M-am hotarat......adoptie(52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Deci e prea tare faza cu greturile Mariaa!!!

De luni sper sa intru si eu in aceeasi faza pentru ca: azi ridic certificatul A5 si noile buletine, mergem la notariat sa declaram si sa facem copii si pe urma AM TERMINAAAAAAAAT!!!!
Ba inca nu... vreau si eu va rog niste modele de caracterizare pentru sotul meu ca ii mai trebuie una. Email: cristina_mocanuro@yahoo.com. Multumesc!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Crisis deci de luni o sa incepi stu tu cu greturile?Super!

Am si eu o veste buna dosarul meu de incredintare a ajuns la tribunal si astept (nu stiu cat) ca sa mi se comunice termenul de incredintare.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, sarcina si nastere usoara!

Intrebare pt fetele din Bucuresti care au legalizat sentinta:
- cei de la DPC ne-au sfatuit sa mergem noi s-o legalizam pt ca va dura mai putin. Puteti sa-mi spuneti, din experienta voastra, cam cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Buna Ziua Dragi MAMICI si viitoare Mamici,

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca astazi am avut o trecere in fuga pe la tribunal si am trecut de la plasament de urgenta la plasament simplu. Mine este si o zi mare facem 3 luni de viata si pe 19 facem 2 luni de cand suntem in plasament.

Asa ca liliana te rog sa ma treci si pe mine la plasament simplu.

Va pup, si va doresc si voua cate un bb la cele care nu au inca si multa sanatate la mamicile de bb si copilasi mai mari.

MAMI DE BIANCA

Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari, Claudia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Ce fericita eram si eu cand am depus actele...
Si ce m-am desumflat dupa doi ani de asteptari si 3 copii cu probleme grave de sanatate...
Sant si "norocoase" care iau un bebe imediat..
Pe mine nu m-a facut mama cu noroc din asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

claudia, felicitari!!
cris, mult succes si voua!! si greturi mai putine
andrada, eu nu stiu povestea ta, de ce 3 copii cu probleme grave de sanatate?? poti sa povestesti pe scurt ce s-a intamplat?

toate fetele

+5

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salviae spune:

Claudia,care-i diferenta intre plasament de urgenta si cel simplu?Acum incep si eu sa ma familiarizez cu notiuni.M-am gandit ca dupa obtinerea atestatului poate ar tebui "sa-mi caut"si eu copilul...Ce ziceti?

Misha,stii cumva cum e legea in UE,daca nu merg sa vizitez copilul abandonat in 3-6luni,pierd dreptul asupra lui sau e ca si la noi acum? Si cum e cu cautarea rudelor pana la gradul 4,in UE? Poate ar trebui sa ne apucam sa citim niste siteuri legislative ale UE. Oare sunt traduse in romaneste?

Asi,tribunalul copilului din BV si SV se ocupa cu cazurile copiilor in judetele respective?Inseamna ca in judetele acelea totul merge mai repede,dacat in judetele in care totul este comasat,nu?

Scuze pentru intrebari,dar am o varsta mai inaintata decat majoritatea fetelor de pe forum (cred eu) si nu prea as vrea sa mai astept 3-4-5 ani pentru baietelul meu si tare as vrea sa schimb ceva in acest sistem.Nu sant jurista,din pacate :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bine v-am regasit si felicitari noilor mamici si gravidutelor cu greturi!

Anca Wish, ti-am scris pe mail.

Fetelor, voi stiti cumva: trebuie inscrisa adoptia la primarie? Ca am vazut ca exista la primarie un serviciu de "Inscriere adoptii". Si care sunt oare actele pt schimbarea numelui? Maine fac un drum pana la primarie, dar ma gandeam ca poate stiti voi cate ceva..

Va pupam
Ela si Meri

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Claudia

Tzuni si-a redeschis contul!!!

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput