Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 12
mamica oana spune:
Salutare,burtici!
Oana_du,La multi ani si din partea mea!Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
anda_magda,tare rau ii fac lui bebe toate supararile astea!Dobitocii de la serviciu sunt inevitabili,dar tu poti sa-ti gasesti resurse sa-i ignori ,de dragul lui bebe.
Fetelor,cum mai stati cu greturile?
Va pup pe toate si va doresc sarcini fara griji!
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si
9+
bebe2
mh spune:
Anda scumpa, niste sugestii uite iti dau si eu, verificate si superincercate in multi ani de atacuri de panica, tot cu tahicardii, stari de lesin etc, in primul rand trebuie sa iesi din locul respectiv, cativa pasi in aer liber si un pahar de apa cat poti de rece. Daca e f rau si nu poti sa te ridici sa iesi la aer, un masaj usor in zona plexului solar, sau masajul carotidei scade tahicardia, de asemeni o presiune usoara cu degetele pe globii oculari,cu ochii inchisi evident
. Nu iti forta respiratia, respira normal, hiperventilatia iti accentueaza tahicardia. Incearca sa vizualizezi ceva care ti-a placut.
Uite o
de la mine, si ia-le mai usor, mai important decat tine si bb nu e nimic acum.
mihaela
9+ & Irina
iubita_tiana spune:
ooo, ce ati mai povestiti voi aici...mie mi-e putin greata si as manca....10 shaorma......v-am pupat..
cat despre eco, eu am facut una singura la 5 sapt, s-a vazut un pucntulezt si medicul gine mi-a zis sa nu merg deocamdata la med de fam, sa nu fac nici o analiza, si sa revin la el pe 11 noi, adica la 9-10 sapt...
6+
aniela3970 spune:
Salutare la toata lumea!
Sper sa raman alaturi de voi! Deocamdata incertitudini. Nu stiu nimic sigur si am o groaza de emotii. La mine ultimul CM a fost pe 12 septembrie, testul Sure Check zicea o liniutza rozalie la T, iar valoarea BHCG din Z33 era de 59. Medicul mi-a zis sa o repet. Pana atunci...ce sa mai cred? Simt o oarece activitate in zona pelvina, dar poate fi si din cauza emotiilor sau a stresului. Uff, si mai am de asteptat....
anda_magda spune:
Multumesc mh pentru sfaturile utile! Instinctiv cam asta am si facut. Imediat dupa conflict am dus mana la carotida si am apasat putintel, o colega mi-a dat un pahar de apa cu zahar si apoi am iesit afara pana la cabinetul medical.
Inimioara mi s-a reglat dupa extraveralul cu pricina. Insa ochii ma ustura si acum de la atata plans.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
SARA_HS spune:
Anda, incearca sa te detasezi de cei din jur si sa nu-ti mai pese de ei. Si la mine e un stres enorm, toate cad numai pe capul meu, ma simt suprasolicitata si uneori n-am timp nici sa mananc sau sa merg la baie. Dar am zis STOP. Acum fie ce-o fi, dau prioritate sanatatii mele si apoi slujbei. Si, ca sa ma "destresez", intru pe forum si vad ca are efect.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1
6+
mh spune:
Anda
,
Ia sa ne uitam un pic pe aici , poate ne mai trece stresul, ma scuzati ca nu stiu sa pun altfel linkul
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-4813015-1-ianuarie-2009-indemnizatia-pentru-mame-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm
Mihaela
9+ & Irina
anda_magda spune:
Si la mine are efect, de aia v-am cerut ajutorul.
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare 
strunfita spune:
super, Mihaela, tocmai am citit si eu pe hotnews.
Dar se pare ca mai trebuie sa treaca de Basescu, sper sa nu fie impotriva.
7+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
ingeras70 spune:
anda,scuza-ma ca ma bag si eu am probleme ca tine.Nu mai lua extraveral,cauta Acatistul Sfintului Acoperamint al Maicii Domnului,roaga-te duminica seara iti da protectie 1 sapt.pentru agresiuni cum ai avut tu.Duminica cealalta,iarasisi tot asa.In plus ,rugaciunea Doamne,intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei-macar de 30 ori seara si vei avea protectie.Si mai spune-le de la obraz:Domle,sint insarcinata,n-am voie sa ma supar,ce te tot iei de mine??Si seful sa faca bine sa te protejeze. Si eu am specimene asa la servici