M-am hotarat......adoptie(52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irene felicitari ca v-ati adaptat repede si bine.Micile crize vor continua si nu e din cauza ca e rasfatata, dar e perioada lor pana pe la 3-4 ani.Ma bucur ca ai reusit sa intri in CIC.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aysha-73 spune:

Fetele cu toate problemele fericirea este imensa. Eu nu mai fac altceva decat sa-mi aduc aminte reactiile ei in diverse situatii, cum il striga pe tati a doua zi dupa ce am dus-o la matermala (alerga spre el si striga tatitatatatatati...), mie inca nu imi spune mama in schimb pe tati il sufoca la cel mai mic zgomot prin casa se intoarce si incepe sa-l caute tata, tati. Pe deasupra din fericire a avut parte de o maternala care a tinut la ea, are un program foarte bine stabilit cu ore de masa si somnic, dormim singura in camera in patut, va dati seama ca dormitorul lu mami si tati s-a transformat in camera roz a fetitei. O cheama Paula dar ne-am dori sa-i mai punem un prenume si cum v-am spus este putin altfel ne-am gandit ca poate ar ajuta un prenume mai altfel-AYSHA. Pupici si va doresc la toate sa traiti bucuria de a fi mamici (celor care inca nu au gasit puiuti)iar celor care i-au gasit sa traiasca cele mai frumoase clipe impreuna cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

In primul rind va rog, daca stiti sa-i raspundeti lui bubumic. A postat AICI ca eu inca nu am ajuns asa departe

Diciu hai cu vestileeeee!!!!!

crisis am inteles! gata cu smiorcaiala. Ma fac fata cuminte!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

I-am raspuns eu lui bubumic
Liliana te rog mult sa ne treci in lista cu "finalizat".
Nu s-a legalizat hotararea dar... nu mai conteaza de acum e vb doar de birocratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Sa stiti ca acum sunt functionale toate cifrele privind capitolele anterioare de pe prima pagina. Asa ca daca vreti puteti sa cititi capitolele din antichitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Multumim mult
Astazi Rares a implinit 18 luni. Faptul ca scrie "finalizat" e insa mai mult un cadou pt mine decat pentru el.
Si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta abia facusem cunostinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna seara!! Va pup si multe ori si va imbratisez cu drag pt ca ne sunteti alaturi de atata vreme!
Si sper sa mai fiti....pt ca iar ne-au amanat. Nu-mi dau seama exact ce s-a intamplat, dar am luat-o iar de la inceput.Imi vine sa fac o gluma...dar ar iesi cam amara..
Supravietuim si mergem mai departe. Important este ca avem fata cu noi si ea este viata noastra.

Succes tuturor!!!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

sabineta

Mergi la inceput

diciunu pot sa cred
da' ce motiv au mai bagat de data asta?
Io cred ca iar tre' sa-ti inchizi contul ca atunci s-a mai rezolvat ceva macar
Las' ca tot a voastra e indiferent de birocratia asta inumana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

si eu cu intarziere-
LA MULTI ANI SABINA! Sa fii sanatoasa si iubita si sa iti bucuri parintii pana la adanci batraneti. Diciu...inca un pas inainte

aysha 73- bine ai venit printre noi! sa iti traiasca Ciocolata si sa va bucurati de ea. Va fi totul bine!

sabinette- sa iti traiasca flacaul! ce trece timpul, imi adus aminte ca te-am cunoscut cu cateva zile inainte de a face Rares un an!

irene- ne bucuram ca avem vesti de la tine! fetele Ce zice tati?

claudia- multumim de intrebare. Matei este foarte bine, evolueaza bine, avem inca un retard motor, dar este un copil adorabil. Mai mult ne-am incumetat si am rezervat vacanta de Craciun si plecam cu TOTII.

In sfarsit astazi am reusit sa avem un termen: 6 noiembrie pentru deschiderea adoptiei! Mi-o frica sa mor!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput