M-am hotarat......adoptie(52)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu73 spune:
Fetelor si eu m-am desumflat cand am mers la Serviciul Adoptii si mi s-a spus ca din momentul depunerii dosarului e posibil sa asteptam si 2-3 ani. Nu ma astepatam chiar asa de greu sa fie.
Au zis ca in Constanta sunt foarte multe familii in asteptare, banuiesc ca asa este peste tot.
Crisis si Felicitari pentru operativitate, cat mai putine greturi de acum in colo. Sa dea DD sa ne intalnim in parc cu puiutii nostrii.
Aceeasi intrebare o am si eu, va rog ajutati-ma cu un model de caracterizare de la locul de munca si(sau) de la o cunostiinta.
Stau prost cu inspiratia.
misha71 spune:
Salviae am inteles ca in legea veche era specificata si perioada asta (6 luni daca nu ma insel), insa am vazut pe siteul ORA extrase din legile altor tari, pentru o comparatie.
Uite www.adoptiiromania.ro/documente_interes.aspx" target="_blank">AICI ultimul link "Studiu comparativ privind procedurile in materia adoptiei nationale în 8 state membre ale Uniunii Europene".
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
crisis81 spune:
Am imensa fericire sa va anunt ca: Marti dimineata ne-am apucat de dosar si azi, joi este totul gata. Maine dimineata depunem .
bubu iti pot da eu caracterizarile mele pe mesenger daca vrei. Am scris in postarea trecuta ID-ul. Si pe mine m-a ajutat o fata minunata sa le fac.
Va multumesc pentru urari si vin si eu cu o intrebare: se poate schimba prenumele copilului?
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Mariaa spune:
Tzuni, ulecam
uite www.ps4.ro/organigrama/stare_civila.php" target="_blank">aici ce am gasit legat de inscrierea adoptiilor, la pct-ul 6.
+5
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
wow cris, da' stiu ca te-ai miscat foarte repede! super!!
sa-ti raspund la intrebare, da, se poate modifica prenumele copilului.
succes maine!!
+5
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Salviae spune:
Crisis,asta da!operativitate!!Asteptam sa vii cu vesti maine.
Misha,ma apuc de citit si revin.Tu esti jurista?
Anca,era totul ok cu fisa?Nu ne-ai scris nimic de poze,sau n-am fost eu atenta?
misha71 spune:
Salviae, nu am nici o legatura cu legile, decit ca ma izbesc, ca multi altii, de aberatiile din ele. Pot spune doar ca m-a facut mama justitiara . Ma aprind extrem de repede cind e vorba de o nedreptate si nu ma las pina nu o demonstrez, citind tot ce tine de problema respectiva. De multe ori mor cu dreptatea in mina (2 demisii la activ ) dar nu ma las!
Bubu nu te dezumfla de pe acum. Mai ai timp! (halal incurajare si la mine)
Mariaa greturile astea nu trec nici cu lamiie, insa sper doar sa nu ajungi la +40 la semnatura . Asteptare cit mai scurta iti doresc
Crisis om fi in secolul vitezei, da' tu ai depasit si viteza luminii! Felicitari pentru performanta!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Manuelita spune:
http://www.ziare.ro/1222803466-Orfanii_mor_de_foame_iar_asistentii_maternali_cheltuiesc_banii_pe_mici_si_bere
nu stiu sa pun link....
diciu spune:
La multi ani David...acuma la 5 ani esti baiat maaare!! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii si sora ta!
Liliana
Salut cu drag pe toate mamicile proaspete sau aspirante
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"