M-am hotarat......adoptie(52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

milioane de pentru toate mamicile, de tot felul de pe aici si nu numai va pup, wk fain sa aveti cu puiutii vostri sau in asteptarea lor

+5

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Anca ai dreptate nu ai cum sa-ti dai seama. Dar copilasul pe care eu il voi adopta nu va fi cu siguranta un bebelus pentru ca nu exista bebelusi adoptabili. Iar daca ar exista si eu l-as adopta si apoi as descoperi ca are probleme, este copilul meu si trebuie sa ma descurc cu ele. Eu vreau sa spun ca nu voi alege cu buna stiinta un copilas cu probleme.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

La multi ani, David! Sa fii sanatos si norocos in viata!

Fetelor, eu cu Meri suntem la faza de invatat zilele saptamanii, culorile.....recunoastem animalele, facem ca ele....
Siiiii, aseara, ca s-o incurc, o intreb: "....dar mami cum face?" Sta ea, se gandeste, dupa care, foarte fericita ca a gasit un raspuns, incepe: "muuuuuu, muuuuuu". So....is cam grasa, clar!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

La multi ani, David! Sa fii sanatos si norocos in viata!

Fetelor, eu cu Meri suntem la faza de invatat zilele saptamanii, culorile.....recunoastem animalele, facem ca ele....
Siiiii, aseara, ca s-o incurc, o intreb: "....dar mami cum face?" Sta ea, se gandeste, dupa care, foarte fericita ca a gasit un raspuns, incepe: "muuuuuu, muuuuuu". So....is cam grasa, clar!

Pana la urma te-a cam incurcat ea la faza asta....

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
"....dar mami cum face?" Sta ea, se gandeste, dupa care, foarte fericita ca a gasit un raspuns, incepe: "muuuuuu, muuuuuu". So....is cam grasa, clar!

pai tu nu stii ca copiii spun intotdeauna adevarul?
Pune mina pe stepper si lasa chipsurile...

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Se alinta Tzuni fetelor. Daca a-ti vedea-o... parca abia ce-a coborat de pe catwalk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Tzuni, de ce la tine scrie ca esti in Togo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Manuelita

Tzuni, de ce la tine scrie ca esti in Togo?

Manuelita

Shunkania si Obezania nu erau pe lista de tari...

edit: tzunami e alizeu pe linga ea...

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish
Intrebare: daca vei gasi (Doamne ajuta!) un bebe nou nascut sau la cateva luni, cine-ti garanteaza ca va fi perfect sanatos??? Cum iti vei da seama ca aude, va putea sa mearga, va vorbi???

Ideea e sa fim optimisti si sa nu ne gandim la ce poate fi mai rau.Si nu te supara suna un pic a repros...asa mi se pare mie.Stiu ca fetita ta e maricica si e sanatoasa,cu toate ca are mici problemute,care se pot rezolva cu brio.Dar ce te faci cu un copil care are probleme permanent?Vorba lui CRISIS81,alegi un copil asa cu buna stiinta?Eu am ezitat.Poate nu sant la fel de buna ca altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denialex spune:

As mai avea o intrebare pentru voi . Daca sunt doar doua tribunale ale copilului nu se poate muta dosarul de adoptie la unul din ele este adevarat ca este un efort financiar dar si statul cu lunile mai ales in Bucuresti nu cred ca rezolva lucrurile . Este bine sa angajez si un avocat pentru tribunal ? Si eu cred ca daca nu doresti un copil bolnav nu inseamna ca esti egoist .

Mergi la inceput