost afectata si nu i-ar fi luat-o pulsul la goana. Oricum am de gand sa il bag in comisia de disciplina fiindca asta nu e modul in care se vorbeste intr-un mediu profesional.
In al doilea rand ma bucur enorm pentru ca s-a votat legea azi in Camera Deputatilor. Am citit articolul si a fost o reala incantare. Presedintele poate refuza promulgarea legii si o poate trimite inapoi la Parlament pentru modificare, insa Parlamentul are dreptul sa nu o modifice catusi de putin si sa i-o trimita inapoi Presedintelui. A treia oara cand legea ajunge la Presedinte pentru promulgare acesta este obligat sa o promulge chiar daca nu s-a modificat nici un cuvintel. Oricum se apropie electoralele si deci nici Presedintele nu cred ca are vreun interes sa nu o promulge acum. So, yuppy!!!!!
Si m-am mai bucurat de ceva azi, respectiv pentriu Oana_du. Imi pare bine ca e bine bebelul vostru si cred ca e minunant cadoul pe care l-ai primit azi la ecografie.
si inca o data La multi ani!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
blue77 spune:
Salut fetelor,
vad ca ati avut activitate nu gluma pe forum
.
La multi ani Oanasi un bb sanatos !
Asa da cadou de ziua ta sa l vezi pe bebica
.
Si eu sunt in continuare racita, abia imi trecuse si in week end iar am racit, se vede ca suntem foarte slabite imunitar acum, eu raceam tot o data pe an.
Fetele care sunt cam de o data cu mine pe la 6-7 saptamani vi se vede deja burtica? caci la mine e deja vizibila, daca imi pun ceva mai mulat se vede.
Azi mi am pus o rochie mai pe corp la servici si cred ca si au dat seama toti ca astept un bb mai putin sefa mea care mai e si in birou cu mine, cred ca va trebui sa i spun inainte sa implinesc 3 luni in ritmul asta.
Vad ca si la noi se vorbeste de concediul de maternitate sa l prelungeasca cu 2 saptamani conform legii europene, acum e de 16 saptamani.
Aici iti pastreaza locul de munca daca vrei sa ramai acasa cu copilul de la 1 la 3 ani, insa te platesc doar 16 saptamani si gata.
Va pup
NOI
7+ si Marc