M-am hotarat......adoptie(52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

miha de ce sa-ti fie frica? Pai noi ce pazim aici?
Incep galeria: 6 noiembrie

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Miha tin pumnii, va fi binepup]. Tati e incantat si foarte preocupat de noua lui calitate, deja studiaza oferte de asigurari pentru studii si si-a schimbat programul de munca, astfel incat sa poata iesi impreuna dupa-amiaza in parc.

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Miha o sa vezi ca nu vei avea de ce sa-ti faci probleme.Unele dosare merge mai repede unele mai incet dar pana la urma toate se termina cu bine.Unde mergeti de rev?Noi nu ne-am facut planuri.

Irene aveti un tati prevazator.Si noi ne-am gandit la asigurari pentru copii.Razvan are deja de la 1 an si ne gandim sa-i facem si Mariei.

Azi sau cel tarziu maine aflu cand am termen pentru incredintare.Vai ca nu ma am rabdare

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ce grea poate fi asteptarea unui bebe, dar imi imaginez cit de grea poate fi cind stii ca exista, ca e al tau si ca nu poti sa-l vezi decit cind vor autoritatile.
Lasa asi ca nu mai e mult si o vei putea tine pe Maria in brate

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

misha, irene, asi - multumesc frumos de sustinere. Mi-e frica, ca stiti ca noi am vrut sa fim "vizitati" de doua ori...si pana nu vad declaratia in fata judecatoarei...nu am somnul dulce.
Cum mai interpretam legea: daca isi da acceptul acum, mai este citata la definitivarea adoptiei????

Tzuni- cum este pana la urma? trebuie schimbata hotararea??? dar nu se putea lua pur si simplu din buletinul tau? este copilul tau deci o iei cu tine si va sta cu tine si daca pleci in ...Tzunamia

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput