Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Oana_du, LA MULTI ANI!!!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Oana_du LA MULTI ANi multa sanatate tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

La multi ani, Oana si sarcina usoara.
Fetelor, multumesc pentru sfaturi. In legatura cu spaga la medic, am o mare problema, ca nu pot sa dau spaga, ma simt prost , mi-e jena pentru jena pe care ar trebui ei s-o resimta, nu stiu cum sa zic...
Asta-primavara, cand mi-au facut chiuretajul, m-am certat cu vreo 4-5 asistente din Giulesti, care nu ma lasau sa intru in salon fara halat de la spital ( desi asistenta care imi facuse internarea mi-a zis ca e ok daca am de-acasa pijama, si aveam!). M-au trimis jos, intr-o alta cladire, unde ar fi fost vestiarul, iar eu eram in pijama si cu o plasa dupa mine... iar la vestiar era, normal, incuiat si nu era nimeni pe-acolo; l-am intrebat pe un paznic unde-i tipa si mi-a zis sa nu m-astept sa o vad prea curand . Eram un car de nervi si m-am intors sus, la asistente si am inceput sa fac tambalau mare, ma simteam batjocorita. In final, s-a dus una s-o cheme pe tipa de la vestiar, care m-a luat de mana si m-a dus iarasi jos si mi-a dat sa imbrac o foaie de ceapa , cu maneci scurte si deasupra genunchilor....
Dar era de la spital! Asa e regula!
Ce vreau sa zic e ca sunt genul care isi cere drepturile si nu dau spaga ca sa isi faca cineva treaba.
Iar la dr. de familie,de data asta , ca stiu ce am de facut, multumita voua, am sa ii cer direct sa imi prescrie analizele gratuite.
Chiar daca n-o sa le fac unde ma trimite ea, dar vreau s-o vad ca isi face datoria.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Oana_du La Multi Ani!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate multa si teie si bebicului, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti si sa nu ne uiti si pe noi cand o sa tai tortul
Fetelor eu am avut o zi foarte proasta. M-am certat cu un dobictoc la serviciu si m-am enervat foarte tare, am facut tensiune, tahicardie si a trebuit sa iau un extraveral.
Am plans si m-am suparat rau. Stiu ca nu ii face bine lu bebe.
HELP! Ajutati-ma sa ies din starea asta, sa ma gandesc la altceva.

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anda, eu cand sunt ff nervoasa ma apuc sa ma uit pe site-uri cu lucruri pentru BB-ei...chiar daca nu mai sunt insarcinata...
Ia incearca si tu...

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Multumesc Oana!O sa incerc!

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Oana_du, La Multi Ani! Sa ai o sarcina usoara si un copil minunat!

Anda, gandeste-te la bebe si si o sa treaca supararea. Oricum problemele vin si trec, nu le mai pune asa la suflet. Mai ales acum, cand se supara si bebe.

7+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata, albinutze!

Oana_du LA MULTI ANI!!!!!

Ioana 11+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

oana_magda nu se merita sa te superi si sa iti consumi nervii pt persoane care nu merita , ai grija de tine si

6 +

Mergi la inceput

anda , scuze ca te-am botezat sunt cu capul in nori , tb sa iti dau un miel de pasti pupici si nu m-ai fi supi

6 +

Mergi la inceput