candida

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu am probleme din cauza candidozei de fiecare data cand iau antibiotic... evit sa iau, dar daca trebuie, trebuie... atunci pun ovule pe toata perioada tratamentului cu antibiotic + 2-3 zile dupa (ultima data cervugitd, n-am mai gasit cerviron... asa mi-a recomandat farmacista).

In timpul tratamentului cu ovule poti face si irigatii cu tantum rosa... seara, inainte sa pui ovulul... Sau cu ceai de pelin si/sau galbenele... In timpul sarcinii mai mult asa am scapat de senzatia de usturime si mancarime... dr. imi daduse toate tratamentele posibile cu ovule, permise in timpul sarcinii si degeaba... asa ca numai ceaiurile mai ma scapau... Abia dupa sarcina am scapat de cadidoza... cu alte ovule...

Trebuie sa faci o antibiograma, sa vezi la ce anume e sensibila... poate pana acum n-ai tratat-o cu ce trebuie si degeaba ai facut toate tratamentele...

Despre ovule in timpul menstruatiei... pe unele prospecte scrie ca tratamentul se continua chiar si asa... nu mai stiu la macmiror...

Despre contact in timpul taratmentului... mie dr. mi-a spus nu... Iar pentru partener... deobicei crema din aceiasi "gama" cu ovulele...

Stiu ca pe unele prospecte scrie ca nu se foloseste prezervativul in timpul taratmentului pentru ca se poate rupe, deci nu este 100% sigur ca te protejezi

Pastilele anticonceptionale ar favoriza aparitia candidei... nu stiu cat e de adevarat... eu n-am patit-o.

Eu am probleme cand iau antibiotice

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput