am spalat o bluza alba cu niste sosete alb cu negru...si am niste dungi fine si negre pe bluza:(
as vrea sa stiu din experienta voastra cu ce scoateti asa pete?
multumesc mult....sunt distrusa ptr bluza...e noua si e a sotului meu si a fost asa fericit cand si a gasit o...
Depinde din ce-i bluza.Daca e bumbac si alb, poti sa pui ceva care sa contina clor.
Poti incerca cu Vanish sau uitate pe eticheta ei si vezi daca poti pune clor. Pe majoritatea hainelor mai scumpicele sunt specificate aceste treburi.
mai... nu vreau sa te descurajez, dar... am facut aceeasi ghidusie saptamana trecuta, cu o soseta rosie de'a lu' fii'mea... am patat cu roz o gramada de maiouri, sosete, chiloti, tricouri care pe vremuri au fost albe... deci, nasol de tot. am incercat cu ace, vanish, inca vreo 2 feluri de inalbitori, bicarbonat de sodiu... toate acestea separat si in diverse combinatii. rezultatul... a fost roz
sper sa ai mai mult succes decat mine !!!
Eu folosesc la greu Clorul cand fac chestii deastea soi mai fierb in el nitel hainuta. Uneori iese, dar conteaza textura materialului si vopteaua cu care a fost patat. Au fost si situatii cand nu am mai putut salva nimic.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."